Влез

View Full Version : Aktualen problem

Loop
03-28-2007, 11:57
Samo vi molq da ne 4etete a da mi otgovorite.Otstrani se vijda 4e go 4etete a ne otgovarqte.Ako go napravite 6te se uverq 4e izob6to ne ste za tozi sait i 4e lyjete horata 4e 6te im pomognete sys syvet.
Problemyt mi e sledniqt:
ako edno mom4e iska da hosite,a roditelite vi sa protiv nego kak bihte postypili.Toest ako imat lo6o mnenie i sa vi zabranili da stavate gadjeta?I na vsi4koto otgore dori i da im kajete 4e go obi4ate{kazah im go a te cql 1 mesec me nakazaha}te pak ne vi razbirat

naia
03-28-2007, 12:02
pritesniavat se horata a ina4e ne te 6te hodiat s nego purvo se uveri dali naistina triabva da si s nego i dali maika ne e prava za tova da ne se vijdate moje da e porednia prpadniak

FiRe_LaDy
03-28-2007, 12:19
Momcheto,koeto obicham nashite vinagi ne sa odobrqvali.KOgato bqh s nego postoqnno bqha pritesneni i vse me sledqha kakvo pravq i kyde hodq.No v kraian smetka razbraha kolko go obicham i me ostaviha s nego ... stana im qsno,che ne mogat da me sprat da sym s nego ( samo kato priqteli de :| )

Qnchety
03-28-2007, 12:47
Ми ако бях на твоето място ше се опитам да го забравя. Но ако го харесвам и обичам много и той мен също бих се виждала с него тайно \:D/ !!!

Mariqqqqqq
03-28-2007, 13:37
и да се виждате тайно ваще все някога ще ви хванат и тогава ще стане много зле,нямаш особено голям избор според мен - или да се опиташ да го забравиш или да се бориш за любовта си,да докажеш на родителите си че той не е човека за който го смятат

Pink`4e
03-28-2007, 13:46
Ако родителите ти имат лошо мнение за него,сигурно знаят нещо лошо за него. Или просто не искат дъщерята им да ходи с едно момче.Ако момчето(което много обичаш) заслужава да се бориш за него.Направи го :wink: Според мен не е добра идея да ходиш с него тайна :wink: Защото винаги ще бъдеш безпокойна :roll:

vvs_go
03-28-2007, 14:13
vij sq tyi kato nai veroqtno si ovca i si trygnala s nqkoi kompleksiran batko koito qka macka na negovata vyzrast nqma da go pogledne po dobre poslu6ai maika ti i ba6ta ti imat pove4e mozyk

koalka
03-28-2007, 14:21
Ем, аз ще ти отговоря на темата. :-)

Относно въпроса ти-естествено, че бих била с него, ако наистина няма за какво да не го харесват и това тяхното са капризи, а аз го обичам.Бих била.Но ако той наистина не е човек за мен, нашите го виждат, аз също, но не искам да го призная, може би няма да съм с него.И все пак доста неща зависят от чувствата и това до колко си зависим от думата на родителите ти.

alkobalko
03-28-2007, 14:44
Бих се замислила защо са толкова против него, може би имат основателна причина. Ще поговоря с тях, ще чуя доводите им и чак след това ще взема решение.
Ако въпреки всичко, което съм чула за него, продължавам да смятам, че този човек не е лош и искам да съм с него ще го направя. Ще седна и ще обясня спокоойно на родителите си, че вече съм достатъчно голяма и разумна (ако е така де), за да взема сама решението. Не съм привържаничка на крайните мерки- караници, отричане (защото съм срещала и такива случаи). С викове и лошо не се постига почти нищо. Просто им кажи, че го обичаш и искаш да си с него. Помоли ги да ти докажат, че те уважават като приемат решението ти, дори и да не им харесва, все пак изборът е твой.

divo_kotence
03-28-2007, 14:49
ем ако наистина го обичаш бъди с него...родителите ти ще разберат че наистина го обичаш...а тва че не искат ти да ходиш с него значи имат лошо мнение за него...разбери защо е така и се опитайте да докажете на вашите че не е такъв за какъвто го мислят

sexy_momi4e
03-28-2007, 16:05
normalno e,roditelite vinagi iskat nai-dobroto da decata si,no ako go obi4am mnogo trqbva da go preodoleqt,nqma na4in [-X

bgb
03-28-2007, 16:11
Мхм, какво влиза в работата на ваще ти с кой ходиш... да отида да им кажа, да си пият кафето с точно 2 захарчета може ли?

Lolla
03-28-2007, 16:15
Az ne sum imala tozi problem, no6te opitam da pomogna :D Purvo zavisi dali roditelite ti sa konservativni ...Ako e taka nz kakvo da nbapravi6, no ako si si po- blizka s tqh po -dobre gi pomoli da ti obvqsnqt za6to ne go haresvat i se opitai da oprovergae6 vsi4ko \:D/ A moje bi problemut e v tova 4e ne ti imat dostatu4no doverie :-s

vivian
03-28-2007, 17:16
emi ako obi4a6 tozi 4ovek, ne e prosto "hodim" i naistina misli6 4e tozi 4ovek zaslujava liubovta ti na4i trqbva da se opita6 da dokaje6 na roditelite si 4e ne sa pravi.
vapreki 4e roditelite sa minali po toq pat i tam kadeto nie otivame te se vra6tat,taka 4e poslu6ai gi ako ne go obi4a6,za6toto posle 6te se polu4i kofti ako naistian sa bili pravi a ne si gi poslu6ala.

Violenza
03-28-2007, 17:27
Щях да продължа да се срещам с него.
Аз го обичам и искам да съм с него, а не те, че да ми казват...

BloodraiN_M
03-28-2007, 17:55
ще се срещтаме и без тяхното мнение :wink:

beb4y
03-28-2007, 18:21
ami az imam sa6tiq problem macko,oba4e na6te znaqt 4e ne mogat da me sprat da se sre6tam s nego i ne mi mrankat mnogo mnogo.
Respect

shemetaa
03-29-2007, 07:30
parvo si zavisi ot roditelite....i na6te sa opitfali da me pazqt ot mom4eta ot priqteli i t.n.,oba4e kato me znaqt kfa sum viroglava me ostavqt da se parq...demek kfoto si nadrobq da si go qm...ako mn iska6 da si s negy prosto ne im kazvai i tfa e..... :smt006

_[LiFe-StiLe]_F
03-29-2007, 07:40
мога да ти кажа само да послушаш родителите си! веднъж направих грешката да тръгна с един човек против волята на нашите и накрая те се оказаха повече от прави! мислех, че го познавам, бях с него повече от година и все пак той се оказа напълно непознат за мен човек, интересуващ се не от мен, а от секса...
родителите ти никога няма да те посъветват с нещо, което може да ти навреди! може би сега си на друго мнение, но когато се опариш ще разбереш колко са били прави

bqsna_teenagerka
03-29-2007, 08:29
ехх...родители...трябва да се нау4ат да оставят децата си да правят сами избора си...специално пък за гаджетата...после всеки си взима последствията!!! аз ли4но бих постъпила така:те сами са си го испросили що не явно ще е тайно!!! ще бъда с мом4ето което харесвам дори това на тях да им е неприятно! мисля 4е имамм право на собствен избор

In`Tears
03-29-2007, 09:12
айди де... аз ще си хода с която искам + че те не излизат с мен че да знаят с коя каде сам + че изобщо не им влиза в работата коя харесвам + че никога няма да питам "тате, тате хареса ли ти тва момиче" :lol:

katttto3
03-29-2007, 10:02
mila stava vupros do roditeli i tvoq harakter.trqbva da im pokaje6 4e ti si otdelen ot tqh 4ovek i 4e ima6 sobstveno mnenie i 4e koolkoto pove4e ti zabranqvat tolkova po zle 6te stava.

WINTER_NIGHT
03-29-2007, 10:33
Ли4но аз първо бих говорила с тях, ама това май няма да подейства, така 4е бих излизала с него/нея, без те да знаят! 8-[

Baby_b
03-29-2007, 10:33
Щях да се виждам тайно с него.Макар че ще е малко трудно но не и навъзможно ::: Щях да кажа на наще че сме се скарали и че не искам да го виждам или нещо подобно и малко сълзички ако пуснеш и ще ти повярват и няма да се тревожат толкова може би и след твАа им казваш че си излизаш с пр и готово :twisted:

stra6no_sexy
03-29-2007, 11:33
Еми ако мислиш,че между вас може да има нещо истинско седни и поговори с родителите ти и най-вече не се отказвай лесно.....но все пак се замисли и каква е причината родителите ти да не го харесват и се увери дали са прави....чак тогава прави каквото смяташ за добре

vikipf
03-29-2007, 11:51
vij sq tyi kato nai veroqtno si ovca i si trygnala s nqkoi kompleksiran batko koito qka macka na negovata vyzrast nqma da go pogledne po dobre poslu6ai maika ti i ba6ta ti imat pove4e mozyk
Да Да така е.... Все пак родителите знаят повече... ;Р

furtado
03-29-2007, 12:07
am veroqtno i az 6te se vijdam s nego taino.predpolagam si se opitvala da govori6 s tqh i da gi ubedi6,4e toi e svesten 4ovek,ama te sig pak si znaqt tqhnoto,nali?!e za tva prosto izlizai s nego taino.typo e da se krie6,ama kato nqma dr na4in...

mnogomili4kata-sf
03-29-2007, 13:59
Мхм, какво влиза в работата на ваще ти с кой ходиш... да отида да им кажа, да си пият кафето с точно 2 захарчета може ли?

Тотално шокирана съм от този тип изказвания, които ми направиха впечатление на 1-2 пъти в поста. :shock: Какво им било влизало в работата на родителите?! Абе вие слабоумници, как я мислите тая работа? Мислите,че всичко дето хвърчи се яде?! Я се стегнете малко и си поразмърдайте сивото вещество...На някои от вас известно ли им е, че родителите имат права в/у детето си до навършване на пълнолетие. Те, ако искат могат да ви пратят на заточение в Иран или в Зимбабве без изобщо да им мигне окото. Замисляли ли сте се, че те искат най- доброто за вас?!Тц- едва ли ](*,) Лошо бъдеще чака България...не ми се мисли!

По темата: Аз също бях като теб,миличка и те разбирам. Понеже винаги съм се бунтувала против всичко и всички и бях решила, че във важен за мен момент трябва да бъда с 1 човек, който наще и до сега не харесват, но ревях, противях се, без да осъзнавам какви грижи им докарвам и колко нерви съм им погубила. Мога да ти кажа, че криенето не е най- добрия начин. По-добре седни и поговори с ваще защо не го харесват. Говори с тях да ги запознаеш един с друг. Може би щеше да е по-добре да ни кажеш какво са ти казали по негов адрес те. И наистина внимавай, че такива ги имааа...недей като мен на сляпо, добре, че не ми се падна някой наистина лош тип, че направо не знам. Любовта наистина понякога е сляпа!

lLady_MooN_RaiN
03-29-2007, 14:56
Ако момчето си заслужава, ако си мисля, че това е любовта на живота ми бих се борила за него. Бих се срещала тайно с него ако трябва или бих се опитала да убедя родителите си да му дадат шанс да покаже, че не е такъв, за какъвто го мислят.