View Full Version : predi i sled?
off neznam ve4e
03-27-2007, 16:34
iskam da popitam zabelqzvate li 4e mom4etata sa razli4ni predi da vi zabiqt i sled kato ve4e mine 1 mesec nqkade ot kakto hodite?az go zabelqzah (po skoro se zamislih) naskoro :) taka na kvo se dalji tva spored vas? ](*,) priqtelq mi se promeni malko sledkato tragnahme..ne 4e se oplakvam,znam 4e me obi4a,i az go obi4am np vaprosa e 4e predi mi pi6e6e po 4esto,i taka da se kaje govorehme na po visoko intelektualno nnivo,na razli4ni temi.taka i razbrahme 4e si podhojdame no sega tva se promeni.....kajete mi kak da varna trapkata???pls znam 4e trea da praime ne6to novo i interesno no kakvo trea da e to4no to?
Ще я върнеш като намериш някой, който да не те използва. Не познавам човек, който ходи с такъв, който го харесва и да няма тръпка. Проблемът вероятно е в партньора
Не те обича, толкова бързо да си омръзнете и след месец дори и да не ти го казва...Тръпката не знам как да я върнеш, нея или я има или я няма.А относно промяната-само твоето момче се е променило след като сте тръгнали, не е при всички така.Явно не те е харесвал(за любов не може да се говори) и сега някак си чувствата му са намаляли.
Ами,виж сега,мобе би всичко идва от факта че вие вече сте заедно,в смисъл един вид той вече те има,за това нещата са по-различни,а как да оправиш нещата ли?Отдръпни се,не казвам не му звъни или не излизай с него,просто вътрешно се отдръпни от него.Дано проработи [-o<
ivelin9021
03-27-2007, 16:48
emi ve4e si negova nqma q trupkata ot samata svalka....i za tfa ;)
kat4enceto
03-27-2007, 16:51
зависи от мом4ето с което си се забил/а!!!
avtorkata
03-27-2007, 17:14
lelleeee az mai ne se izrazih qsno. znam 4e me obi4a,pokazva mi go ,kazva mi go ,,dokazva mi go.prai si4ko za men i vinagi stava moita.ima q trapkata no prosto ima razlika v otno6eniqta mi predi i sega...nz na kakvo se dalji tova. ::: moje bi prosto sme se otpusnali i z atva taka.ina4e daite ideiki za ne6to koeto naistina da varne onaq drugata trapka...se6tate se..... prosto da prodaljava da e takav sprqmo men i da me obi4a max dalgo :)
ThePainIsReaL
03-27-2007, 18:03
Аз не бях забелязала подобно явление при по-дългите ми връзки. Може би само при първата, ама тя беше на 13-годишна възраст и не се брои за връзка .. :roll:
Spored men ili se polu4ava v edna vrazka ili ne.Nemoje v na4aloto da e imalo za kakvo da si govorite,a sega ne ili pak predi da ti se e obajdal po 4esto,a sega ne,tva ne e normalno.
Ako i dvamata se haresvate,iskate da badete zaedno vsi4ko 6te e ok,no 6tom sa se poqvili takiva problemi,zamisli se dali naistina si podhojdate ili ne i e p dobre da skasate.
Pri men ne e imalo takiva ne6ta ili se e polu4avalo s nqkoe mom4e ili ne,kogato i dvamata iskate da ste zaedno ne vijdam za6to trqbva da te pritesnqvat takiva gluposti.