PDA

View Full Version : Ako mojete da pomognete neznam!!

Simpatq
03-26-2007, 21:31
Zdraveite!Na 18 sum i sum imal sexualna vrazka samo s 1 momi4e!Vsi4ki kazvat 4e sum mom4eto me4ta!nastina ot kudeto mina sled men vsi4ki momi4eta gledat i ne mogat da povqrvat na o4ite si!Problema mi e sledniq!Sled kato imam tolkova fenki( v smisul imam neangajira6ti vrazki s okolo 4 momi4eta kato ne kriq pred vsi4kite za kakvo stava duma(da ne pomislite 4e sum nqkakvo kopelda4e))obqsnete mi kak ne moga da si legna s nito edna ot tqh ili puk da si namerq nqkoq s koqto da pravq sex???Ei tova ne moga da razbera!!!V kakvo se krie cqlata smotana filosofiq za6toto izvinete me no sega si e 4ove6tinka !!!!

flying_girl
03-26-2007, 21:34
Е като си такъв плей бой дай да те видим колкото до това що не можеш да си легнеш с никоя от тях явно не знаеш как да си поискаш....има една такава приказка Никоя жена не отказва стига да знаеш как да си поискаш

simpatqga
03-26-2007, 21:42
e imenno!Kazval sum go i direktno!Ama ne stava!Kajete kakav e na4ina i ako ima momi4eta da kajat kak trabva da si go poiska6 za da stane

`Death`Whore`
03-26-2007, 21:49
Жените не са мъже. На мъжа му казваш: "Хайде да се чукаме!" и той вече те влачи към храстите. При жената подходът е друг.

dete_na_prostora
03-26-2007, 23:03
хах пусни си някоя снимчица да изплезим език след тебе тука си4ки момичета току виж си намериш някоя да ти пусне :lol: :lol: :lol:

Kianna
03-26-2007, 23:08
Оф,че си смотан ама..
Няма непревземаеми крепости,има лоши атаки.. (Ако въобще хванеш защо ти го казвам това?)

03-27-2007, 05:56
Zdraveite!Na 18 sum i sum imal sexualna vrazka samo s 1 momi4e!Vsi4ki kazvat 4e sum mom4eto me4ta!nastina ot kudeto mina sled men vsi4ki momi4eta gledat i ne mogat da povqrvat na o4ite si!Problema mi e sledniq!Sled kato imam tolkova fenki( v smisul imam neangajira6ti vrazki s okolo 4 momi4eta kato ne kriq pred vsi4kite za kakvo stava duma(da ne pomislite 4e sum nqkakvo kopelda4e))obqsnete mi kak ne moga da si legna s nito edna ot tqh ili puk da si namerq nqkoq s koqto da pravq sex???Ei tova ne moga da razbera!!!V kakvo se krie cqlata smotana filosofiq za6toto izvinete me no sega si e 4ove6tinka !!!!
Yes Baby!Ела щи пусна ве плейбой.. нищо че съм момче... хахах въх сърма качи си снимка да те видя и ако си единственото красиво момче в цялото село разбираемо а относно как да вкараш мацка в леглото еми елементарно трябва да може да ги омайваш :) :smt019

HagpycaH
03-27-2007, 07:45
Не бях видял до ся в тоя форум някой да се хвали толкова много еми като нямаш сиво вещество в главата няма си легнеш с никоя.

03-27-2007, 10:43

Zaebi kvo ti govorqt drugite ;) pi4 si.. Gledai sega brat, vsqka jena iska da se 4uvstva specialna!!! A kato hodi6 neangajira6to s 4 navednuj i vsqka znae za drugite 3 nali se se6ta6 4e nqma ni6to specialno v cqlata rabota!! Aide reji 3 ot tqh i kaji na drugata 4e tq e edinstvenata za teb (luje6 estestweno :-D posle moje i na drugite 3 da go kaje6) i togava 99% garanciq 4e pone 2 ot 4-te 6te ti pusnat!!

temito
03-27-2007, 10:45
хах пусни си някоя снимчица да изплезим език след тебе тука си4ки момичета току виж си намериш някоя да ти пусне :lol: :lol: :lol:

\:D/
kakvo shte reche "neangajirashta vrazka" shtom ne pravite seks??? :smt017

ChRiSTiaNo_07
03-27-2007, 11:19

Абе,ти си некъв загорял тип,мислещ се за красавец.......