View Full Version : sex отзад
имам следния въпрос,приятелката ми си пада малко манячка на тема sex и иска да се празня отзаде и после седи така и вика че и било много кеф.та аз се чудя ,така може ли да се забременее,в смисал не от sexa отзад а като седи така с тая сперма отзаде,щото сигурно се размазва навсякаде,тя си тръгва така от нас а мене ме хвана шубето да не вземе да забременее.
казва че нямало проблем и искала много да и се празня там.
но за хапчета не каза
`Death`Whore`
03-29-2007, 14:21
Ако се стече, би могла да забременее /какво ми става, нещо изпускам запетаите...срам!/...обаче не вярвам да стане. :) И все пак...е добре да се избърсва, ако тръгне да тече към вагината И.
Еми ако спермата се "стече" до клитора, оттам "соковете" на девойката могат да я съпроводят до където трябва..ии да шанса е малък, но го има!
`Death`Whore`
03-29-2007, 14:24
Джони, наясно ли си, че за да стигне до клитора, трябва да мине през входа на вагината?
Не само че може да забременее ами може и такива бактерии да си докарате че после и двамата да си боцкате задниците а секса да е мираж.
Отзад с презерватив или само след клизма на мацката и като свършите да се измие а не да й тече по гащите и да се размазва към влагалището.
CrazyWitch
03-29-2007, 14:27
Аз пък си мисля, че попадне ли в кислородна среда и спермата става негодна, но също така съм чувала, че можело да се забременее, ама процента е минимален, дори бих казала доста минимален.
Джони, наясно ли си, че за да стигне до клитора, трябва да мине през входа на вагината?
Точно как става, не съм на ясно, но със сигурност може да се забременее, една приятелка имаше подобен проблем и лекарката и каза, че е напълно възможно!!!
<black soul>
03-29-2007, 14:30
бати тъпотията! ще си ходи със сперма в гъ*Ъ! ми да се избърше.... :smt012 :smt017 не стига, че ще си намърси гащите ами и като престои спермата ще завуни... блях! и не може да забременее щото спермата и да достигне п*тката пак трябва да влезне навътре до органите в които става оплождането на яйцеклетката (говоря както си знам, не съм сигурна че така става!) а тва няма как да стане... :roll:
`Death`Whore`
03-29-2007, 14:33
Душко...ако няма да говориш за това, което те питам, не ми пиши. И ако не си сигурен в нещо, не го пиши.
`Death`Whore`
03-29-2007, 14:37
бати тъпотията! ще си ходи със сперма в гъ*Ъ! ми да се избърше.... :smt012 :smt017 не стига, че ще си намърси гащите ами и като престои спермата ще завуни... блях! и не може да забременее щото спермата и да достигне п*тката пак трябва да влезне навътре до органите в които става оплождането на яйцеклетката (говоря както си знам, не съм сигурна че така става!) а тва няма как да стане... :roll:
Ти си момиче и не си сигурна как и къде става забременяването?
PiSenCe{}
03-29-2007, 14:39
Ami deda znam ako spermata izleze moje da ima niakav minimalen shans no neviarvam shtoto niama kak da izleze ako svarshish vatre.S priateliat mi go pravim taka ot dosta vreme toi si svarshva vatre i vse oshte ne sam zabremeniala.. :roll:
Душко...ако няма да говориш за това, което те питам, не ми пиши. И ако не си сигурен в нещо, не го пиши.
Човека пита, дали може да забременее пози начин, а аз съм сигурен, че може. Ти няма ли все пак да ни осветлиш дали е така? Явно знаеш със сигурност. Вместо да се заяждаш с мен, можеше просто да му отговориш.
`Death`Whore`
03-29-2007, 14:40
...и спермата си остава там за вечни времена. Амин.
А Джони, отговорих му. Но аз не те попитах това. Престани да повтаряш едно и също. Бтв, знаеш ли какво е клитор?
ChRiSTiaNo_07
03-29-2007, 14:45
Толкова ли й е кеф да си ходи със сперма в гъ*ъ :smt005 Ми следващия път опитай в устата - ше ходи постоянно със затворена уста :smt005 :smt005 :smt005
ами значи ще продължавам да се празня там,след като и е кеф.
не ми е казвала дали гащите и се омазват,предполагам че не,незнам
и друго да питам
нее ли опасно за здравето нещо,щото ,вярно че и аз много се кефя но се и притеснявам така като цялата е пална със сперма да не и стане нещо
`Death`Whore`
03-29-2007, 14:51
Доколкото знам, спермата действа като разхлабително...доколко е вярно не знам...странно е да си стои там и да не изтича изобщо. От вагината как изтича веднага?
hahaha ako hodi s tapa na g1z1 nqma da i se razte4e. est 4e izti4a, kakto kaza `Death`Whore` i ot vaginata izti4a. a az imam drug vapros. vie sled sex ne se li miete????? o6te pove4e ako go pravite otzad...... 4estno dumi nqmam za taz tvoita priqtelka. kak nqma da vleze v banqta sled analen sex???? ujas!!! to tva e do elementarna li4na higiena...... p1k tq si tragvala s1s napalnen zadnik...... nqmam dumi :smt021
имам следния въпрос,приятелката ми си пада малко манячка на тема sex и иска да се празня отзаде и после седи така и вика че и било много кеф.та аз се чудя ,така може ли да се забременее,в смисал не от sexa отзад а като седи така с тая сперма отзаде,щото сигурно се размазва навсякаде,тя си тръгва така от нас а мене ме хвана шубето да не вземе да забременее.
но за хапчета не каза
въх ако съм на табе няма да я барна повече... чесно ти казвам... и са празня в гъза и после си хой тай....ааааа :smt021
като си иде в тях се мие ,ама до там иска да и е пълен задника :)
Лелел браво, такава мръсница не се намира лесно =P~
напротив,много добро момиче е ама опрем ли до sex и става мазало,направо брадясвам от sex :):)
аХаХАХА имаш ли й снимка да я вида как изглежда??!!
е ся,ти ще искаш и да ти я дам на заем.
много е миличка и сладка,като кукла е :)
Не, просто исках да видя дали й се чете в очите, че е мръсница :lol:
Ами, ще гледате да не се размазва никъде, а да си седи в презерватива, който е желателно да използваш.
какъв секс отзад! това си е жив секиш!
:-D :-D :-D
впрочем,може да се забременее от анален секс,иначе защо Азис ще гълта контрацептиви?! :mrgreen:
ThePainIsReaL
03-30-2007, 06:42
Много странно.. спермата изтича от влагалището, но си седи в ануса .. хм .. :/
не знам, може и така да е .. не съм правила анален секс.
И все пак, ползвайте презервативи бе хора! Не само за да нямате бебета, ами и заради болестите и инфекциите, които може да пипнете ..
BorderManager
03-30-2007, 09:41
но за хапчета не каза
И двамата сутрин за закуска си забърквайте вместо Корнфлейкс, няколко блистера Постинор Дуо.
Гарантирано е, че нито тя, нито ти ще забременеете!
Пък ако искате (и можете), пецкайте се един друг и в ушите после. :wink:
abe hora vie za dush sled seks chuvali li ste? ](*,)
po temata,mislq che ne moje da zabremenee
michka20083
03-30-2007, 19:54
аз много се кефя но се и притеснявам така като цялата е пална със сперма да не и стане нещо
е най-много да експлодира :!:
Абе щом ако си правиш клизма водата, с която си пълниш задника не излиза, докато не пожелаеш, що пък спермата да излиза ей така когато и скимне от дупето ;)
Иначе, сериозно има един лаф, че на теория жената може да забременее само за период от няколко часа в месеца, ама точно когато не ти трябва и не го искаш, стават "чудеса" :)
пич,отзад,отпред,важното е да става течение...
gPa3HuTeJl
03-30-2007, 20:00
Еми ако спермата се "стече" до клитора, оттам "соковете" на девойката могат да я съпроводят до където трябва..ии да шанса е малък, но го има!
Аз мисля че шанса е много голям..защото... имам 1 случай.. един фр.. с извинение си набил една чекия(измил си р1цет) преди гаджето му да дойде.. и там са се залюбили.. и оня почнал да и чеша паржолата.. и гаджето му забременяло.. как е станало незнам.. но..шанса да забременее от такава вид проява е много голям..
Аз мисля че шанса е много голям..защото... имам 1 случай.. един фр.. с извинение си набил една чекия(измил си р1цет) преди гаджето му да дойде.. и там са се залюбили.. и оня почнал да и чеша паржолата.. и гаджето му забременяло.. как е станало незнам.. но..шанса да забременее от такава вид проява е много голям..
тая някой я е минал преди тфа...
blalbabsdf
03-31-2007, 08:12
и аз искам такава мацка :)
futur_sex_love_sound
03-31-2007, 08:58
питай приятелката си дали взима някакви мерки...ии мене ми е много чудно как не я е срам и ка не й е кофти да си ходи с омазан з****к...а за забременяването...малко вероятно, защото сперматозоидите умират много бързо,а пък и яйцеклетката трябва да е овулирала(т.е.узряла)и от един път може да не стане авария...но може би има възможност да стане таз година булка,догодина-люлка...и то в такъв случай тя ще е виновна,защото явно неможе да контролира първичните си инстинкти :|
глупости говорите всички... ще се и изтече от задниката.. че забременее бла бла.. съчниния по свободна тема
malkoto_sladur4e
03-31-2007, 14:32
Abe kak 6te moje da se zabremenee ot analniq sex..q kajete 6tot utre mi predstoi ii :P Em nali dori spermata ot anusa da se ste4e po vaginata nali tr da vleze mn nav1tre kak taka 6e se zabremenqva?
ChRiSTiaNo_07
03-31-2007, 18:42
Абе щом й е кеф нека...... :mrgreen:
BlondGirL
04-25-2012, 01:35
Абе хора, не сте ли гледали документални филми или каквито и да е.... не сте ли чели поне малко... не сте ли присъствали в часовете по биология ??? Риск за забременяване при аналния секс има, но е 00,00000001% доколкото във вагината е много по-рисковано.... от анала до маточната шийка знаете ли колко "път" има и какъв ? Прочетете малко в Google преди да задавате такива въпроси... там може би ще се образовате повече, отколкото тук, където всеки дава различен отговор и все повече и повече ви обърква!
marin4itu
04-27-2012, 11:35
Темата е от 2007 година...
anonymous708973
04-27-2012, 11:56
Не стига, че си необразована, ами и нареждаш. Първо, с избърсване можеш да отстраниш единствено минималната част от спермата, която е изтекла. Второ, останалата остава вътре, нито ти мърси бельото, нито мирише. Трето, "органите, в които става оплождането на яйцеклетката"... а си момиче. Сериозно ли?!
П.С. Не видях годината :д
asamsiazzzz
08-23-2012, 01:53
zdraveite i az imam toq problem no ne sum sigorna vqrno li e mojeli da zabremeneq
Чувал съм, че секса по диагонала е много як, пробвайте!
FearFactory2012
08-26-2012, 23:54
МОЖЕ ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ , НАЧИ НА ДЯДО МИ НА БРАТОВЧЕД МУ ЕДИН ПРИЯТЕЛ ВИДЯЛ ЕДНО МОМИЧЕ ДЕТО И НАВИРАТ ЛУКАНКА В ГЪРЛОТО .. ЛУКАКНКАТА Е БИЛА КАРЛОВСКА ...
AnarchyBoy
08-27-2012, 02:09
EDIT** Шибана стара тема :lol:
BUMP** не видях годината , вдигаме си , стари темички а ? Мачока трябва да се заеме с "изпразването" на този сайт от боклуци педерасТи , хомофоби и сякви други такива знайни и не знайни!
Amore-Mio*
08-27-2012, 09:53
Е'баси простотиите, честно.
Oy7ofCon7roL
08-27-2012, 11:07
ОБЯВЯВАМ ТЕМАТА ЗА ТЪПА !
chushkopek
08-27-2012, 22:17
Стече ли се към вагината, има МИНИМАЛЕН шанс да забременее.
DragonLady
08-27-2012, 23:06
Клошари :D
chushkopek
08-28-2012, 00:16
0_0 Въобще не видях, че е от 2007.
http://unicode.org/mail-arch/unicode-ml/y2011-m03/att-0004/01-facepalm.jpg
Някъде четох, че след няколко минути (известно време, малък период от време откъде да знам..) контакт с въздуха, външна среда, както искате го наречете - спермата се... един вид умира, so... :D
Темата е от преди 5 години.