PDA

View Full Version : KOGATO MOMI4ETO SVARSHI PARVO :)

03-31-2007, 10:05
ZNA4I PRAVILA SAM SEX S PREDI6NIQ MI PRIQTEL,NO 4ESNO KAZANO S NEGO NE MOJEH DA SE OTPUSNA I DA SE VAZBUDQ DOSTATA4NO I SLEDOVATELNO NE MOJEH DA SVARSHA DOKATO GO PRAVIM..NO SEGA SAM S EDNO DRUGO MOM4E KOETO ME VAZBUJDA SAMO KATO ME POGLEDNE I SKORO 6TE PRAVIM SEX I UAAA :) TA VAPROSA MI E KOGATO SVARSHA AZ SPIRAME LI S SEXA ILI PRODALJAVAME? {STAVA VAPROS AKO AZ SVARSHA PARVA} MERSI ZA OTGOVORITE :)

temito
03-31-2007, 10:17
miii poprincip nqma da e losho da go izchakash i toi da svarshi,se pak se e potilo momcheto za tvoito udovolstvie,a i nali tva e seksa-trq da si dostavite vzaimno udovolstvie
kak mojesh vaobshte da pitash-da kato svarshish stavash ot legloto i mu kazvash-karai na rachna,az svarshih ](*,)

lips_of_anegel
03-31-2007, 10:21
miii poprincip nqma da e losho da go izchakash i toi da svarshi,se pak se e potilo momcheto za tvoito udovolstvie,a i nali tva e seksa-trq da si dostavite vzaimno udovolstvie
kak mojesh vaobshte da pitash-da kato svarshish stavash ot legloto i mu kazvash-karai na rachna,az svarshih ](*,)
абсолютно съм съгласна с temito =D> не можеш ей така да кажеш аре мерси тва беше аз съм готова.трябжа да се погрижиш и за неговото удоволствие след кат ти си сжършила или по-добрия вариант е да свършите заедно

SINDEL
03-31-2007, 10:25
Ми продължавате естествено :-D И ако имаш късмет свършваш и втори път.. пък може и пове4е. А има и моми4ета с много 4увствителни полови органи, които свършат ли веднъж и трябва малко време по4ивка щото ина4е ги боли. Та ако слу4айно имаш такъв проблем, спирате и след малко пак :wink:

eXtRaoRdinaRy
03-31-2007, 10:30
Препоръчително е да продължите.Все пак не трябва да сме егоистки :-D

sh3_1s_7h3_0n3
03-31-2007, 10:33
е, що за въпрос? като свършиш първа ставаш му от оная работа... обличаш се и си заминаваш... той ако свърши преди теб няма ли да направи същото? :-D :twisted:

krisi_lv
03-31-2007, 10:48
Emi mnogo qsno 4e trqbva da prodaljite da se 4ukate,nai malkoto 4e e napalno vazmojno orgazma ti da ne e samo 1,no vapreki vsi4ko verno e mnogo tapo 4e mom4eto kat svar6i i spirate...no ot fiziologo4na gledna to4ka 6te e malko trudno da prodaljite;Pta vse pak v nikakav slu4ai ne spirai da se ebe6 kato svar6i6,a se opitai da dostigne6 do vtori orgazam ;-)

03-31-2007, 10:55
eh hora :) ne me napadaite vednaga :) mn 6te mi e qko i na nego da mu e qko ...nqma takova mom4e lele :) ta vaprosa mi be6e nali pri nqkoi kakto kaza nqkoi po-gore im stavat mnogo 4uvstvitelni polovite organi kato svarshat i az mislq 4e i pri men e taka ...kato svarsha kogato me lijat 1 2 min ne iskam da dokosvat klitora mi... v slu4aq kakvo da napravq .. da sprem za malko? svirki? i da prodaljim kak mislite

temito
03-31-2007, 11:00
da,eto ti sama nameri reshenieto-kato svarshish shtom si tolkova chuvstvitela mu pravish 5 minutki frenska dokato se opravish i prodaljavate zanimaniqta :wink:

jony
03-31-2007, 11:22
Продължаваш естествено, няма само за теб кеф я!
Нали тряяя и той да се израдва!!!

03-31-2007, 11:32
da,eto ti sama nameri reshenieto-kato svarshish shtom si tolkova chuvstvitela mu pravish 5 minutki frenska dokato se opravish i prodaljavate zanimaniqta :wink:
mersi mnogo :)))))))

ThePainIsReaL
03-31-2007, 17:53
Ми при нас почти винаги аз свършвам първа .. и трябва да съм луда да го оставя надървен и да си тръгна . Просто го бутам той да застане отгоре, щото малко или много искам да му се насладя на него.. и така .. почивам 2-3 минутки и пак смяна на позата и продължаме .. той свърша .. обща почивка .. и после пак, и пак :lol: :lol:
Абе .. хора , грях е да започвате да правите нещо и да оставяте момчето/момичето незадоволено, щото не ви се стига докрай. Аз съм го правила, на мен са ми го правили .. ужасно е !

InitialD
03-31-2007, 17:56
Когато момичето свърши първо...момчето свършва със свирка..(това не беше ебавка)!

ChRiSTiaNo_07
03-31-2007, 17:56
НЕ ! ЗАЕБИ ГО :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

krem4et0
03-31-2007, 18:16
Моите полови органи стават извънредно чувствителни и сексът е невъзможен. Още повече, че пресъхвам и всяко следващо движение е ужасно болезнено. за това, ако съм в състояние да продължа-ок. Ако не той свършва с помощта на моята устичка или ръчичка!

03-31-2007, 18:51
Po-dobre shte e ako iz4akash i momcheto da svarshi :-D :smt016

Kitana
03-31-2007, 19:07
Ми продължавате естествено :-D И ако имаш късмет свършваш и втори път.. пък може и пове4е. А има и моми4ета с много 4увствителни полови органи, които свършат ли веднъж и трябва малко време по4ивка щото ина4е ги боли. Та ако слу4айно имаш такъв проблем, спирате и след малко пак :wink:dam продължавате.. а ако ти са 4увствителни половите органи може и френска и ръ4и4ка . В СЕКСА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ЕГОИСТИ! и двамата трябва да са задоволени.. а и то си е естествено щом държиш на някого...