PDA

View Full Version : kak da go nakaram po-to4no kak da mu kaja

sf f
04-01-2007, 08:40
kak da mu kaja ,che ne mi e priqtnoo da ima kosmi na onaq mu rabota,spored men tva za nego ne e problem,no za men e ,no ne moga da subera smelost da mu go kaja,ne znam to4no podhoda,ako mojete pomognete,kajete ako na vas vi se e sluchvalo

jony
04-01-2007, 08:41
Еми простоооо му казваш, че трябва да поговорите и му го казваш! Ако държи на теб няма да има нищо против!!! 100%

sf f
04-01-2007, 08:43
ee da,taka e,no vse pak moje bi 6te e leko brutalno ot moq strana.az se obezkosmqvam napulno navsqkude,toi moje bi trqbva sam da se useti 4e ne moga da ponasqm kosmite,ama tva ne stava haha

ChRiSTiaNo_07
04-01-2007, 08:45
абе,кажи си му направо :-D

michka20083
04-01-2007, 09:08
няма нищо брутално в тва да поискаш приятелят ти да се обезкосми .. :shock:

ThePainIsReaL
04-01-2007, 09:09
Аз бих му казала директно - "Мило .. с риск да ми се ядосаш, искам да те помоля , да си махнеш космите, за да ни е по-приятно и на двамата"
Не се безпокой .. вие все пак ходите, споделяте нещо толкова интимно като секса, трябва да те разбере ..

jony
04-01-2007, 09:20
Ааа и btw много е важно да не се избръсне, а да иде на някаква епилация например ;)

bqsna_teenagerka
04-01-2007, 09:28
ми...сигорное кофти ама опитай се да му го кажеш директно,защото ина4е на теб ще ти е неприятно

cherinka
04-01-2007, 09:45
ThePainIsReaL даде много добър пример. Или, също така, можеш да му кажеш дали случайно желае да пробва какво е да иде на козметик. Така хем съвсем малко му намекваш, че искаш да се обескосми, хем и да иде при "специалист" :)

Kitana
04-01-2007, 09:56
ми може директно както ти казаха др най-отгоре. а др по брутален на4ин е да се оплакваш 4е някой косъм ти е влезнал между зъбите или 4е те боцка и сърби от тях... той сам се сети да ги махне (е стига да е съобразителен)

CeKc ИгРачКа
04-01-2007, 10:41
kak da mu kaja ,che ne mi e priqtnoo da ima kosmi na onaq mu rabota,spored men tva za nego ne e problem,no za men e ,no ne moga da subera smelost da mu go kaja,ne znam to4no podhoda,ako mojete pomognete,kajete ako na vas vi se e sluchvalo
не се обескосмява ... има ли още такива момчета ??? :smt005 :smt005

хаха ся сериозно... Пича има косми отдолу.. :? Кажи му го така.. Бебе колкото и гадно да звучи .... искам да си обескосмиш интимните части.. защото това не ме възбужда и е понякога доста отблъскващо ..

е на тва няма как да ти каже не .. :smt019

krem4et0
04-01-2007, 13:50
Уф,че сте. На мен пък изобщо не ми пречат космите. айде сага 5 косъма да ме откажат от секса-да б да. Все пи е тая има или няма. никога не съм му намеквала да ги мха, нито съм го карала. няма да забравя обаче как, когато правихме секс за първи път си ги беше махнал, а само ден преди това-не. Стана ми много мило. сега не ми пука толкова-и з д имам-преживява се. Иначе преди време мах повече и той ми каза нещо от сорта,че не може да ме изпие до край. хем нежно, хем секси. Подейства- махнах ВСИЧКО!

Ice_Queen
04-01-2007, 13:52
Казваш си го направо какво ще се правиш на ударена с лопата.
Така и така,тва е положението.Ако не искаш питаш дали на него ще му е приятно ти да си космата! [-(

dstRbd
04-01-2007, 14:47
pravish taka che toi po svoe jelanie da gi vazira ! i da mu kajesh nai mnogo sha mu stane neodobno( :oops: ) . No tova e edin nachin da go napravish i sled vreme se svikva ! ! !

n1ght_shadow
04-01-2007, 15:15
kakvo 6e mu sa obesnqva6 da sa obrasni... sledva6tiq put naprao vadi samobrusna4kata ot djoba i go obrasni \:D/ \:D/

MoHuTo
04-01-2007, 15:21
Аз бих му казала директно - "Мило .. с риск да ми се ядосаш, искам да те помоля , да си махнеш космите, за да ни е по-приятно и на двамата"
Не се безпокой .. вие все пак ходите, споделяте нещо толкова интимно като секса, трябва да те разбере ..
Много добре казано :wink:

Sexapilna_kukla
04-01-2007, 15:37
Просто му казваш, че ще ти е по-приятно, ако се обезкосми. Тая уста ти е дадена и за говорене, не само за други неща :::

gazarka
04-01-2007, 19:53
po dobre mu namekni nqkak,ne mu kazvai direktno-povqrvai malko ili mnogo 6te se zasegne.

MalKa_BLuDnica
04-01-2007, 23:27
mi kaji mi go prost..moje malko da se zasegne..ama nqma na teb da ti e gadno q :wink:

sf f
04-02-2007, 04:47
hahaa da,opredeleno taka 6te naprava,tva sus samobrusna4kata:)i .moje bi nai mi dopadaa podhoda,da mu namekna za kozmetik toi sam 6te se useti:),ima uset vse pak:)hiihi

blackcat.eti
04-02-2007, 07:27
абе,кажи си му направо :-D
или може да пуснеш някоя шегичка за бръсненето, нещо такова, че да може да се сети сам....

lips_of_anegel
04-02-2007, 11:07
попринцип когато праиш секс с някого сте стигнали на високо ниво и би трябвало да говорите за вси4ко(говоря и за сексуалните проблеми)в слу4ая явно имате такива,та мисълта ми е да отиде6 и да говори6 с него.все пак трябва да уважава и теб,пък ве4е натам си е ва6а работа кво става.дано съм ти помогнала поне малко :smt006

IRRIDUCIBILI
04-02-2007, 11:16
sloji si peryka i kimono i my kaji :D 4e ne ti e hybavo da e dete na divata pystinq :D :D :D

temito
04-02-2007, 11:34

\:D/