View Full Version : За или против секса за една нощ
PaRkInSoN
03-31-2007, 19:17
Какво мислите???????
И защо така мислите?????
My_Infernal_Majesty
03-31-2007, 19:20
Против, защото тва е курвенска постъпка и е тъпо- ако една жена се навие да го направи значи е лека и слаба жена която лесно се поддава на флитровете и закачките на мръсните женкари! :evil: :x :x
real-girl
03-31-2007, 19:25
Po princip ne s1m go pravila i sledovatelno ne znam kakvo e,no sqka6 edva li bih go napravila.
ThePainIsReaL
03-31-2007, 19:26
Пфф.. за ! И не виждам защо да е курвенско. Аз не спя с всеки, който ме иска. А с тези, които аз искам. Те не са много .. има си тръпка и в този секс.
Но никога не бих го правила, ако си имам приятел, към когото изпитвам чувства.
kukli4ka__
03-31-2007, 19:27
Аз съм ЗА :!:
Според мен всеки човек на моменти има нужда от нещо по екстремно и нещо което не е изпитвал.Добре е да се опита от всичко,а и когато някой ти хареса,защо да не си легнеш с него,въпреки че повече може да не го видиш?Това е удоволствие за една вечер плюс това така не се ангажираш с нищо :wink:
ABSOLUTme
03-31-2007, 19:30
Не съм почитателка на тоя тип поведение,но гласувах За,защото всеки търси нещо различно..и все пак капутите са незаменим атрибут при такива случки..че в сегашно време,при наличие на SPIN,трипер,сифилис и гонорея,да пипнеш просто инфекцийка си е жив късмет
miloto_girl_4e
03-31-2007, 19:45
Против :!: :!: Аз лично като спя с някое момче изразявам по този начин любовта си към него, а не може да обичам някого, когото не познавам.. За мен сексът е нещо много лично и.. просто съм против такива неща.. :roll:
BeautifulWorld
03-31-2007, 19:51
Не съм правила секс за една нощ. До сега съм имала само един сексуален партньор. Все пак не виждам нищо лошо в секса за една нощ. Ако имам постоянен приятел и го обичам, едва ли ще си легна с друг. Най-важното е каквото и да ви е тласнало да си легнете с някой само ей-така за веднъж, не забравяйте презерватива. Не само момичетата, а и момчетата - да не сте си го намерили на пътя, че да го пъхате тук и там без презерватив!
Тотално против... :smt013
BlackaTBW
03-31-2007, 20:21
Твърдо против! Не ми харесва идеята, пък и не е много морално.
Da Estestveno o tova e trypkata
eXtRaoRdinaRy
03-31-2007, 21:10
ПРОТИВ!!!
Може тръпката да е огромна, но съм твърдо против тези изпълнения!
n1ght_shadow
03-31-2007, 21:30
аз пък съм за :D
helen4ee
03-31-2007, 21:52
Пфф.. за ! И не виждам защо да е курвенско. Аз не спя с всеки, който ме иска. А с тези, които аз искам. Те не са много .. има си тръпка и в този секс.
ebi mu maikata izloji se !
HagpycaH
03-31-2007, 21:54
Ми според зависи.
helen4ee
03-31-2007, 21:54
kurvi lkurvari kurvi kurvari kurvi kurvari!!! PROTIV deba tupite hora ste deba kvi cenosti..
hamilcar
03-31-2007, 22:03
За, важното е да има игра.
ThePainIsReaL
03-31-2007, 22:07
kurvi lkurvari kurvi kurvari kurvi kurvari!!! PROTIV deba tupite hora ste deba kvi cenosti..
Мими, не е така. Знам, че много ми се дразниш на поста горе.. по мамка му, вие си имате момчета, които да обичате ..не разбирате какво е.. :/ Блааа .. кво ли говоря, сякаш ще искаш да ме разбереш
П.П. Сори, за Оффтопика.
lamzzzercho
03-31-2007, 22:09
аз съм ЗА мисля че когато нямаме сериозна връзка секса за една нощ доста ни разнобразява :)
ThePainIsReaL
03-31-2007, 22:11
ebi mu maikata izloji se !
Еби му майката на скапания живот, еби му майката на несериозните хора, които са около мен, еби му майката на целия булшит, който ме е обгърнал, еби му майката на него .. и на всички като него. Но аз не съм се изложила. Не съм стигнала дотам още, макар че и това не е далеч..
бахти , какво стана ..
My_Infernal_Majesty
03-31-2007, 22:17
И за тва питам- кво се разгорещихте!??!
ABSOLUTme
03-31-2007, 22:20
Стига хранили ThePainIsReal,беее,ебати глупаците..ако иска и половината квартал ше ги види..в тая анкета се пита за ЛИЧНОТО МНЕНИЕ на всеки,тва че вие не споделяте нейното,не значи че сте прави.ходете да спите,стига чели морал 8)
ThePainIsReaL
03-31-2007, 22:25
Стига хранили ThePainIsReal,беее,ебати глупаците..ако иска и половината квартал ше ги види..в тая анкета се пита за ЛИЧНОТО МНЕНИЕ на всеки,тва че вие не споделяте нейното,не значи че сте прави.ходете да спите,стига чели морал 8)
Ооо.. бати, и ти ли ми се нахвърляш .. неска кво им става на всичките. Няква непоносимост са развили .. баси ..
П.п. Отново сори за оффтопика, ама като не пускат интересни теми, така е ..
ABSOLUTme
03-31-2007, 22:28
Ооо.. бати, и ти ли ми се нахвърляш .. неска кво им става на всичките. Няква непоносимост са развили .. баси ..
кой те храни бе мацо,аз съм твоят рицар без броня и ща пазим 8) :-D :lol:
ThePainIsReaL
03-31-2007, 22:33
кой те храни бе мацо,аз съм твоят рицар без броня и ща пазим 8) :-D :lol:
Хм .. пак нищо не съм разбрала. Неска ни приемам , ни предавам :smt012 :-D
helen4ee
03-31-2007, 22:45
anyway.. oki po temata. neka se obosnovq za da bude po qsno...
Neznam kak 6te6e d abude ako nqmah seriozna vruzka v momenta , no po princip vinagi sum mrazila 2 ne6ta KURVITE I NARKOMANITE I S KARTE4NICA BIH STRELQLA PO TQH AKO GI VIDQ.... te ne s avinovni.... te sa jalki, SAMOTNI, ne haresvat sebe si , ne sa izrasnali v sreda v koqto trqbav da izrasnat.. ne sa bili otgledani s liubov.. natrupani sa mnogo sloboharakternost i nisko samo4ustvie neuverenost ...NO v kraina smetika ne na vsi4ki jivota e rozov bih kazala na nikoi, vsi4ki sme imali 4erni dni v koito lubimiq ni e teglil mainata i ni e bolqlo ama nujno li e da se hvurlim v obqtiqta na 1viq sre6tnat... jenite ne stiga 4e sa tolkova preebani vuv vsi4ko, a i da dadem edisntvenoto ne6to koeto ni kara da sme nejniq pol, na tepsiq are are malko dostoinstvo malko lubov kum sebe i stiga s glupostite za da s eiztuknete pred nqkoi!
KaL1StRa^^
03-31-2007, 23:03
Тотално против... :smt013
:smt005 :smt005 :smt005 Ai stugabe seriozno li si TOTALNO protiv xaxaxaxaxaxa totalno kai xaaxaxax
Da 6to da ne zavisi s koi si :) :P
babi_girl
04-01-2007, 08:04
Аз съм ЗА :!:
Според мен всеки човек на моменти има нужда от нещо по екстремно и нещо което не е изпитвал.Добре е да се опита от всичко,а и когато някой ти хареса,защо да не си легнеш с него,въпреки че повече може да не го видиш?Това е удоволствие за една вечер плюс това така не се ангажираш с нищо :wink: napylno sym siglasna
много ясно че ЗА!!
не виждам къв е смисала да се спори
едва ли има момче което да е против а момичетата с високия морал просто не си признават че им се иска :mrgreen:
alkobalko
04-01-2007, 08:31
Твърдо против! За мен сексът е изразяване на чувствата към човека, с който съм. Това е нещо много лично и е продължение на любовта ни.
bqsna_teenagerka
04-01-2007, 09:24
Против, защото тва е курвенска постъпка и е тъпо- ако една жена се навие да го направи значи е лека и слаба жена която лесно се поддава на флитровете и закачките на мръсните женкари! :evil: :x :xRESPECT
gangbang
04-01-2007, 11:14
Най-категорично и без апелационно съм ЗА! :D
ЗА! Тва се пак е някво изживяване и то приятно! Много е важно да се внимава! Аз невиждам кво му е лошото човек да се забие с някое маце за 1 вечер и да си изкарат готино?!?
Have fun!
Sexapilna_kukla
04-01-2007, 12:38
Аз съм "ЗА" този вид секс. Няма нищо лошо в това човек да се отдаде на желанията си и да си направи кефа за една вечер.
krem4et0
04-01-2007, 13:33
Против съм. Сексът за мен е израз на любов, а не само на физическо привличане. В крайна сметка трябва да имам пълно доверие на този, с който правя секс, да го познавам добре,а и той д ме познава, за да знам реакцията му в някоя ситуация. И не опир въпроса до тава имим ли си приятел. Той ми е от 19-годишна възраст! Преди това не съм ли имала желание за секс или предложения за такъв? Имала съм, но винаги за мен е било важно да съм с човек, който вижда в мен повече от 1 хубава главица и тяло, а вижда личността, която е под тази обвивка. Искам в секса да разголя не само тялото си, но и душата си, да се потопя в море от страст, любов, нежност и емоция. може би ако днес ти е ок, а утре-каквото стане е добре, но не е за мен. Предпочитам да знам, че няма да сгреша, да съм сигурна, че няма да съм употребена и да съм с човек, който уважаявам. Ако аз употребя някой мъж-значи не го уважавам достатъчно. Изпитвала съм физическо привличане-тази нощ на момента, но не съм искала и не съм си представяла нищо повече от 1 целувка!!!!
ChRiSTiaNo_07
04-01-2007, 14:54
Гласувах "Против.И аз незнам що :-k
Аз съм против..Всеки си има право на личен избор, който намира тръпка в този секс, ок.Просто искам да го правя секс с този човек, към който имам чувства, а не с някой, който дори не му пука за мен и всичко ще си остане ей така.Не, не е курвенско и все пак стига да не го правиш всеки ден едва ли не с различен.Е, и това не е нормално.
hahavteen
04-01-2007, 18:53
Protiv! Ako tolkova mi se iska rucete znaiat kak.Ne e nyjno da spodeliam tolkova intimen moment s niakoi nepoznat! :roll:
ast 4e za!!!! za sexa trqbvalo lubov? dr1n dr1n! a ako nqma lubov kakvo pravim togava? katinar li da si sloja? ne s1m na mnenie 4e momi4etata koito mislqt po-kosmopolitno sa kurvi kakto nqkoi se izraziha ili p1k upotrebeni.4ovek e tak1v kak1vto se 4uvstva. ako nqkoi se 4uvstva upotreben, zna4i ne e dostata4no samouveren v sebe si.pone az taka mislq. dva p1ti mi se e slu4valo da b1da s mom4e za 1 ve4er. emi kvo da kaja, be6e super qko. kato si nqmam priqtel d1lgo vreme ne zna4i 4e trqbva da se v1zd1rjam. a kakvo lo6o ima ako nqkoi mi haresa :smt007 i me privli4a? mn momi4eta gi e sram da kajat 4e sa zagorqli. kato kajat 4e ne im e nujen sex tva zna4i to4no obratnoto, no go namirat za tvarde "mr1sno" da si priznaqt. 4e nali taka ni e ustroen organizma - iska si nujnoto. za6to da varvq sre6tu prirodata :D samo 6toto nqkoi 6te kaje 4e s1m bila kurva.ima li smisal v tova da slu6a6 mnenieto na drugiq? jivota e super krat1k i trqbva da go izjivee6 po nai valnuva6tiq na4in! :D
`Death`Whore`
04-01-2007, 20:58
За съм, правила съм го, но този период отмина за мен. Иначе в него няма нищо лошо, но се изпуска най-приятната част - тази, в която след секса ти пука за другия, а не просто се обръщаш на другата страна.
MalKa_BLuDnica
04-01-2007, 23:11
mi az glasuvah protiv ama neznam 6to :smt017 poprncip si zavisi ot 4oveka i situaciqta..i kakvo 6te predceni6 na momenta :smt008
Да ви ебЪЪ и курварското обществоо !!! :twisted:
aniezina
04-14-2007, 09:46
I az s1m na tva mnenie, ZA!
защо пък не, щом е гот и на двамата
aniezina
04-14-2007, 09:50
to4no taka, o6te pove4e 4e ne samo natrupva6 opit, a izsledva6 i samiq sebesi.kogato si s edin 4ovek d1lgo, svikva6 s negovite laski i ne nau4ava6 dali ima drugi, a taka razbira6! :-D
to4no taka, o6te pove4e 4e ne samo natrupva6 opit, a izsledva6 i samiq sebesi.kogato si s edin 4ovek d1lgo, svikva6 s negovite laski i ne nau4ava6 dali ima drugi, a taka razbira6! :-D
умница си ми ти :smt016
Аз съм твърдо ПРОТИВ. Но всеки има право на избор. За мен секса за една нощ би ме накарал да се чувствам като употребена носна кърпичка. Вярно, че когато си с някой дълго време свикваш с неговите ласки, но ако тези ласки ти доставят удоволствие, това за мен е достатъчно. А и дори да нямах сериозен приятел пак не бих одобрила секса за една нощ. Секса за една нощ си е просто спорт, а аз не го правя в името на спорта, а в името на любовта.
aniezina
04-14-2007, 10:05
az p1k go pravq v imeto na udovolstvieto!NAli za tova s1m s1zdadena kato jena, da dostavqm i da mi dostavqt udovolstvie.No si prava 4e vseki si ima mnenie i nie nqmame pravo da go osporvame ili da se s1rdim! :D
`Death`Whore`
04-14-2007, 10:08
Удоволствие - хубаво. Но удоволствието за мен е, когато знам какво точно възбужда човека до мен, в какви пози обича да го прави, как му харесва. Тогава сексът е истински и тогава човек е наистина добър в секса...иначе аз мога да му лигавя врата и той да не изпитва нищо. Каква файда?
malka_sladuranka
04-14-2007, 10:09
Не съм правила секс за една нощ, но гласувах "За".
Не виждам нищо лошо ако двама се харесах и не искат нищо ангажиращо, да го направят. Ноо естествено, не трябва да се прекалява....
A_Loving_Girl
04-14-2007, 14:35
Против съм!Ако си нямам сериозен приятел бих го направила,но в моя случай няма.
cvety_i_bebeto
04-14-2007, 15:33
Определено съм против,такъв sex можеби е интересен или нэ как да го нарека /защото не съм пробвала/,но пък прави жената да изглежда к...а!Така мисля аз,това е моето мнение.
Sexapilna_kukla
04-14-2007, 15:43
Определено съм против,такъв sex можеби е интересен или нэ как да го нарека /защото не съм пробвала/,но пък прави жената да изглежда к...а!Така мисля аз,това е моето мнение.
Защо пък да изглежда курва? Какво лошо има, че и допада дадения човек, но не желае нищо сериозно, а иска просто един секс :-k
Absoliutno ZA :!: :!: :!: :!: :!:
bojankata
04-15-2007, 00:52
Веднъж ми се случи да правя секс за една нощ.. Бях виждала момчето няколко пъти по купони и доста ме беше изкефил.. Сексът стана реалност и наистина прекарахме една страхотна нощ заедно, но проблемът беше, че започвах да го харесвам все повече и повече, но всичко свърши доста глупаво.. И въпреки че той каза, че ще си бъдем просто приятели и аз се съгласих, сега дори такива не сме... Виждам го от време на време покрай едни общи приятели, но почти нищо не си казваме и той стои на разстояние от мен и се чувствам гадно и затова гласувах против секса за една нощ :wink:
IKisseDAGirL
04-15-2007, 07:00
Айде стига с детските изказвания.. правело жената курва :lol:
Нормално е на 14 години момиче да има някакви такива по-идеалистични представи.. че сексът е само когато обичаш някого, че е нещо съкровено, че е нередно и срамно да спиш с някого само за 1 вечер и т.н.
По-късно съзряваш малко и такива предразсъдъци и ограничения не ти идват на ум :wink:
Хиляда такива теми има и за кой ли път вече пиша, че съм "за".
krem4et0
04-15-2007, 07:53
Аз съм на 22 и пак имам подобни представи за секът. в крайна сметка всеки сам си решава какво ще прави с тялото си, но аз моето не давам на някой, който познавам от 1 час.
krasivata_luvica
04-15-2007, 08:12
за!!!!! [-o< =D> :mrgreen: :smt007 :smt006 :smt005 :mrgreen:
Нямам особено мнение. Всеки може да прави каквото иска, стига да е на достатъчно годинки, за да може трезво до прецени какво иска. (Следователно не бих нарекла постъпката "курвенска"...но и, прощавайте, понятията 13-14 годишно лапе и "секс за една нощ" някак си не ми се връзват.)
Имайки предвид, че отговарям единствено за себе си, трябва да призная, че уважавам достатъчно тялото си, за да не го предлагам на тоя и оня... Възприемам секса като изключително интимен акт и не изпитвам сексуално желание към мъж, към когото нямам и емоционално привличане. Сексът за една нощ не е за мен.
No_LiMiTe^f
04-15-2007, 09:05
Май май имаше такава тема!Но все пак ще си кажа пак мнението!
Аз съм ЗА,1 път ми се е случвало!Не мисля,че е курвенска постъпка!Наистина в даден момент няма нищо лошо нещо по-различно!Все пак е тръпка,която не се изпитва всеки ден!И като казвам ЗА имам предвид не всяко момче да ти е за 1 нощ,а просто да знаеш че си опитал и какво е чувството!Просто се отдаваш на момента и ако наистина го искаш какво има да те спира?!
Edna`Ot`Vsichki
04-15-2007, 12:38
аз съм ЗА с две вдигнати ръце :!: :!: :!: :!: :!: :twisted: [/b]
malkoto_sladur4e
04-15-2007, 14:20
PROTIV!Nikoga ne bih go napravila ! :-({|=
silver_angel
04-15-2007, 14:31
zavisi ;)
аз съм "За", не фактът, е една жена си е легнала с някого без да имат сериозна връзка я прави курва, курва ще бъде, ако прави това всяка вечер, или си ляга с др мъже, въпреки че има сериозна връзка
No_LiMiTe^f
04-15-2007, 18:54
аз съм "За", не фактът, е една жена си е легнала с някого без да имат сериозна връзка я прави курва, курва ще бъде, ако прави това всяка вечер, или си ляга с др мъже, въпреки че има сериозна връзка
=D> =D> =D> =D> =D> =D> Най-после някой да се изкаже правилно!
{S}BaBY{G}
04-15-2007, 22:20
ЗА разбира се :twisted: сега ни е времето да правим лудории...няма да го правя като стана на 40 я...пък и курвенско да е според някои като не го правиш всяка нощ що да е курвенско :twisted: понякога нещата просто е случват ;) и някакво такова изживяване нито те прави курва,нито някво мега неморално леко момиче... [-X
{S}BaBY{G}
04-15-2007, 22:22
дамм ето даже виждам че и alice sw се е изказала долу горе по същия начин,което ме радва че и други мислят като мен (дано това не ме прави курва :lol: )
blondeskiller
04-16-2007, 04:13
Против, защото тва е курвенска постъпка и е тъпо- ако една жена се навие да го направи значи е лека и слаба жена която лесно се поддава на флитровете и закачките на мръсните женкари! :evil: :x :x
е това е супер тъпо исказване!
Аз съм за ! Просто има нещо готино в това, че знаеш, че тва момиче повече няма да го видиш ... и двамата го правите .. като за последно :) а пък си е и ебаси емоцията .. щото обикновенно го правите на някво .. малко по-нестандартно място ( все пак сте се запознали в дискотека/купон ... ) :smt006
пс: а колкото до това дали секса за 1 нощ прави жената курва .. хаха тва само кмета на Мало Конаре може да го каже..
дали момичето е курва или не .. не се опраделя от тва дали е правила секс за 1 нощ а от други неща .. които не са тема на разговора ни тук ;)
:-D
дани ди вия
04-16-2007, 15:43
Какъж СПИН има в България искам да питам?????? Презерватива е гадост :( ........ Ползвам само ако ме накарат :) а за секса за една нощ....... за момчетата е готино, на момичетат им излиза лоша слава за съжаление....
teenkopele
04-16-2007, 17:23
За.
Ако човек няма връзка в дадения момент, защо не?
Какъж СПИН има в България искам да питам?????? Презерватива е гадост :( ........ Ползвам само ако ме накарат :) а за секса за една нощ....... за момчетата е готино, на момичетат им излиза лоша слава за съжаление....
Айде пак... Имаше по-рано един такъв дето развиваше теория на конспирацията...
Безразборен секс без презерватив? :-s Привлекателно звучи, наистина... Тежко им на девойките, дето спят с тебе.
За.
Ако човек няма връзка в дадения момент, защо не?
=D> \:D/