View Full Version : za ili protiv pr sex?
zna4i az imah gadje s koeto hodihme dosta, pravihme si sex i t.n. sega sme skasali ve4e, no pak se vijdame za po kafeta i pravim sex ot vreme na vreme. No ne sme zaedno, prosto priqtelski sex. Tova gre6no li e?
olive_oil
04-01-2007, 10:25
тва е супер яко. Възможно най-хубавото - секс без обвързване. Не грешно според мен
Котарана
04-01-2007, 10:38
Ами незнам не ми се случвало такова нещо.С предишните ми приятели с които сме првили секс не поддържаме никакви контакти.А сега си имам сериозен приятел.Но имам много приятелки които просто правят секс със бившите си без да имат връзка с тях :lol:
helen4ee
04-01-2007, 10:50
ne e gre6no, smisul do nqkakva stepen ima ne6to hubavo ti kato si pravi6 seks s 4ovek koito nali znae6 4e durji na teb i ne si pravi6 nqkakvi broiki tupi.. 4ustvata 6te se vuzvurnat :)
Tва е перфееектният вариант ;)
gangbang
04-01-2007, 11:32
zna4i az imah gadje s koeto hodihme dosta, pravihme si sex i t.n. sega sme skasali ve4e, no pak se vijdame za po kafeta i pravim sex ot vreme na vreme. No ne sme zaedno, prosto priqtelski sex. Tova gre6no li e?
Много е относително, зависи. Принципно не е лошо и ако така ви допада, правете го. Много е сладко :wink:
Не е тъпо според мен, защото поне си го правиш с човек, с когото си била и към когото сигурно още имаш някакви чувства...в смисъл не бройкаш различни момчета, а и щом така ви харесва няма нищо лошо.Живота си е твой ти избираш как да го живееш :wink:
ABSOLUTme
04-01-2007, 11:35
helen4ee,кво значи с човек,който държи на теб?Щом като не са заедно,откъде реши,че държи на нея? :-s
А инак по темата - предмство е,че се познавате и в леглото,а ако си пасвате,защо не?(стига в това време да си нямате други връзки) :-D
И аз търся такава приятелка ... :mrgreen:
И да е грешно кфо?С 1 ше спрете да го правите ... :mrgreen:
zaiobaio
04-01-2007, 12:08
аз съм абсолютно ЗА :-D даже в момента съм на това дередже..
ама в момента в който си намеря друг приятел прекъсвам тези взаимоотношения със стария. секса по приятелски е само когато двамата не са обвързани с други хора. иначе е тъпо. \:D/
Nadelina
04-01-2007, 12:15
Ne mislq che e greshno.. Daje e qko... :)
Sexapilna_kukla
04-01-2007, 12:34
Не е грешно разбира се. Щом ви харесва да го правите заедно, няма лошо.
krem4et0
04-01-2007, 13:43
Не е грешно, но е тъпо. Аз съм на принципа-край значи край!!!! А и защо да се разделям с някой, слад като сексът е на ниво. Естествено, той не е всичко, но в леглото що конфликти сме загладили с гаджето. в крайна сметка си е чисто седене на 1 място и е без грам смисъл!!!
SwEeT_tEmTeSiOn
04-01-2007, 13:48
Ми аз карам на такъв секс в последните няколко месеца-един вид приятелски секс,само дето аз съм влюбена в момчето,то в мен не е и така само и само да съм близо до него правим така нареченият ''приятелски'' секс,но определно ми липсва връзката [-X :smt009
babi_girl
04-01-2007, 13:50
spored men ne e greshno, i az bih go napravila ako s moeto gadje skusame
ChRiSTiaNo_07
04-01-2007, 14:49
Не е грешно :mrgreen:
ProstoAz
04-01-2007, 16:32
По-добре е, отколкото в стремежа си да задоволиш сексуалните си нагони да прибягваш до секса с много и най-често (почти) непознати хора, към които понякога дори не изпитваш и капка привличане и желание.
Аз имам такъв приятел - само за секс. Само че никога не сме ходили. 8-[
hahavteen
04-01-2007, 17:56
Ami principno niama lo6o..Az li4no moje bi bih imala f*ck friend no edva li 6te e niakoi s koito sum hodila za6toto mogat pak da se namesiat 4ystva i da stane grozna kartinka nakraia :roll:
Никой не може да съди и да казва кое е правилно или не.И все пак не знам дали бих се навила на такова нещо, просто не си представям да правя секс с някой, ако нямам чувства.
ThePainIsReaL
04-01-2007, 18:22
Всеки сам си го решава това.Щом така ви харесва, правете го.Никой не може да ви съди.
Но на мен лично, ще ми е странно да спя с бившия си приятел и да сме заедно само за спането. Не че ще ми е лошо, дори напротив, сигурно ще е доста хубаво, но не знам дали няма да ми е тъпо да знам, че той никога няма да е мой и аз никога няма да съм негова. Пък и все пак край значи край във всяко едно отношение - чувства и секс .. и ляляля :?
Еххх...горе6та ме4та
но уви нередна.... :-D
Ne razbira se kak 6te ee greshtono vie ste bili gadjeta i ste skasali i sega si pravi tap sex spored mene nqma losho :P
Всеки сам си го решава това.Щом така ви харесва, правете го.Никой не може да ви съди.
Но на мен лично, ще ми е странно да спя с бившия си приятел и да сме заедно само за спането. Не че ще ми е лошо, дори напротив, сигурно ще е доста хубаво, но не знам дали няма да ми е тъпо да знам, че той никога няма да е мой и аз никога няма да съм негова. Пък и все пак край значи край във всяко едно отношение - чувства и секс .. и ляляля :?
mislq absolutno sa6totot.nai ve4e 6te revnuvam 4e nqma da e samo moi.az otdavna si imam 4ustvo za sobstvenost
slan4evo_momi4e
04-01-2007, 19:53
така няма как да продължиш напред...принципно приятелския секс не е нищо лошо .... но след като сте скъсали да продължаваш да го правиш с него ... трябва да си много силна за да можеш да се отърсиш от чувствата и да правиш наистина само секс ...
Според мен се залъгваш ...
<black soul>
04-01-2007, 19:53
Не е грешно, но е тъпо. Аз съм на принципа-край значи край!!!! А и защо да се разделям с някой, слад като сексът е на ниво. Естествено, той не е всичко, но в леглото що конфликти сме загладили с гаджето. в крайна сметка си е чисто седене на 1 място и е без грам смисъл!!!
значи като вече не се разбирате, не се обичате, нямате нищо общо можете пак да сте си заедно щото бил хубав секса! много тъпо мислене. така се обвързваш без никаква полза. няма смисъл!....
..пък и той си е намерил най-добрият вариант - секс без обвързване, "приятелски" :D нищо лошо...докато не си намериш нова приятелка! тогава вече е изневяра и не е хубаво, освен ако и с нея не есе разбирате. тогава може! хах...
HagpycaH
04-01-2007, 21:45
Защо да е грешно.
MalKa_BLuDnica
04-01-2007, 22:39
spored men nqma lo6o
blackcat.eti
04-02-2007, 08:27
определено няма ни6то лошо............познавате се, правили сте го вече.....имали сте чувства един към друг (предполагам и сега.поне малко).........а и щом и двамата го искате..... :)
`Death`Whore`
04-02-2007, 08:29
Лично аз предпочитам приятелските отношения да остават такива. И каквото и да кажете, сексът ги променя.
krem4et0
04-02-2007, 08:38
значи като вече не се разбирате, не се обичате, нямате нищо общо можете пак да сте си заедно щото бил хубав секса! много тъпо мислене. така се обвързваш без никаква полза. няма смисъл!....
..пък и той си е намерил най-добрият вариант - секс без обвързване, "приятелски" :D нищо лошо...докато не си намериш нова приятелка! тогава вече е изневяра и не е хубаво, освен ако и с нея не есе разбирате. тогава може! хах...
Съвсем не казах това!!! За мен ако има секс ги има първите 2 неща. Сексът е тяхно продължение. няма ли любов и приятелство няма секс за мен. така че, ако го има следствието, има и причините. А налице ли е самото следствие + причините за него, значи няма смисъл да се руши връзката. Не мога да си представя да правя секс без да обичам човека, без да се разбираме и изобщо дори да изпитвам и най-малката горчивина!
IKisseDAGirL
04-02-2007, 09:52
С бившият ми уж сме на тоя принцип... Всъщност и аз вече незнам на "какво" сме.. :roll:
ami vsashtnost spored mene ne e greshno....ama az lichno ne se vrashtam nazad,smisal edno e da si imash polovo drugarche,ama savsem razlichno mi se vijda toi da mi e bifsh....no inache shtom se kefite zashto ne :wink:
IRRIDUCIBILI
04-02-2007, 11:19
ESTESTVENO 4E ZA!!!!!!!! TVA E SUPER QKO!!!!!!