PDA

View Full Version : Студени крайници

SwEeT_tEmTeSiOn
04-01-2007, 19:24
Ми имам такъв проблем от скоро много са ми студени крайниците най-вече крачетата-не знам защо,в гореща вода ги слагах,мазах ги с затоплящ крем. Пък и вечер преди да си легна са направо ледени с чорапки спах топлих ги с електрическа възглавничка и нищо не помага замръзвам...Какво ще ме посъветвате дали да не почна да пия онези хапчета Гинко Билоба ли бяха? ](*,) :-k

cherinka
04-02-2007, 08:55
Ми ако искаш ги пий.
Също имаше някакви храни, които намаляват кръвообращението към крайниците, но не помна какви бяха, някой ако ги знае, нека да каже.
И аз така вечер замръзвам направо, обаче към средата на нощта ми се затоплят и всичко е ок. Раздвижи се малко преди сън, дано да помогне. аа също знам, че и от притеснение се замръзва мъничко ии абе някви такива глупостички:))))

blackcat.eti
04-02-2007, 11:40
Ми ако искаш ги пий.
Също имаше някакви храни, които намаляват кръвообращението към крайниците, но не помна какви бяха, някой ако ги знае, нека да каже.
И аз така вечер замръзвам направо, обаче към средата на нощта ми се затоплят и всичко е ок. Раздвижи се малко преди сън, дано да помогне. аа също знам, че и от притеснение се замръзва мъничко ии абе някви такива глупостички:))))
opredeleno po4vai da gi pie6........edna priqtelka e taka.......kazaha i da gi pie i da se obli4a pove4e, za6toto mojelo da se vlu6i i da se stigne do izmryzvane na krainicite......

Lorraine
04-03-2007, 07:37
Пий ги ,дано да помогнат :-)

ScoOBy DoO
04-03-2007, 21:08
ми на мен краката и рацете подчертавам ръцете просто винаги са ми студени и лятото пак нагоре врели а от китката надолу лед а краката ми по рядко ама и те :S

batkodoki
04-03-2007, 21:39
Ми имам такъв проблем от скоро много са ми студени крайниците най-вече крачетата-не знам защо,в гореща вода ги слагах,мазах ги с затоплящ крем. Пък и вечер преди да си легна са направо ледени с чорапки спах топлих ги с електрическа възглавничка и нищо не помага замръзвам...Какво ще ме посъветвате дали да не почна да пия онези хапчета Гинко Билоба ли бяха? ](*,) :-k

ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!

"онези" хапове едва ли ще ви помогнат ако сте F, приемате сиситемно противозачатъчни или пиете постинор за щяло и нещяло, пушите цигари...

SwEeT_tEmTeSiOn
04-04-2007, 07:15

ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!

"онези" хапове едва ли ще ви помогнат ако сте F, приемате сиситемно противозачатъчни или пиете постинор за щяло и нещяло, пушите цигари...
Ами да момиче съм на 17 почти 18,не пуша,пия противозачатъчни,ама са по лекарско предписание и са в точна схема,постинор отбягвам да пия =;

sun4e
04-04-2007, 08:47
Това ,което знам е,че ръцете и краката изстиват при недостатъчно кръвоснабдяване.Затова ти препоръчвам първо да правиш физически упражнения,които възтановяват нормалното кръвоснабдявне на крайниците.Също така продължавай да се затопляш,но не само когато си лягаш,носи обувки с по-дебели подметки.Избягвай тежките и мазните храни и яж повече риба и чесън.Ако изпълниш всичко,но няма резултат най-добре иди на лекар.

04-05-2007, 20:34
Ami da ti kaja 4estno i az s1m s adski studeni kraka i r1ce,no pove4ko kraka i hodih na lekar i mi predpisa nqkakvi soli,kupuvat se ot aptekata,samo 4e nemoga da ti kaja kak se kazvat :oops: :smt010 6toto izhv1rlih opakovkata,ta vsqka ve4er v topla vodq s tez soli i sega sa dosta po topli4ki \:D/

saromanwife
01-11-2009, 17:39
ходих на лекар студени крайници - лошо кръвообръщение ниско кръвно гинко билоба не помага :)

Giva
01-11-2009, 19:00
Понякога студените крайници са налице при хората,които са слаби,защото няма достатъчно оросяване.При мен е така и зима и лято-все са ми студени краката.Пробвай с гинко билоба,нищо няма да загубиш.

Bastor
01-11-2009, 19:04
Студените крайници може да са симптоми на....5 болести off the top of my head.
А може просто да нямате парно....
Ако смяташ, че е наистина много необичайно->личен лекар....

Loshotia
01-12-2009, 08:02
И при мен е подобно положението, но аз не се обличам дебело. А иначе тези хапчета се пият с натрупване- поне 3-4 месеца трябва да ги пиеш, че да има ефект.

vanilla
01-12-2009, 10:03
на мен винаги са ми студени крайниците ...
оказа се, че имам проблеми с щитовидната жлеза

Потърси лекар.
Аз лично посетих ендокринолог.
Но като за начало можеш да започнеш от личния лекар. Той ще ти даде насока.