Влез

View Full Version : Pak za tiq postinori..

mechee
04-01-2007, 13:11
Kolkoto i pyti da go preprochitam tva upytvane vse se uspokoqvam, no sega pyk mi zakysnqva. To dnes mi e denq po kalendarcheto.. cikalyt mi e redoven veche poveche ot 2 godini, imalo e razlika maximum 3 4 dni i to pokrai smqnata na sezonite. I sega kato mi zakysnqva nz kakvo da mislq.. dali e ot postinora ili ima povod da se pritesnqvam. Super tochno si izpylnih predpisanieto. Btw syshto da vi pitam dali e normalno da imam po obilno bqlo techenie vsedstvie na postinora.
10x na vsi4ki predvaritelno.

Sexapilna_kukla
04-01-2007, 13:21
Така се получава след постинора... в повечето случаи обърква целия ти цикъл, колкото и редовен да е той, така че според мен ти закъснява заради него. Ако си го изпила навреме няма нужда да се притесняваш, но ако искаш да си напълно спокойна може да си вземеш един тест. А относно бялото течение- най-добре посети гинеколог, защото може да има някакъв проблем.

alkobalko
04-01-2007, 13:22
След Постинора, очаквай неочакваното. Няма защо да се притесняваш.

mechee
04-01-2007, 15:53
i az smqtam da otida na lekar, no me e strah ot tova koeto moje da mi kaje.. uf golqma sym pyzla. Vse imam chuvstvoto che sym malka oshte za kakvoto i da e bilo, a kato se ogledam naokolo ve4e 15 16 momicheta sa bremenni ili imat ujasni bolesti po sebe si. Bila sym dosta predpazliva do sega, moje bi i zatova sega sym takava panika.

Sexapilna_kukla
04-01-2007, 16:00
Няма от какво да се страхуваш, най-добре колкото се може по-рано отиди на лекар, та ако недай си боже има някакъв проблем да вземеш нужните мерки, преди нещата да са се влошили.

eXtRaoRdinaRy
04-01-2007, 18:05
Kolkoto i pyti da go preprochitam tva upytvane vse se uspokoqvam, no sega pyk mi zakysnqva. To dnes mi e denq po kalendarcheto.. cikalyt mi e redoven veche poveche ot 2 godini, imalo e razlika maximum 3 4 dni i to pokrai smqnata na sezonite. I sega kato mi zakysnqva nz kakvo da mislq.. dali e ot postinora ili ima povod da se pritesnqvam. Super tochno si izpylnih predpisanieto. Btw syshto da vi pitam dali e normalno da imam po obilno bqlo techenie vsedstvie na postinora.
10x na vsi4ki predvaritelno.

За 1-ви път ли пиеш хаповете? :-k

Нормално е след Постинор цикълът ти да се обърка.Дори да ти закъснее с повече от 5 дни.Не се притеснявай.
Ако толкова много се съмняваш си направи тест, но мисля, че е излипно.

foxy-to
04-01-2007, 19:16
За 1-ви път ли пиеш хаповете? :-k

ti p1k!!! 6te kaje6 4e e normalno da se piqt redovno! tva da ne sa bonbonki? plus tova sa opasni za organizma. nz no sega vsi4ki sa ludnali po teq hap4eta. a hi4 ne e pravilno, ako se prekali posle moje da nqma6 deca. zamislete se malko! pitaite nqkoi ginekolog za posledicite ot postinor i tem podobni.posle moje da se zamislite dali otnovo da piete....

helen4ee
04-01-2007, 19:25
spokoino na nqkoi im zakusnqva na drugi podranqva :)

MalKa_BLuDnica
04-01-2007, 23:30
stiga ste go ppili toq postinor kato bonbonki "decka radost" 4ee she vi porasne treta cica [-X po vnimatelno.. po temata: ot postinora e spored men..iz4aki edna sedmica i si napravi test ...uspeh [-o<

mechee
04-02-2007, 07:14
Ne mislq che vsichki sa ludnali kakto kaza nqkoi. Ne mi e osobeno priqtno da davam parichki za hapcheta, no si priznaite che e po dobre s hapcheta otkolkoto da rodq na 18. Strashno si e mnogo daje, ne me pitaite prosto kak sym spala poslednite dni. Moje da prozvychi gadno, no da rodq na 18 - tova shte mi razbie jivota.. otivat mi ambiciite i za zavyrshvane i za universiteti i se vryzvam v kyshti do kosharata na deteto si. Rano mi e oshte. Az bih posyvetvala vsi4ki koite ne jelaqt da imat deca da vzimat merki i da bydat mnogo vnimatelni, za da ne stavat incidenti. :!:

Lorraine
04-02-2007, 15:32
Нормално е след като си пила Постинор.. :wink:

temito
04-02-2007, 15:35

\:D/

gPa3HuTeJl
04-02-2007, 15:36

Кратко,точно и ясно.. хареса ми.. браво алекс :::