View Full Version : Толкова ли е важно 1вия път да го направиш с човек,който
миленита
03-26-2007, 18:44
...обичаш? Ами ако не ти се чака? Аз съм на 17 и до сега не съм се влюбвала,какво да направя! Не съм имала и много гаджета,но с тях само сме се натискали и целували(до свирки и секс-не). Но аз усещам,че имам физиологическата нужда да го направя и постоянно мисля за това. Толкова зле ли ще ми се отрази,ако го направя с човек,към когото не изпитвам нищо?! АМи ако не се влюбя скоро? Аз съм на 17 и съм човек,имам нужда от секс,това значи ли,че ще чакам ли,чакам идеалния и ще си седя девствена...а това може да продължи векове?! Прави ми се секс,но това някак си ме спира. Вече се чудя не са ли това глупави предрасъдъци?!
ами прави го...никой не те спира!!То ако беше така както казваш ти..трябва да има много повече девствени хора от колкото има сега ;)!
Weiss_Teufel
03-26-2007, 18:48
Не е нужно да обичаш човека с който ще си за първи път,даже в някой отношения е по-добре.Така че действай!
gPa3HuTeJl
03-26-2007, 18:51
Ми при повечето момичета... искат п1рвия п1т да им е идеален.. всичко е да перфектно... изпипано до макс..ако го направиш с любимия човек той ще б1де внимателен...предпазлив и т.н...
Ако го напраиш с някой...е така за една вечер... може да си се разбие психиката..и да си напраиш лош извод за секс-а...шото той няма да е толко внимателен с теб отколкото ако го напраиш както казах с любимия човек..
Anf3tamin4o
03-26-2007, 18:51
Еми не е задължително но е препоръчително :)
ChRiSTiaNo_07
03-26-2007, 18:55
...обичаш? Ами ако не ти се чака? Аз съм на 17 и до сега не съм се влюбвала,какво да направя! Не съм имала и много гаджета,но с тях само сме се натискали и целували(до свирки и секс-не). Но аз усещам,че имам физиологическата нужда да го направя и постоянно мисля за това. Толкова зле ли ще ми се отрази,ако го направя с човек,към когото не изпитвам нищо?! АМи ако не се влюбя скоро? Аз съм на 17 и съм човек,имам нужда от секс,това значи ли,че ще чакам ли,чакам идеалния и ще си седя девствена...а това може да продължи векове?! Прави ми се секс,но това някак си ме спира. Вече се чудя не са ли това глупави предрасъдъци?!
Ами никой не е казал,че задължително трябва да го направиш с човека,когото обичаш.Щом мислиш,че си готова го направи.Ти си преценяваш. :P
My_Infernal_Majesty
03-26-2007, 19:09
Да толкова е важно.
Ако си човек ако имаш чувства и ако поне малко искаш да имам моменти които да помниш след години в тоя живот... съжалявам ако не всеки мисли като мен- перфекционистка съм.
gPa3HuTeJl
03-26-2007, 19:10
маце... на едно мнение сме..
JoeBanana
03-26-2007, 19:11
ми еби се, кой те спира ? :mrgreen:
My_Infernal_Majesty
03-26-2007, 19:12
маце... на едно мнение сме..
С мен ли или... нещо не разбрах? :roll:
Не е задължително но е хубаво да имаш вяра в човека с когото го правиш поради няколко причини. Хубаво е и да го уведомиш че си девствена преди да го направите.
Вяра защото секса е нещо емоционално и ако е той е някъв изрод ще се държи с теб като с парцал. Трябва и да си сигурна че не е голяма опасноста да си лепнеш няква болест от него, и презервативите не са 100% сигурни.
Кажи му защото ако те мушне много силно и рязко и те отвори от раз може да имаш физиологични проблеми, не само късането на девствената ципа. Може да те нарани много и да имаш кървене през следващите няколко дни, така че му кажи да е внимателен.
Късмет!
gPa3HuTeJl
03-26-2007, 19:27
С мен ли или... нещо не разбрах? :roll: [/b]
ми с тебе.. аз в по-горния пост написах с1щото но по различен начин.. :oops:
Не е казано, че трябва да го правиш с човек, който обичаш и не е задължително.Въпрос на личен избор.Аз съм искала да го направя с човек, който обичам и съм го направила.
Violenza
03-26-2007, 19:33
Не, не е задължително.
Това си е твой личен избор, с кого ще го направиш.
ThePainIsReaL
03-26-2007, 19:42
За мен беше важно, защото до себе си имах човек, към когото изпитвах обич. Но ти щом нямаш, сама трябва да си прецениш дали да чакаш .. все пак малко хора се влюбват на по 17 години ..
сама реши .. както искаш, така давай, няма кой да те съди.
iLoveChocolate
03-27-2007, 07:00
Ми по принцип най-хубавия вариант ес човек, когото обичаш.
А вече при липсата на такъв и щом не издържаш не е проблем и снякой друг-просто използвайте предпазни средства.
`Death`Whore`
03-27-2007, 07:02
Направи го, но нека поне да е с някой, който те уважава.
изобщо няма значение,освен ако не си го самовнушиш
Направи го, но нека поне да е с някой, който те уважава.
HagpycaH
03-27-2007, 07:42
Еми по принцип за едно момиче е важно 1-вия и да е човек момче(мъж) който я обича и той да я обича в смисал да се обичат и двамата да са заедно а че ти не си са влюбвала и си на 17 дефствена никой не ти е виновен сама си си виновна просто едно 90% от момичетата искат 1-вия им пат да е с човек на който даржат наистина много и който обичат много.
krem4et0
03-27-2007, 08:12
И аз на 17 си задавах този въпрос. по това време обичах 1 момче и ходех с него, но не знам защо усещах, че не е взаимно и че страстта надделява над обичта от моя страна. И не точно страст- той ми беше фикс идея много време и най-накрая можех д съм с него. Не го направих и аз не знам защо. Усещах, че той не ме обича и дори не ме уважава(оказах се права де). След това имах същата възможност с човек, който обичах до полуда и пак не го направих по същата причина и не съжалявам. Искам да кажа, че преди сегашния ми приятел съм обичала силно 2-ма и съм била с тях, но не съм правила секс нищо, че бях на 17-18. Трябва да усетиш, че това е човекът. не е задължително да го обичаш, но е много хубаво да е с любимото същество. А относно моя приятел-още след първата среща исках да е той. не защото бях лудо влюбена или го обичах-просто усещах, че ще е той. Е той стана, но след доста време. сексът е хубаво нещо, но ако наистина имш чувства не е просто 1 гимнастика, а е себеотдаване и слеване с 1 човек, който за теб е смисълът на съществуването ти. ти си реши, но ти препоръчвам да го направиш с човек, с който ще си сигурна че няма да те разочарова(не в сексуален а в емоционален план).
stra6no_sexy
03-27-2007, 09:17
ти си решаваш какво ще правиш,все пак това си е твоя живот и единствено ти си отговорна за деиствията си....така че като ти се прави секс прави никой не може да ти каже кое е най-добре за тебе
И аз на 17 си задавах този въпрос. по това време обичах 1 момче и ходех с него, но не знам защо усещах, че не е взаимно и че страстта надделява над обичта от моя страна. И не точно страст- той ми беше фикс идея много време и най-накрая можех д съм с него. Не го направих и аз не знам защо. Усещах, че той не ме обича и дори не ме уважава(оказах се права де). След това имах същата възможност с човек, който обичах до полуда и пак не го направих по същата причина и не съжалявам. Искам да кажа, че преди сегашния ми приятел съм обичала силно 2-ма и съм била с тях, но не съм правила секс нищо, че бях на 17-18. Трябва да усетиш, че това е човекът. не е задължително да го обичаш, но е много хубаво да е с любимото същество. А относно моя приятел-още след първата среща исках да е той. не защото бях лудо влюбена или го обичах-просто усещах, че ще е той. Е той стана, но след доста време. сексът е хубаво нещо, но ако наистина имш чувства не е просто 1 гимнастика, а е себеотдаване и слеване с 1 човек, който за теб е смисълът на съществуването ти. ти си реши, но ти препоръчвам да го направиш с човек, с който ще си сигурна че няма да те разочарова(не в сексуален а в емоционален план).
interesno mi e kakvo si obqsnqvala na dvamata pi4ove predi towa kato sa iskali da pravite sex :D naistina ot jiteiska gledna to4ka mi e interesno, da za da znam kakwo si mislqt jenite :-k
vij sega na mene parviqt mi pat beshe s edno momche ,koeto adski mnogo obichah....sled kato pravihme seks toi me zarqza sled 2 dni,taka che ot moq gledna tochka ne e tolkova vajno s koi si,vajno e toi da e svesten,smisal che mnogo boli sled takova neshto da te zarejat,po-dobre da ne izpitvash nishto kam nego,no da znaesh,che sled tova kato go vidish i nqma da ti se iska da umresh.... :smt010
еми какво да ти кажа, аз чаках за такова момиче, специално, любов и т.н. и станах на 20... ако можеш, чакай, ако много ти се иска - обади се, ще си помогнем взаимно :roll:
<black soul>
03-27-2007, 12:13
Да толкова е важно.
Ако си човек ако имаш чувства и ако поне малко искаш да имам моменти които да помниш след години в тоя живот... съжалявам ако не всеки мисли като мен- перфекционистка съм.
аз не съм перфекционистка ама и аз мисля така.
...това е мн мн важно и ако го направиш с първия срещнат който е навит изглеждаш като к**ва! кво като ти се прави секс! като срещнеш човека с който сте един за друг, на него ще му бъде мн приятно да разбере, че той ще ти отнеме девственноста, освен това ще бъде по-внимателен, ще бъде по-хубаво, ще изпълнява това което ти доставя удоволствие и т.н. но ако наистина си решена да правиш секс... прави си... секи сам си решава! не смятам че трябва да се водиш по мненията на някой от форума. :-k :wink:
mi6enceto
03-27-2007, 12:26
nishto ne ti prechi da go napravish s chovek v koito ne si ludo vlubena :) tova si e lichen izbor :))
Не е задължително да го направиш с човек който обичаш.Аз исках да е с любим човек..мислих че го обичам ама съм се лъгала та ся хич и не ми пука дории да беше с някой друг..който и да беше ако е внимателен и има някфа тръпка пак щеше да е хубаво
Оп май написах мн несвързано ама какво да се прави :-D
sexy_momi4e
03-27-2007, 14:49
ne e zaduljitelno,ama kakvo ti pre4i da iz4aka6 malko,moje da se vliubi6 ili da haresa6 nqkoi i togava da go napravi6,ni6to ne se znae.
kalpazanka
03-27-2007, 14:54
Значи и аз бях с подобен проблем- просто не исках да легна с никое от гаджетата, които съм имала, така че реших да поизчакам да срещна "Принца". Не съжалявам, че не съм го направила по-рано, така че съветът ми към теб е да поизчакаш още мъничко (стига да искаш да изчакаш де :!: ). Не мисли за секс-занимавай се с някакво хоби, четене на книги, ходене на фитнес ... :smt006
Важно е от гледна точка на църквата. Ама аз не съм й привърженик и си правя каквото душа ми иска. Прави щом искаш, но в днешно време е похвално за теб, че си се опазила чиста толкова време. Сравнение с тези дето на по 11-12 години започват ти си злато. ;)
alkobalko
03-27-2007, 15:07
Лично за мен беше важно, защото исках да помня този миг и да го споделя с човек, когото наистина обичам и ме обича. Ето защо аз изчаках. Всичко е въпрос на личен избор, щом не ти се чака- недей. Важното е след време да не съжаляваш.
Според мен е важно.
Да, ясно е, че не може на 17 години всички да са обичали и да са имали сериозни връзки, но пък по - приемливо и по - приятни за теб би било, ако първият ти път е с момче, на което държиш, което харесваш(най-малкото) и на което можеш да се довериш на сто процента, не на първия срещнат.
sh3_1s_7h3_0n3
03-27-2007, 15:59
пък аз в началото си мислех задължително да го направя с някой, който не обичам...а по-скоро изпитвам няк'во привличане... или имаме поне няк'ви що-годе приятелски взаимоотношения, защото след кат' се 'изплющим' 1вия път... и го обичам... ще се превържа още повече към него и като се разделим (което 92% ще стане) и ще се чуствам мн наранена и изоставена и тн. и т.н. Така че мн държах да е с някой, когото НЕ обичам...
е...в крайна сметка се случи с някой когото адски мн обичах и обичам... и не съжалявам... \:D/
така, че моя съвет е... ако се чувстваш готова и го искаш ти самата... няма какво да чакаш... е, с'я... недей да се плющиш наляво-надясно кат' невидяла (макар, че за сега си такава ^^)
A be mn qsno 4e parviq pat s kogoto i da go pravij ti fakti4eski go izpolzvaj,..... za da se gazarij ve4e i da kazvaj ee az ne sam devstvenaa.. :o :wink: taka 4e i da e nqkoi tup 6e go zareje6 sled tva ...
krem4et0
03-27-2007, 18:01
interesno mi e kakvo si obqsnqvala na dvamata pi4ove predi towa kato sa iskali da pravite sex :D naistina ot jiteiska gledna to4ka mi e interesno, da za da znam kakwo si mislqt jenite :-k
нищо не съм им обяснявала -казвала съм не искам. А и връзките са били доста мимолетни, така че не сме държали дълго-навреме осъзнах що за боклуци са!
abe ne mi se 4etat si4ki postove :) ama ako iskash mi se obadi :) i az sum tei e*e mi se ma ne sum nameril 4oveka :) xuxuuxx :P
helen4ee
03-27-2007, 18:09
Da nuno e da go obi4a6.. Tva 4e si na 17 ne zna4i 4e ti s epravi seks, tova 4e si 4ula ot priqtelkite ti 4e sa go napraili na 15 i razpravqt 4 eim s e4uka ne zna4i 4e e taka edva li... kolkoto po-kusno tolkova pove4e naslada 6te izpita6, v momenta po4ti nqma mom4ie koeto e na 17-18-19 dori koeto e polu4ilo orgazum.. drugo si e kato si pouzrqla prosto use6taneto e mnogo po silno ot tova koeto izjivqvat pove4eto tineidjuri ot seksa
миленита
03-27-2007, 18:17
Da nuno e da go obi4a6.. Tva 4e si na 17 ne zna4i 4e ti s epravi seks, tova 4e si 4ula ot priqtelkite ti 4e sa go napraili na 15 i razpravqt 4 eim s e4uka ne zna4i 4e e taka edva li... kolkoto po-kusno tolkova pove4e naslada 6te izpita6, v momenta po4ti nqma mom4ie koeto e na 17-18-19 dori koeto e polu4ilo orgazum.. drugo si e kato si pouzrqla prosto use6taneto e mnogo po silno ot tova koeto izjivqvat pove4eto tineidjuri ot seksa
Про4етох постовете на всички ви и в крайна сметка наистина ще направя това,което аз намеря за добре,но само исках да кажа на това helen4eee ли как беше,че хи4 не ме интересува другите кога са запо4нали половия си живот и не ме е страх да ''изостана''. Просто се чувсвам готова и изпитвам нужда,добре де ще се изкажа точно тва си е нагон. Но идеята ми е дали да го послушам или да изчакам нещо по-специално. Много,мн мн ми се прави и съм развита доста добре и емоционално,психически и физически,но не обичам никого,как да е,това е моя грижа и ще се справя сама с нея мерси все пак за съветите :smt006
helen4ee
03-27-2007, 18:29
Ne napisah go tva s priqtel;kiute za6toto pove4eto momi4eta s e vliqqt ot 4ujdoto mnenie.. Iskam da ti kaja 4e jivotnite koito kato sa razgoneni nqmat zadrujki i 4ukat vsqko sre6tnato ot protivopolojniq pol, zatova nie sme hora imame mozuk i precenqvame a ne se otdavame na jivotinskoto v sebe si .Moqta nai-dobra priqtelka be6e ne6to kato tebgore dolu. Tq obi4a6e edin 4 godini no negovi prqkor e "putka" i tq ne iska6e da e porednata .. i taka 4aka mnogo mom4eta i bqha gadjeta, no vse i pisvaha ili ne bqha neiniq tip ili q naranqvaha.Mina vreme tq be6e na 18 nameri si edin priqtel s koito ve4e 6 meseca hodqt.. i praviha seks :) tui 4e i za teb 6te s enameri :)