View Full Version : Moderated: Напишете ми някакви начини за отслабване
koito iska neka mi napi6e nqkakvi na4ini za OTSLABVANE 4uvstvam se debela a i sym molq vi :( :( :(
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 и 7 точка от правилника!
VortexSuperV
03-26-2007, 16:54
Току що отговорих на такава тема,но и на теб ще ти кажа.Ф И Т Н Е С :!:
batkodoki
03-26-2007, 17:25
koito iska neka mi napi6e nqkakvi na4ini za OTSLABVANE 4uvstvam se debela a i sym molq vi :( :( :(
велосипед.
LoVe_Is_EvErYtHiNg
03-27-2007, 13:38
Оххххх айде пак такава тема!!! Хора вие не четете ли? Ми друг начин освен спорт и ограничаане в папканетоНЕМА!! Никфи хапчета не помагат
Th3WildAng3l
03-27-2007, 13:43
Айде направо ще копирам от мнението си в друга тема, че не ми се пише отново.
1. Спортувай много. Тренировка по ТАЕБО сваля 700+ калории.
2. Чай с лимон и секс, купони с много танци (при секс и танци се горят много калории) :P
3. Ами когато стане въпрос за диети винаги предлагам една и вече няколко пъти съм писала за нея в този раздел - сурови фъстъци накиснати в оцет (бас хващам че все още никой не го е пробвал - явно няма желаещи да умрат от натравяне, макар че за каузата мисля че си заслужава - отслабва се с 6кг за месец без да се спазват диети или да се спортува интензивно)
4. Това за храненето след 7-8 ... не е вярно - може да се яде. Аз съм патологичен случай - постоянно съм гладна и мога дори в 3 през ноща да стана да ям. Не ми влияе на фигурата.
5 Междудругото може и да приемаш въглехидрати, само че гледай храните с въглехидрати да сдъвкваш възможно най-дълго (в устата от ензимите в слюнката се извършва най-интензивно разграждане на въглехидрати).