View Full Version : Дали да не направя аз първата крачка?!
Mafiotkata_7200
03-27-2007, 20:07
Значи ... Значи аз съм 10 кл,а момчето е 12-ти.Учим в едно и също даскало и сме една смяна.Всеки ден се засичаме по няколко пъти ииии истината е,че ме кефи :) Но ние дори не се познаваме :( Мои съученички ми казват че постоянно ме зяпа,а и аз съм го забелязала.В петъците имаме заедно физическо .... аааа на краткоо...Той тръгна да вземе топката,която беше съвсем близо до мен,но и аз се бях заиграла и не обърнах внимание.Само по едно време усетих как някой се доближи до мен(аз бях в гръб)Съученички ми казват че нарочно ме е бутнал леко и аз се стреснах,след което той се изчерви.
И хора нз дали да не направя нещо аааа и каквооо :-k Дали пък не си въобразяваам Леле мн съм объркана :smt010 Моля ви посъветвайте ме
Значи ... Значи аз съм 10 кл,а момчето е 12-ти.Учим в едно и също даскало и сме една смяна.Всеки ден се засичаме по няколко пъти ииии истината е,че ме кефи :) Но ние дори не се познаваме :( Мои съученички ми казват че постоянно ме зяпа,а и аз съм го забелязала.В петъците имаме заедно физическо .... аааа на краткоо...Той тръгна да вземе топката,която беше съвсем близо до мен,но и аз се бях заиграла и не обърнах внимание.Само по едно време усетих как някой се доближи до мен(аз бях в гръб)Съученички ми казват че нарочно ме е бутнал леко и аз се стреснах,след което той се изчерви.
И хора нз дали да не направя нещо аааа и каквооо :-k Дали пък не си въобразяваам Леле мн съм объркана :smt010 Моля ви посъветвайте ме
Еми следващият път ти се избазикай с него. Например му направи същото за да не му останеш длъжна. Затвори го в тоалетните на даскалото, базикай го, не му се давай. Можете да ходите заедно на даскало ако сте в една посока. Уж се засичате съвсем случайно и т.н. ... импровизирай :wink:
in__love
03-27-2007, 20:14
ooo nedei da pravi6 ni6to predi da ima6 dokazatelstva!!!!!! az sum probvala taka i trqa da ti kaja 4e taka mom4eto se priteesnqva mnogo i ne pravi ni6to.1ta kra4ka trqbva da b1de zapo4nanstvo pposle izlizaite zaedno 4esto i t.n. i nakraq ve4e kogato go poznava6 po dobre i toi teb su6to togava ve4e mu ppriznai 4e go haresva6.vij to moje i da iska6 da izburza6 oba4e ne q prai taq gre6ka ve4e sum q pravila i stra6no mnogo sujalqvah posle 4e sum burzala. [-X povqrvai mi az ne te luja :|
bqsna_teenagerka
03-27-2007, 20:14
ти му хвърляй погледи усмихвай се ....зака4ай се...показвай му 4е го харесваш за да може той да направи 1та кра4ка...но да отиваш и директно да му казваш не върви...или пак може ама според мен по добре е ти да му дадеш знак а той да действа :wink:
in__love
03-27-2007, 20:15
DA, BAYOti su6to si prav
in__love
03-27-2007, 20:16
bqsna_tiineijarke da ti su6to si prava
Razbira se! Vinagi trqq da se zapochva edno takova, plaho, neprinudeno...Vinagi trqq da se pochva poleka leka ne izvednyj. Shte podpashish taka divecha :-D ОФфф сори обаче пиша във хиляда форума в момента а и в чат и в скайп и забравих да сменя , ма ме мързи да трия и да пиша на ново . Та така, пробвай да го умотаеш, другото е лесно. Покажи му че не си безразлична, нататък е лесен пътя :-D
Mafiotkata_7200
03-28-2007, 14:44
Първо мерси на всички за севетчетата...Ами освен така дааа направя Но и аз съм на мнение че не трябва да си показвам чувствата патила съм веднъж заради тази глупост :smt010 Иначееее той на мен ми се вижда доста срамежлив докато аз ... изобщо не ми е толкова голям проблем да се запозная нооо ме е страх да не сбъркам нещо Нз мн пъти съм избързвала и всичко е отивало по дяволите :( Така че мисля да действам лекичко полекичко и да не дремя А то после ще си покаже дали има взаймно привличане
Ми другия път като се опита да те контузи го питай дали чувства нещо към теб и ако го прегърнеш през кръста съм сигурен че ще се успокой и ще ти отвърне,тия съветри стават в случей че момичете не се притеснява...
Ами, отиди и се запознайте, тва е.От там почвате все по-често(уж) да се засичате, да си говорите, флиртове, погледи, комплименти и т.н.
ти му хвърляй погледи усмихвай се ....зака4ай се...показвай му 4е го харесваш за да може той да направи 1та кра4ка...но да отиваш и директно да му казваш не върви...или пак може ама според мен по добре е ти да му дадеш знак а той да действа :wink:
Съгласна съм.
По-добре да го чакаш,той да направи първата крачка. :wink:
sexy_momi4e
03-28-2007, 15:11
ami trqbva da bude6 sigurna,4e te haresva,za6toto mn mom4eta sa mi pravili takiva ne6ta s topka,daje ponqkoga vmesto da gledat topkata gledat men i az pri tova gi vijdam ama ne me haresvat(sigurna sum)normalno e ako si krasiva da te gledat vsi4ki i da se zaka4at,no ne ozna4ava 4e te haresvat [-X
sexi_lady_666
03-29-2007, 20:40
ami ako durji6 na sebe si i ne si leka jena 6te go ostavi6 toi da zapo4ne prosto moje6 da go zagovarq6 primerno :smt005 !!!!ne be neznam kakto iska6 :smt005
Ами, отиди и се запознайте, тва е.От там почвате все по-често(уж) да се засичате, да си говорите, флиртове, погледи, комплименти и т.н.
Това е начина!!! и както казаха другите не му оставай длъжна..направи и ти нещо по физическо ;)
Айде успех!
Ти в кой век живееш? Ред е на жените да се еманципират и да бъдат себе си. А именно - да са дейни и да подхождат нахално и самоувелено първи.
ami trqbva da bude6 sigurna,4e te haresva,za6toto mn mom4eta sa mi pravili takiva ne6ta s topka,daje ponqkoga vmesto da gledat topkata gledat men i az pri tova gi vijdam ama ne me haresvat(sigurna sum)normalno e ako si krasiva da te gledat vsi4ki i da se zaka4at,no ne ozna4ava 4e te haresvat [-X
Ех, че самочувствие имаш, а дали е с покритие...
Ти в кой век живееш? Ред е на жените да се еманципират и да бъдат себе си. А именно - да са дейни и да подхождат нахално и самоувелено първи.
mila_pila
03-29-2007, 21:03
ami ako durji6 na sebe si i ne si leka jena 6te go ostavi6 toi da zapo4ne prosto moje6 da go zagovarq6 primerno :smt005 !!!!ne be neznam kakto iska6 :smt005
егатиииии не знаех, че си лека жена ако искаш да се запознаеш с някое момче..........
авторката бих посъветвала да действа първа ако момчето е супер срамежливо, но ако има някакъв шанс си е по добре той да направи първата крачка-момчетата си падат по тва... май :lol:
Mи тоя век не е дошъл още. \:D/
добре де, учите в едно училище, имате общи познати вероятно, избираш си някой от неговата компания и излизаш с тях на кафе и ето ти я забивката готова...
BloodyMary
03-30-2007, 18:14
abe te m1jete v posledno vreme sa takiva muhliovci i sa tolkova strahlivi taka 4e ako nqkoi ne napravi kra4ka 6te izpusnete 6ansa taka 4e deistvai az za pr1v p1t uspah da napravq p1rvata kra4ka s moqt priqtel predi da mi stane priqtel i mu kazah 4e go haresvam i taka ako ne go bqh napravila e toi moje bi 6te6e da mi kaje skoroama struva li si da 4aka6 i da stoi6 v nevedenie deistvai :wink: :smt008
ЕТО ЛИчИ СИ КОЙ Е НАВЪТРЕ В НЕщАТА... :) МИ ДА ТВА Е... ТРЯА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ ПЪРВО... СЛЕД ТВА ВСИчКО Е ЯСНУ ;)
sexy_momi4e
03-30-2007, 18:41
Ех, че самочувствие имаш, а дали е с покритие...
ako govori6 za poslednoto izre4enie ne sum kazala 4e sum hubava,te me gledat 6toto gi poznavam(moje taka da se kaje)a po princip govoreh
(= 'M'a'r'r'y' =)
04-03-2007, 08:27
ам аз имам нещо подобно обаче аз сум 7 клас , момчето на което съм хвърлила око е 11.-ти....тааа...от 2-3 седмици съм забелязала че съществува и че е супер сладък...
Последната седмица с една приятелка чакаме да свяърши час и го г;лдаме....тои веднъж се усмихна ама не от тоеа че сме му сипатични или нео от тоя сорт,ами щото разбра че му се кефиме.
И така,няолко пъти ни сгащва и се изчервява........ама сигурно ни мисли зз някви бебета а аз наистина имам сериозни намерения и чувства към него ама проблема е че не знам как да привлека вниманието му :( .... тааа...малко help...