View Full Version : Ще ми се расърдили ако ?
Plamen †
03-27-2007, 16:10
може ли да ми кажете моля ви дали моето гадже ще се расърди ако преди секс я помоля да си направим тестове за СПИН ?
Ми не би трябвало да се разсърди, освен ако не е някоя нахална и малоумна к***а. Тамън има вероятност да видите до колко сте "годни за употреба".
kat4enceto
03-27-2007, 16:15
Ми не би трябвало да се разсърди, освен ако не е някоя нахална и малоумна к***а. Тамън има вероятност да видите до колко сте "годни за употреба".то4но така права си!!
Нека уточня, че съм от онези с "трите крака". :lol: Да не си мислите, че съм женско. :D
Задължително го нарпави!
Няколко съвета как да подходиш "по-нежно":
1. Не знам от колко време сте заедно и колко неща знаеш за нея, но разбери първо дали е девствена. Естествено ти си знаеш колко можеш да й вярваш.
2. Питай я дали е имала рискови контакти и дали си следи "венерическото" здраве. (Брех, знаех си, че мисля доста бисера, ама чак пък толкова... :-D )
3. Предложи й да си направи(те) тест.
Местоположение на центровете за анонимно и безплатно консултиране и изследване за ХИВ/СПИН (КАБКИС) (http://www.unaids-bulgaria.org/index.php?magic=1.6)
alkobalko
03-27-2007, 16:22
Не би трябвало да го приеме чак толкова зле. Все пак това е признак на загриженост за здравето ви от товя страна.
Plamen †
03-27-2007, 16:26
Не би трябвало да го приеме чак толкова зле. Все пак това е признак на загриженост за здравето ви от товя страна.
би трябвало да си права но незнам как би го приела. . .
Plamen †
03-27-2007, 16:27
Задължително го нарпави!
Няколко съвета как да подходиш "по-нежно":
1. Не знам от колко време сте заедно и колко неща знаеш за нея, но разбери първо дали е девствена. Естествено ти си знаеш колко можеш да й вярваш.
2. Питай я дали е имала рискови контакти и дали си следи "венерическото" здраве. (Брех, знаех си, че мисля доста бисера, ама чак пък толкова... :-D )
3. Предложи й да си направи(те) тест.
Местоположение на центровете за анонимно и безплатно консултиране и изследване за ХИВ/СПИН (КАБКИС) (http://www.unaids-bulgaria.org/index.php?magic=1.6)
Мерси много.
Zavisi kak i go predlojish i kakav chovek e ..... zashtoto moje da pomisli che q smqtash za kurva i iskash da vidish dali stava za neshto no moje i da pomisli che si zagrijen i che si razumen chovek v koeto tq shte se uveri che si seriozen kym neq zashtoto ne vqrvam da nakarash nqkoq savsem ne seriozna priqtelka da ide da si pravi test.
Plamen †
03-27-2007, 16:34
Zavisi kak i go predlojish i kakav chovek e ..... zashtoto moje da pomisli che q smqtash za k***a i iskash da vidish dali stava za neshto no moje i da pomisli che si zagrijen i che si razumen chovek v koeto tq shte se uveri che si seriozen kym neq zashtoto ne vqrvam da nakarash nqkoq savsem ne seriozna priqtelka da ide da si pravi test.
Дано да приеме защото. . .
-ще си призная СПИНЪТ е ЕДИНСТВЕНОТО нещо от което ме е страх на този свят.
Секса е важна стъпка в една връзка и трябва все пак да сте сигурни, че няма нищо.Не е много често срещано момичетата и момчетата да си правят тестове, но така ще сте напълно сигурни, че сте здрави.Не би трябвало да се обиди, тъй като тест няма да си прави само тя, но и ти.