Влез

View Full Version : uspokoite me plss

03-28-2007, 21:52
znam che ima 100 takiva temi,no iskam nqkoi da me uspokoi.
s priqtelq mi pravixme sex,v nachaloto bez prezervatix,i az se pritesnix ch e ot sokovete koito otdelq momcheto moje da mi stani neshto i pix postinor.nasledvashtata sutrin pak sushtoto mai stana no ne pix postinor,vuzmojno e da sum bremenna,znam che ima mnogo takiva temi no sum se sduhala qku sega molq pomognete

HopeLesss
03-28-2007, 21:59
Свършил ли е в теб?!? Ако да, то имаш сериозни причини да се притесняваш. Ако не - може и да се успокоиш малко, но ако искаш след седмица си направи тест. И друг път с презерватив :wink:

03-28-2007, 22:04
ne e svurshil s men,kogato go pravixme sutrinta toi go izkara i posled tova vurvu men si ispusna sokovete i toi se pritesnqva da ne go e napravil i vutre v men,znam che se izrazqvam super,ama ne sum mnogo veshta v taq tema za koeto se izvinqvam,ta ako si izpusnal sokovete v men moje li da sum bremenna

Charlotte_the_Harlot
03-28-2007, 22:06
По-добре първо научи какво е презерватив, пък тогава се въргаляй. Или ти се става майка?

HopeLesss
03-28-2007, 22:09
ne e svurshil s men,kogato go pravixme sutrinta toi go izkara i posled tova vurvu men si ispusna sokovete i toi se pritesnqva da ne go e napravil i vutre v men,znam che se izrazqvam super,ama ne sum mnogo veshta v taq tema za koeto se izvinqvam,ta ako si izpusnal sokovete v men moje li da sum bremenna

Като не може да се усеща кога свръшва, как изобщо сте се навили да го правите без кондом. Тцтцт после ще си биете главите в някоя стена. Айде дано тоя път ти се размине.

`Death`Whore`
03-28-2007, 22:21
Учудвам се как не наричаш секса "игране на чичо доктор" :smt005 :smt005 #-o #-o #-o #-o #-o #-o

Ти си зле...прекалено параноична си и нямаш ни най-малка сексуална култура. Мислиш, че можеш да пиеш Постинор 2 пъти за 24 часа... #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o Не можеш ли да го попиташ дали е свършил в теб или не? А и нали уж е свършил извън теб. А и нали си пила Постинор - яйцеклетките не узряват по 3 на ден.

alkobalko
03-29-2007, 04:20
Като нямате и елементарна сексуална култура, как въобще правите секс. Толкова ли е трудно да използвате презерватив?
Щом си пила Постинор няма защо да се притесняваш. Само че повече не го правете без предпазни средства, за да сте сигурни.

krem4et0
03-29-2007, 06:01
Не си бременна! Не се тревожи. постинорът е бил крайно излишен. той няма ли си упътване, в което да пише кога се използва!

koalka
03-29-2007, 07:22
Ти пий Постинор постоянно, пък ще видим дали няма да имаш проблеми!Използвайте презерватив, за да не си увредиш здравето, то и без това нищо не разбираш.Не си бременна!

vvs_go
03-29-2007, 08:12
pfff postinor struva 12lv a kutiq ka4estveni prezervativi 4 lv

`Death`Whore`
03-29-2007, 08:13
Всъщност от 1.50 до 3 лева. :)

03-29-2007, 08:20
Vie vsichkite ste zombirani oligofreni! Momicheto pita dali moje da e zabremenqla sled kato prqtelq i go e vkaral 10 puti bez prezarvativ i kato go e izvadil tq e vidqla technostta koqto se otdelq pri vuzpuda. Nikoi ne govori za svurshvane ! Moito momiche shansa da zabremeneesh ot tazi technost e 0.01 procenta kato vzemem vpredvi che priqtelq ti e na 16 ne mojesh da si bremenna

bonbon4e15
03-29-2007, 08:57
:smt010 exxxxx xora pazete se we....tfa ako sega zabremenee6....OMG ne mi se misli....spored men ako zabremenee6 toi 6e te zareje...a maikati i ba6tati 6te te ubiqt......taka 4e po dobre ako si bremenne sega da napravi6 abort.....n e4e tfa e edinstveniq izxod.....no az li4no taka bix post1pila :?

krem4et0
03-29-2007, 09:03
Абе сестра ми иска да забременее и си води календари, прави секс в дните за зачеване и прочие. то бебетата не стават така лесно.

BlackaTBW
03-29-2007, 09:06
Както хората казаха вече, другият път с презерватив, за да не се налага да те успокояваме :wink: