Влез

View Full Version : Измяна

срам ме е
04-01-2007, 19:06
Измених на моя приятел с едно друго момче и много ми е зле сега.От почти 2 години сме заедно и учим в едно и също училище ама понеже сега бях наказана и той постоянно излизаше не се сдържах и оплесках нещата.Какво да права?

Госттт
04-01-2007, 19:07
Еми много кофти си направила.На колко години си?Ако сте възрастни мже да се разберете

срам ме е
04-01-2007, 19:09
Ми 10 клас съм и просто не знам как ще се оправим.Той сега се подготвя за изпити и направо ще му разбия сърцето.

Госттт
04-01-2007, 19:10
Честит първи април Гена:))))

ThePainIsReaL
04-01-2007, 19:13
Толкова време да ходите и да му изневериш .. не те ли беше поне малко срам..
сега бъди честна с него и му кажи истината.

ChRiSTiaNo_07
04-01-2007, 19:24

Да,така е.Освен ако не е шега :-k

04-01-2007, 19:48
I
kakvo shte my kaje ?
Milo az...takova...'sledva' :oops: izneverihti. :cry:

04-01-2007, 19:49
I
kakvo shte my kaje ?
Milo az...takova...'sledva' :oops: izneverihti. :cry:

BeautifulWorld
04-01-2007, 19:53
Вариант 1: казваш му.
Вариант 2:не му казваш.
Ако си правила секс с другото момче и/или ако има възможност приятеля ти да разбере от трети човек за забежката, избираш вариант 1.
Ако няма от къде да разбере, ако е била само една целувка, ако приятелят ти е прекалено ревнив, избираш вариант 2.
Ако решиш да му кажеш, подчертай колко много го обичаш, разясни му причините да го направиш и колко зле се чувстваш.

<black soul>
04-01-2007, 20:02
Вариант 1: казваш му.
Вариант 2:не му казваш.
Ако си правила секс с другото момче и/или ако има възможност приятеля ти да разбере от трети човек за забежката, избираш вариант 1.
Ако няма от къде да разбере, ако е била само една целувка, ако приятелят ти е прекалено ревнив, избираш вариант 2.
Ако решиш да му кажеш, подчертай колко много го обичаш, разясни му причините да го направиш и колко зле се чувстваш.

вариант 3 : ако наистина много те гризе съвестта - късаш с него без никакви обяснения! :-D
вариант 4 : ако много ти е тъжно - самоубиваш се! :D
вариант 5 : ако смяташ че не го заслужаваш - избягай някъде без да си взимаш пари и дрехи, без да се сбогуваш с който и да е, без никаква връзка с миналият ти живот! :D
вариант 6 : удушваш или резваш тиквата на този с който си му изневерила. така няма да да има начин да каже на гаджето ти
вариант 7 : признаваш му, като му водиш още 4-5 роститутки и му казваш че така той ще ти го върне и ще бъдете квит! :-D ( на това ще се зарадва!)
.....

slan4evo_momi4e
04-01-2007, 20:09
признай си .... и го помоли да ти прости .... нищо друго няма смисъл ... ако скриеш от него ... все едно пак му изневеряваш .... защото го лъжеш .... Признай си и кажи, че съжаляваш ... другото зависи от него

jony
04-01-2007, 20:10

и недей да ревеш, после като те зареже, ще си си го заслужила

Valar
04-01-2007, 20:18
Гузна съвест А!? :roll:

ThePainIsReaL
04-01-2007, 20:18

и недей да ревеш, после като те зареже, ще си си го заслужила

Хах .. аз няма, защото ако обичам някого, няма да му направя такъв номер.
Но тя е по-добре първа да му каже, по-кофти ще е, ако научи от трети човек. Тогава не ми се мисли какво ще става.

Arista
04-01-2007, 20:37
Оуууу ...ло6о си направила много ло6о... :(
Оба4е за ни6то на света не му казваи..наказанието ти е да си седи6 сас тайната и да те измъ4ва....
Ако наистина го оби4а6 спести му го...6те го съсипе6...
А всъ6тност ако му каве6 6те помогне6 единствено и само на себе си и 6те постъпи6 като егоистка....не му казвай [-X

CrazyWitch
04-01-2007, 20:42
Ако му кажеш бъди сигурна, че или ще се разделите или ще си останете заедно, но нищо няма да е същото!

Ти си прицени.
Поне се надявам да се научиш от грешката си.
Една грешка може да разруши много ценни неща градени с времето.

HagpycaH
04-01-2007, 21:42
Като не мислиш така е момиче ще си блъскаш главата.