Влез

View Full Version : nai-poghodqshtata vazrast da stanesh roditel

temito
03-28-2007, 18:28
spored vas koq e nai-dobrata vazrast za da stanesh roditel???

03-28-2007, 18:34
naposledak postoqnno vijdam nqkakvi momicheta po na 14-15godini,koito butat kolichki s bebeta,super stranno mi e:-k
samo az li sam s po-ostarqlo mislene ili i spored vas ne e normalno da rodish na tazi vazrast?I vaobshte ima li vazrast,koqto e nai-podhodqshta da stanem maiki i koq e tq spored vas? :?:
Ами виж и на нас ше ни е супер странно ако в момента си трезвен или не си тъпанар.Баси темата.

brokenhearted_
03-28-2007, 18:35
А,къде по-точно ги виждаш тези момичета ? 0.o

NeVeN4o`f
03-28-2007, 18:38
Когато бях 7-ми клас ходихме да вземем интервю от един дом "Самариани" по точно от майките . Имаше едно момиче на 13 надуло корема . Най-гадното беше , че е с руса коса и зелени очи и много красива . Тяхните разбрали ,че е бременна и я изгонили от тях , когато и приятеля и разбрал я напуснал , останала без никои , но не се отказала от бебето си и отишла в този дом . Мисулта ми беше ,4е по този начин можеш да си провалиш хубавия животец...
Затва презервативчето в джобчето и :::

helen4ee
03-28-2007, 18:39
toq pa bahti tupaka si be momi4eto te pita ne6to ti se prai6 na ebati tupaka leleeee

PO TEMATA az li4no mislq 4 etyrqbva da si pojiveq predi da imam deca na kum 30 31-32 moje i pok kusno.A tova 4e pove4eto moi sau4eni4ki plqmpat 4e e rtiskovano za maikata mi moje i da e ako se e drusala cql jivot i se enapivala vseki den do kozirkata i pafka kat luda cigario ahaha sus sigurnost moje id a e riskovano, no az ne pravq takiva ne6ta obi4am postoqnite i zdravoslovni ne6ta.Na pove4eto mi sau4eni4ki me4tata im e sled daskloto (az sum 11ti klas na 17 godini) da s eomujat i da rodqt na po 21 i posle kvo? ahahha 6e se razvedat na 25 i 6e imat 2ro dete na 28 i kvo KRAI NA HUBAVIQ JIVOT tc tc.. ahha za mene jivota po4va sled 18 ne 4e dosega ne sum se zabavlqvala , no v kraina smetka za vsi4ko si ima vreme :)

temito
03-28-2007, 18:39
abe za kvo vednaga me napadate....mi primerno v moito daskalo rodiha desetina momicheta,v kvartala mi ima pak gore-dolu tolkova,a i ako se razhodite v nqkoe parkche shte vidite oshte poveche mladi maiki

ABSOLUTme
03-28-2007, 18:42
Това най-вероятно са така наречените babysitter,демек детегледачки:)аз съм на 19 и гледам 3 такива изродчета-сестрички.много възпитани и т.н.Хората като ме видят само с малкото ми се радват.Като ме видят с малкото и със средното ме гледат странно.Обаче като ме видят и с 3те наведнъж,определено срещам съжалението в очите им.И те,явно като теб,се бъркат,че са мои деца :lol: :lol: :lol:

helen4ee
03-28-2007, 18:43
zabravih da dobavq EDNA OT KLASA MI ve4e 4astna u4eni4ka stana maika predi 1 mesec .....

koalka
03-28-2007, 18:44
Никой не смята това за нормално, освен може би ромите, ама те са отделен въпрос.Не си с остарели разбирания, за никой не е нормално.Но има и такива случаши, като са малки или поне не знаят как да се предпазват. :wink:

fulldelight
03-28-2007, 18:46
Имам един познат на 27, който има син от момиче, което е родило детето на 13. И двамата живеят горе-доло добре. Сега тя е на 19 и учи в университет, а той има няква строителна фирма.Живеят си добре...

temito
03-28-2007, 18:47
az sashto gledam edin bebcho i se sreshtam s dosta hora s deca....ot tam si napraih edna statistika za mene si,che dosta momicheta veche naduvat koremchetata na taq vazrast ](*,)

03-28-2007, 19:14
lelel hora i az sma na 14 ama ne moa si predstavq da rajdam ta na 14 ili 15 godi6nite psihikata im ne e gotova za tva! E to 4e ima e vqrno ama maj va romskite svurtali6ta :-D I naistina ne e normalno tva 8 klas da dundurka dete! Ta tq do v4era si e igrala s kukli! I za tva enaj dobre da se pazi6 otkolkoto edno bebe da ti provali bude6teto!

NeVeN4o`f
03-28-2007, 19:19
Ти можеш да се лашкаш с по-голям ;)
примерно на 16-17-18 ;)

gangbang
03-28-2007, 19:23
naposledak postoqnno vijdam nqkakvi momicheta po na 14-15godini,koito butat kolichki s bebeta,super stranno mi e:-k
samo az li sam s po-ostarqlo mislene ili i spored vas ne e normalno da rodish na tazi vazrast?I vaobshte ima li vazrast,koqto e nai-podhodqshta da stanem maiki i koq e tq spored vas? :?:

Много майки на 6-7 години, които често забелязвам да бутат колички, когато прекаля с марихуаната, ще се съберат този петък и ще блокират Парламента с количките си с искане за по-високи детски надбавки :-D

03-28-2007, 19:24
az sam mom4e na 14 i izvejdam bratov4ed mi koito e na godinka i kogato go izveda s gadjeto nqkoi si mislqt 4e e na6e i na men mi stava super sme6no :-D

A_Loving_Girl
03-28-2007, 20:10
Това най-вероятно са така наречените babysitter,демек детегледачки:)аз съм на 19 и гледам 3 такива изродчета-сестрички.много възпитани и т.н.Хората като ме видят само с малкото ми се радват.Като ме видят с малкото и със средното ме гледат странно.Обаче като ме видят и с 3те наведнъж,определено срещам съжалението в очите им.И те,явно като теб,се бъркат,че са мои деца :lol: :lol: :lol:

Ми и аз кат тебе...,постоянно като ме видят с сестра ми и мислят,че съм и майка .....
Извод:Така,че не всяко момиче което видите да бута количка или гледа някое лапе,може да му е майка.

temito
03-30-2007, 14:12

Ми и аз кат тебе...,постоянно като ме видят с сестра ми и мислят,че съм и майка .....
Извод:Така,че не всяко момиче което видите да бута количка или гледа някое лапе,може да му е майка.

da tochno,az poneje gledam edno bebche i mene me mislqt za maika i poneje razgovarqm s mnogo momicheta s kolichki-dosta golqma chast ne sa gledachki,ami sa MAIKI,a i po kvartala mi,v daskaloto mi dosta rodiha....

03-30-2007, 14:23
az sam mom4e na 14 i izvejdam bratov4ed mi koito e na godinka i kogato go izveda s gadjeto nqkoi si mislqt 4e e na6e i na men mi stava super sme6no :-D

А ти за т'фа ли излизаш с братовчед ти... :smt017

Kitana
03-30-2007, 17:07
Никой не смята това за нормално, освен може би ромите, ама те са отделен въпрос.Не си с остарели разбирания, за никой не е нормално.Но има и такива случаши, като са малки или поне не знаят как да се предпазват. :wink:

deusex
03-30-2007, 18:22
абе даааа са като чета темата излиза че сяка втора 14 годишна е майка
глупусти
тва са изолирани случаи

temito
03-30-2007, 18:23
абе даааа са като чета темата излиза че сяка втора 14 годишна е майка
глупусти
тва са изолирани случаи

ei hora ne iskah da obsajdame 14godishnite maiki,ami tova na kolko gore-dolu e perfektnata vazrast da stanesh maika,ama qvno ne sam napisala temata kakto trqbva :-k

michka20083
03-30-2007, 18:46
подходящата възраст е тази,на която можеш да осигуриш на тва дете нормални условия за живеене .. не да си на 18 и да нямаш пари да му купиш памперси или да го храниш с некви помии Л:
Майка ми казва:"Малки деца,малки проблеми..големи деца,големи проблеми"така че после идва трудното-дрешки,училище.Хем на детето няма да му е лесно да гледа останалите,че не са ограничени от нищо.. хем теб ще те боли че не си му предоставила това,което заслужа и има нужда,само затва че си сгрешила-"Често пъти малка грешка,голямо щастие руши."
Винаги използвайте презарватив!

PePityYy
03-30-2007, 18:47
Mislq 4e to4na vuzrast za maika nqma. No predpolagam nqma da e zle da si palnoleten. I zatova za mladite maiki - po4ti si4ki da ne kaja si4ki sa zabremeneli zaradi spukani prezarvativi ili kato si mislqt 4e kato ne ispolzvat prezarvativ shansa da zabremeneqt e mn malak.
Mejdodrugoto minalata godina 7 klas : edna ot nashiq klas zbremenq ama se useti v 4-tq mesec i se polu4i edna gadna istoriq 4e teq v Qmbol ne moili da i napravqt abort pak neq q beshe strah da kaje na maika si .Che hodiha s klasnata v burgas bez maikai da razbere da rpravqt abort .Gadna istoriq ama edinstveniq na4in da ne zabremeneite e da ispolzvate prezervativi a puk ako se skusa piite edin Postinor Duo i ste gotovi :)

Iv4eTy
03-30-2007, 18:52
Незнам защо толкова я нападате. Вярно е че има детегледачки, но тя определено е права и аз знам доста момичета, родили на 14-15. За мен не е нормално. Но явно някой несмятат така.

03-30-2007, 19:17
napravih abort na 16 godini,bqh zabremenqla ot spukan prezervativ....temito e prava poneje se interesuvam ot tezi neshta,po statistika broqt na maikite na tazi vazrast znachitelno narastva
ako me pitate za aborta-v nachaloto bqh mnogo neshtastna,razbira se shtqh da si obicham detenceto,no shteshe da bade greshka,nqmashe da mu osigurq jivota koito bih iskala to da jivee :wink:

assd
03-30-2007, 19:24
нема такова нещо

literbebe
03-30-2007, 19:48
ами да ти кажа 4есно и аз бутам цяла година коли4ката непрекъснато,но детето просто е малкото ми братов4ед4е,но да мн хора като теб си помислят,4е е мое дете :roll: сигурна съм 4е тези,които вижда6 толкова 4есто са детегледа4ки на брат4ета,сестри4ки и тн :-D

KaL1StRa^^
03-30-2007, 20:02
aaaa Q tiho vsi4ki kvi sa tezi tapotii deto samo gi pi6ete rabirase 4e ne e normalno kvi sa tezi vaprosi :smt017 bojee kakvi temi?Ne6to smisleno pi6ete pls :idea: :smt017 NO COMENT

KaL1StRa^^
03-30-2007, 20:03
Mn filmi gledate (nqkoi samo)

assd
03-30-2007, 20:25
Mn filmi gledate (nqkoi samo)
порняк особено :lol:

sh3_1s_7h3_0n3
03-30-2007, 20:29
abe za kvo vednaga me napadate....mi primerno v moito daskalo rodiha desetina momicheta,v kvartala mi ima pak gore-dolu tolkova,a i ako se razhodite v nqkoe parkche shte vidite oshte poveche mladi maiki

абе ти в к'во у-ще учиш и в к'ъв квартал живееш... к'ви са тез' работи десетина момичета тук, десетина там родили на по 13-14-15год...
баси...човек ще си помисли, че живееш в няк'во гето... и съучениците ти са от черньо нагоре...
не казвам, че няма и такива 'майки' на по 14години... ама ти май малко се поизхвърли...

*karamellinka*
03-30-2007, 20:31
spored men tva naistina sa izolirani slu4ai a puk i ne e normalno da rodi6 na 14.celiq ti jivot se skapva pred o4ite ti.Vqrno e 4e decata sa nai-vajnoto v jivota na vseki,no tva stava kogato ima6 pove4ko opit i ne si nepulnoletno samo momi4e bez pari i dom.A za vuzrastta...25,26,27... 8-[

KaL1StRa^^
03-30-2007, 20:31

абе ти в к'во у-ще учиш и в к'ъв квартал живееш... к'ви са тез' работи десетина момичета тук, десетина там родили на по 13-14-15год...
баси...човек ще си помисли, че живееш в няк'во гето... и съучениците ти са от черньо нагоре...
не казвам, че няма и такива 'майки' на по 14години... ама ти май малко се поизхвърли...

xxaaxxaxa mn se qdosva6 ko se zanimava6 s takiva zabludeni hota :-k

sh3_1s_7h3_0n3
03-30-2007, 20:51

абе, не бе, аз не се ядосвам... ама като 'почнат така да преувеличават... и да си вярват... и к'во чули к'во недочули... повтарят като папагали няк'ви историии дето...
и как пък така половината дето тука писаха в темата (дето 80% са грубо ок. 16год) като били излезли с няк'во малко хлапе и хората си помислили, че т'ва им е сина/дъщерята...
аз имам малък племенник и винаги когато съм излизала с него всеки (който не ме познава мн добре) си е мислел, че е по-малкият ми брат... 'щото и той е със светла коса като мен и с бяла кожа... и никой до сега не си е мислил, че може да ми е син...

KaL1StRa^^
03-30-2007, 21:05

абе, не бе, аз не се ядосвам... ама като 'почнат така да преувеличават... и да си вярват... и к'во чули к'во недочули... повтарят като папагали няк'ви историии дето...
и как пък така половината дето тука писаха в темата (дето 80% са грубо ок. 16год) като били излезли с няк'во малко хлапе и хората си помислили, че т'ва им е сина/дъщерята...
аз имам малък племенник и винаги когато съм излизала с него всеки (който не ме познава мн добре) си е мислел, че е по-малкият ми брат... 'щото и той е със светла коса като мен и с бяла кожа... и никой до сега не си е мислил, че може да ми е син...

Ami da are FUCK YOU ebal sam vi vsi4ki lajlivi kopelenca tva sa bezsmisleni temi :smt011 :smt011 :smt011 :evil: :evil:

gPa3HuTeJl
03-30-2007, 21:50
А някой от тея момичета б1лгарки ли са... шото повечето са.. как да го кажа... черефтета... т.е ромски чеда... те обичат да се женат на по 12-13-14 години.. :smt017 :smt119

BAYO
03-31-2007, 00:53
А някой от тея момичета б1лгарки ли са... шото повечето са.. как да го кажа... черефтета... т.е ромски чеда... те обичат да се женат на по 12-13-14 години.. :smt017 :smt119

Еми така е. Безплатния секс винаги ш'ти излезе по-скъпо от платения :D

03-31-2007, 03:48
Аз бях на 13, когато се орди братовчедка ми и бях твърдо убедена,че ей сега веднага мога да си родя и да си гледам бебе :lol: Секс правих за първи път четири и половина години по-късно :wink: Полсе пък бях адски навита да си родя детето веднага щом замина да уча в София, много романтично ми се виждаше да живеем с таткото в Студентски град и да гледаме бебче. :-D (както мен са ме гледали там моите родители). Да, ама не :) Минаха две години в лутане с безумни връзки, докато срещнах мъжа на живота си и действително човека, който искам да е баща на къдравите ми хлапета. Сега обаче той смята, че сме малки :-D , за да гледаме бебе и ще чакаме може би още година- две. Т.е. евентуално, би трябвало да родя на около 25. Според мен няма най-добра възраст. Зависи от много фактори и най-вече от това с какви средства ще бъде издържано това дете - дали можете да ги осигурите така, че да покривате и своите нужди или ще трябва да се лишавате от важни за вас неща в името на детето...Зависи от това дали мислите, че можете да се справите с бебе и висше образование наведнъж. Дали искате кариера или не. Просто много фактори. От всичко, което съм изчела в богатия си бебеискащ опит, знам,че най-добрата възраст за раждане на първо дете е 20 - 27, за второ 27-31 и вече трето от там нататък ;) Бременностите обаче след 35 години се водят рискови, особено за жени, които ще раждат за първи път. Така че хубаво си правете сметката с кариерата, образованието, татковците и т.н.
А за 14годишните майки...Ще да е нова мода. По мое време само една наша съученичка роди...и то в 10 клас, което значи, че е била на 16...Надявам се, както каза някой, да са изолирани случаи, защото просто не знам какво биха могли да дадат като възпитание и ценности на едно дете, като самите те все още са деца.Ох, дълго стана и се надявам,че не съм прозвучала много назидателно :roll:

alkobalko
03-31-2007, 05:02
Не съм попадала често натакива млади майка, но съм виждала. Искам да подчертая, че са българки, защото има много предрасъдъци, че толкова млади забременяват само момичета от малцинствата. Напротив, има много българки в това положение. Причината е липсата на сексуална култура. За мен не е нормално едно дете на 14 год. да роди. Та това дете не може да се грижи за себе си, а да не говорим да гледа дете.

temito
03-31-2007, 09:51

ucha v savsem normalna gimnaziq i jiveq v ne tolkova losh kv.....a i se zamislih za tva neshto poneje ne samo poznavam takiva momicheta,ami i sa mi razkazvali za momicheta,koito sa rodili po na 14-15 i opredeleno ne sa bili ot malcinstvata

a i temata ne beshe za tova,ne sam se izrazila pravilno moje bi....iskah da pitam na kolko spored vas e normalno da imash dete,na 20-25-30 godini....

quench
03-31-2007, 09:57
идеалната възраст? 27-30 :)

SINDEL
03-31-2007, 09:58
Идеалната възраст е определено някъде между 25-30

03-31-2007, 10:06
когато се чувставш готов,все пак това е човешки живот...

jony
03-31-2007, 11:30
Емииии най-добре да е между 20-30 години..

SINDEL
03-31-2007, 11:30

:smt005
На4и викаш време ми е ве4е?

jony
03-31-2007, 11:35

:smt005
На4и викаш време ми е ве4е?
Ееееми да.... ама чакай твоя "жребец" да порасне малко :D :D :D :D :smt005 :smt005 :smt005

KoRn
03-31-2007, 12:49
v stoli4niq kvartal hristo botev srednata vuzrast za rajdane e 12-13 godini

malkoto_sladur4e
03-31-2007, 13:22
Za f-4eto 18-19-20 za m-4eto 24-25-26

03-31-2007, 13:23
za men jenite na 22-23 do kam 25-26
a za majete 24-25 do kam 27-28
tva e za parvo dete

ABSOLUTme
03-31-2007, 13:24
Za f-4eto 18-19-20 za m-4eto 24-25-26
Тая па..не си ли се замисляла,че повечето момичета искат да продължат да учат :shock: :lol: :lol:

03-31-2007, 13:26
bratov4edka mi e na 23 godini i e bremenna za vtori pat a maja i e s 7 godini po golqm -? tova spored men za maja e normalno a za jenata leko rano
parvoto dete se rodi mesec predi tq da navar6i 21, a toi be6e na 27
no toi ima pari a tq ne raboti i ne u4i a samo se griji za decata... :)

BAYO
03-31-2007, 15:12
Момичетата след 16 мечтаят един ден да бъдат облечени в бяло. Те искат веднага щом навършат 18 и да се женят. На 19 обаче размислят и почват да учат. Някои от тях се женят докато са студентки, други преди да станат студентки. Повечето пък искат да завършат, чак тогава да се оженят. Начи горе долу към 25-26. Нататък вече им се струва много късно за брак :-D За момчетата ... пффф тия индивиди искат всичко от А до Я. Могат и на 20 могат и на 90 :-D

helen4ee
03-31-2007, 15:21
Момичетата след 16 мечтаят един ден да бъдат облечени в бяло. Те искат веднага щом навършат 18 и да се женят. На 19 обаче размислят и почват да учат. Някои от тях се женят докато са студентки, други преди да станат студентки. Повечето пък искат да завършат, чак тогава да се оженят. Начи горе долу към 25-26. Нататък вече им се струва много късно за брак :-D За момчетата ... пффф тия индивиди искат всичко от А до Я. Могат и на 20 могат и на 90 :-D
hahaha
v moq klas na momi4etata im e me4ta da se ojenqt vednaga 6tom akto zavur6at i posle da rodqt hahahaaha jalko za mene togava za-po4va celiq jivot ami za mene nai dobrata vuzrast za deca e nqkude mejdu 30-35-6 nz haha ne mi kazvaite sa 4e e vredno za maikata moje da ima problemi.. moje i taka da e ako pafka6 ima6 slab organizum pretovaren i tn ... pri mene da 4ukam na durvo vsi4ko si mi e zdravo.. mislq 4e dokato moje6 trqbav da kuponqsva6 a posle idva deteto to si e golqma otgovornost i trqbva da mu se obru6ta vnimanie i da e obgradeno ot liubov(za da stane pulnocennen 4ovek) za6toto v kraina smetka nie sme takiva kakvito roditelite ni sa ni napravili

eXtRaoRdinaRy
03-31-2007, 15:34
Нормалната възраст да станеш родител е около 25-26 години, когато знаеш кой си, какво искаш от живота и си стъпил здраво на земята с 2та крака, защото едно дете не е малка грижа.1 минута кеф и после 18 години издръжка.