PDA

View Full Version : Е най-накрая и аз да имам проблем...

$tedinka$^^^26@05!!!!!
03-30-2007, 18:35
Проблема ми е следният.Около година и нещо харесвах едно момче но нещо не се получи между нас и на скоро запхочнах да харесвам едно друго момче.Второто момче ,малко след като се запознахме ме попита дали иска да ходим и аз се съгласих-това беше в една дискотека.Всичко беше много хубаво...целувахме се,прегръщахме се,направо супер.На следващия ден обаче повечето от приятелките ми ми казаха че преди да предложи на мен се е пробвал и с други момичета...и започнаха да ме питат как съм могла да тръгна с него и некви такива неща...казах им че не съм знаела кво правя и ще го зарежа...така и направих два дена след като тръгнах с него му написах в Скайп че искам да скъсаме.Той ме попита защо но аз не му казах нищо и му казах само че си имам причини.Той ми каза че съм длъжна поне да му обясня защо,защото съм го зарязала като куче все едно нищо не е ставало...аз продължих да си мълча.Като се замислих след това и осъзнах че наистина го харесвам,но сега той въобще не иска да чуе нищо от мен,блокирал ме е в Скайп и се заяжда страшно много като се съберем с неговата компания...незнам кво да правя а мисля че наистина го харесвам и вече не се интересувам толкова какво мислят приятелките ми..

koalka
03-30-2007, 18:38
Нормално е да реагира така, ти какво искаш-да тича след теб като кученце ли след като ти си го скъсала?Правилно е постъпил.Само заради тъпите ти приятелки си го зарязала, а той може наистина да те е харесвал!Това, че е предлагал на други момичета, не означава, че не те харесва.Преди да правиш нещо, първо помисли с главата си.Нали за това имаш мозък?

_candy_girl_
03-30-2007, 18:40
май като сте били заедно не си го познавала добре? 1во е трябвало да поговориш с него и малко или много щеше да разбереш дали наистина е предлагал на други момичета и все пак преди теб тои е имал и други гаджета нормално е да им е предлагал пробваи пак да говориш с него но само двамата без странични хора и се изяснете

03-30-2007, 18:46
тук не е мястото за маловажните ти проблеми :)

тук не е място за шибаните ти съвети...

та значи по темата
Мойто момиче ... много кофти си постъпила ... но се притеснявам щом те нарежда .... какъв е проблема ... другото е ... може би сте още (ПРЕДПОЛАГАМ) 11-13 годишни и това са Ви 1те трепети ...
Но нетрябваше да нему казваш кво е станало точно и защо си го скъсала.
Когато се видите пак го дръпни на страна и му обясни.
Или сподели на някой негов приятел и така ... той да му каже незнам ...

JuLiTo0o0o
03-30-2007, 18:50
spored men vuobshte nqma da mu mine.... mnogo jestoko si mu naranila mujkoto dostoinstvo kato si go zarqzala po tozi nachin.. :smt009 moqt suvet e da se otkajesh ot nego ....

SaYoNaRa
03-30-2007, 19:50
Пробвал се е с други преди да тръгне с теб и затова си го зарязала??? :shock: Просто без коментар

[Lucifer]
03-30-2007, 19:57
emi za da ne se izrazqvam selsk ipo tvoi adres mai i az trqbva da ostana bez komentar... a i zabravi za nego spesti mu mukite ako nedei si boje trugnete ;)

BlackaTBW
03-30-2007, 20:31
Нормално е да реагира така, ти какво искаш-да тича след теб като кученце ли след като ти си го скъсала?Правилно е постъпил.Само заради тъпите ти приятелки си го зарязала, а той може наистина да те е харесвал!Това, че е предлагал на други момичета, не означава, че не те харесва.Преди да правиш нещо, първо помисли с главата си.Нали за това имаш мозък?

Напълно съгласна! Следващия път се замисли, преди да говориш :|

BAYO
03-30-2007, 20:37
Ти не си го познавала и си взела решението според коментарите на твоите приятелки...неам думи. После се заяждал. Нормално ако мене питаш. Кво прай едно животно като е ранено? Опитва се да убие всичко и всички, които се опитат да се доближат до него.......Тъпичко си постъпила ма как и да е #-o

Kar4eto
03-30-2007, 20:45
Ох..Лошо е,че така си се доверила на прителките си и си го зарязала без дори да му дадеш шанс да ти обясни...Все пак защо не напраиш опит да го помолиш за извинение наживо,а не по скайп :roll:
И от цялата история ,не разбрах първото момче какво общо има :smt017

03-30-2007, 20:54
Проблема ми е следният.Около година и нещо харесвах едно момче но нещо не се получи между нас и на скоро запхочнах да харесвам едно друго момче.Второто момче ,малко след като се запознахме ме попита дали иска да ходим и аз се съгласих-това беше в една дискотека.Всичко беше много хубаво...целувахме се,прегръщахме се,направо супер.На следващия ден обаче повечето от приятелките ми ми казаха че преди да предложи на мен се е пробвал и с други момичета...и започнаха да ме питат как съм могла да тръгна с него и некви такива неща...казах им че не съм знаела кво правя и ще го зарежа...така и направих два дена след като тръгнах с него му написах в Скайп че искам да скъсаме.Той ме попита защо но аз не му казах нищо и му казах само че си имам причини.Той ми каза че съм длъжна поне да му обясня защо,защото съм го зарязала като куче все едно нищо не е ставало...аз продължих да си мълча.Като се замислих след това и осъзнах че наистина го харесвам,но сега той въобще не иска да чуе нищо от мен,блокирал ме е в Скайп и се заяжда страшно много като се съберем с неговата компания...незнам кво да правя а мисля че наистина го харесвам и вече не се интересувам толкова какво мислят приятелките ми..
ти си боклук. заслужаваш да умреш

FiRe_LaDy
03-30-2007, 21:00
AMi drugiq pyt kato izlezete go izvikai na strana i se pomychi da pogovorish s engo i da mu obqsnish vsichko.

sh3_1s_7h3_0n3
03-30-2007, 21:06
Сетила се Мара да се побара... :-({|=

BAYO
03-31-2007, 00:32
..........

те такива като теб първи умират :smt018

Polinna
04-03-2007, 07:28
]emi za da ne se izrazqvam selsk ipo tvoi adres mai i az trqbva da ostana bez komentar... a i zabravi za nego spesti mu mukite ako nedei si boje trugnete ;) \:D/

gPa3HuTeJl
04-03-2007, 07:34
Ти не си го познавала и си взела решението според коментарите на твоите приятелки...неам думи. После се заяждал. Нормално ако мене питаш. Кво прай едно животно като е ранено? Опитва се да убие всичко и всички, които се опитат да се доближат до него.......Тъпичко си постъпила ма как и да е #-o

Отговора ми хареса.. Няма какво да добавя..

Само има едно нещо който хора са казали :

" Кои какво сам си напрай никой друг неможе да му го направи.."

IKisseDAGirL
04-03-2007, 07:40
Вместо да го късаш толкова прибързано, без да си чула и неговата версия, трябваше първо да седнеш и да си поговориш с него. :roll:
Не може да съдиш за нещата само от едната гледна точка, и то без да му дадеш право да се защити по някакъв начин. Тия работи не се вършат така необмислено :-k

Сега незнам какво да те посъветвам, пробвай да му се обадиш, кажи му, че е станало недоразумение, че са ти наговорили разни неща и си повярвала, че искаш да се видите и изясните... но все пак не бързай да му се хвърляш на врата, защото кой знае, възможно е приятелките ти да са се оказали прави. Първо разучи всичко и тогава :wink:

leko_otkachena
04-03-2007, 07:44
..........

те такива като теб първи умират :smt018mmmmmmmmda :lol: otnosno temata tupata ti greshka e bila,che si slushala priqtelkite si ebati te ako ti kajat da skochish ot most ti shte skochish li?Mi izvinqvai mnogo shtom ne te e skusal sushtata vecher znachi e imal neshto kum teb...i sa ne ochakvai da mu mine.....