View Full Version : v skype be6e lesno ami sega?
miss_survivor
04-02-2007, 14:12
Zdraveite!Ne znam kolko golqm mi e problema za vas moje bi nikakyv no...ot 2-3 meseca si 4atam s edno mom4e ot drug grad s koito sme se vijdali 2-3 pyti no ne se poznavame.sled nqkolko dni 6te hodq v negoviq grad i 6te se vidim.Problemyt e 4e az o6te na vtoriq 4at mu kazah 4e e super i 4e mn go haresvam a toi mi kaza 4e sy6to me haresva no po skype ne obi4al da stava ni6to po-seriozno.togava se zardavah za6toto spodeli makar i malko 4uvstvata mi no posle ne6to mu stana mai az mu stanah sku4na vse po-rqdko zapo4nahme da pi6em v skype i nakraq nikakyv flirt.4udq se dali sega kat se vidim da prodyljavam da flirtuvam ili da sym bezrazli4na kym nego.kakvo da pravq?mersi predvaritelno
gPa3HuTeJl
04-02-2007, 14:20
От тази вр1зка няма да излезе нищо... 3 месеца чатене по скайп... предполагам че на ден близо 2-3 най-много 4 часа сте си писали...това е много време.. когато се видите просто няма да имате общи теми на разговор защото всичко сте си споделили по скайп и ... ще ходите извесТно време и после той ше те ск1са защото си му скучна...
Так1в случай имаше преди около 1-2 дена.. пак... тука.. в теенпроблемс..
С1жалявам че с1м толкова откровен с тебе ... и ти казах всичко направо... но по-добре сега отколкото после да пишеш че те е ск1сал защото си му скучна...
:smt006
SaYoNaRa
04-02-2007, 14:24
От тази вр1зка няма да излезе нищо... 3 месеца чатене по скайп... предполагам че на ден близо 2-3 най-много 4 часа сте си писали...това е много време.. когато се видите просто няма да имате общи теми на разговор защото всичко сте си споделили по скайп и ... ще ходите извесТно време и после той ше те ск1са защото си му скучна...
С1жалявам че с1м толкова откровен с тебе ... и ти казах всичко направо... но по-добре сега отколкото после да пишеш че те е ск1сал защото си му скучна...
Напълно съм съгласен
CrazyWitch
04-02-2007, 14:31
Аз пък не мисля така.
С приятеля ми имахме по-малко от месец чатене... и след това 2 месеца безплатно говорихме по 5часа вечерта...
На 05.04 правин година и половина.
Към края на промоцията.., която ни позволи да говорим по-малко от година по сумати и часове (понеже сме от различни градове и не може всеки ден да се виждаме) се усещаше, че няма за какво да говорим.. и т.н., но когато сме си заедно изпитваме всички чувства на веднъж..
Прекарваме си супер, а някой път и се ядосваме.
Пробвай. Тоя потребител който ти изнесе сценария ... е човек на който не му се е случвало. Сега аз ти казвам ;) как седят нещата. Нищо не е изгубено. Вижте се колкото може по скоро.
miss_survivor
04-02-2007, 14:32
mersi mom4eta prostomn sym vlubena v nego i naistina iskam da sme zaedno
gPa3HuTeJl
04-02-2007, 14:33
Успех..
miss_survivor
04-02-2007, 14:33
uf vseki razli4no mi kazva i az pak sym razdvoena ](*,)
draznitel ti si golqma 6matka e
kak moje taka da kaje6 na momi4eto
az pi6a s 1 momi4e 2 meseca no ne zabozvame na seriozni temi a si pravim veseloto v skype . Estestveno tq prie pokanata mi da izlezem i 6te govorim za seriozni ne6ta kogato se vidim na jivo . Cepi6 li ?
miss_survivor davai napred i ne gi slu6ai tezi nekompetentni idioti v to4no tozi obita6ki forum . Ako naistina se obi4ate ni6to ne moje da vi spre
Pojelavam ti uspe :wink: .
[quote="gPa3HuTeJl"От тази вр1зка няма да излезе нищо... 3 месеца чатене по скайп... предполагам че на ден близо 2-3 най-много 4 часа сте си писали...това е много време.. когато се видите просто няма да имате общи теми на разговор защото всичко сте си споделили по скайп и ... ще ходите извесТно време и после той ше те ск1са защото си му скучна... [/quote]
В тотална грешка си! :roll:
По твойта логика 95% от съвременните двойки влизащи в този форум трябва да са скъсали преди бая време.
gPa3HuTeJl
04-02-2007, 15:05
draznitel ti si golqma 6matka e
kak moje taka da kaje6 na momi4eto
az pi6a s 1 momi4e 2 meseca no ne zabozvame na seriozni temi a si pravim veseloto v skype . Estestveno tq prie pokanata mi da izlezem i 6te govorim za seriozni ne6ta kogato se vidim na jivo . Cepi6 li ?
miss_survivor davai napred i ne gi slu6ai tezi nekompetentni idioti v to4no tozi obita6ki forum . Ako naistina se obi4ate ni6to ne moje da vi spre
Pojelavam ti uspe :wink: .
Като е обиташки тоя форум ти к'во прайш тука ?
И как си правите весело ? - Раказвате си вицове на Къци Въпцаров ?
Ако аз не с1м компетентен ти незнам к1в треа си.. некав изтрещеняк сигурно.. не е нужно да си показваш простотията в так1в голям форум..
Казвам така на момичето да си прай сметка после да не пише тука теми от сорта " ск1саме щото с1м му скучна " , защото имаше една тема преди няколко дни както казах вече...
Ех деа..много ми е интересно как си правите весело в скайп ? С емотики ?
Отговори ми на тоя в1прос, зап1рт1к.|
@Valar
Пич говора ти за реалността..
ima mn takiva slu4ai.ne se znae kakvo 6et se slu4i to4no v tvoq,no ako ne opita6 nikoga nqma da razbere6.v jivota 4ovek tr da poema mn riskove dokato stigne do 6tastieto.zatova vijte se i preceni kakvo e otno6enieto kam teb.no ako iska6 da si s nego tr da opita6 da bade6 s nego.ako 4ovek ima me4ta tr da q sledva s cenata na vsi4ko,kogato tazi me4ta si zaslujava.
verno e 4e moje da starda6 ako ni6to ne se polu4i.no jivotat e stradanie,ako te e strah da ne strada6,zna4i te e strah da jivee6!!!
uspeh ti jelaq.
bqsna_teenagerka
04-02-2007, 16:07
:smt024 иам ли нещо което не сте си казали??? защото като се видите не знам дали ще има за какво да си говорите...но пък може и да има нещи4ко...аз ти предлагам като го видиш за ранообразие да му дадеш една бърза и страстна целувка :smt008
`Death`Whore`
04-02-2007, 16:09
Значи вие не можете да общувате с някого повече от няколко месеца, защото после нямате какво да си кажете? Чуйте се какви глупости говорите.
Не се чуди и не мисли, а виж какво ще стане като се видите.От къде знаеш, може наистина да те хареса и да стане нещо повече?Не бързай да правиш заключения по скайп, където нищо не е ясно.Вижте се първо.
:smt024 иам ли нещо което не сте си казали??? защото като се видите не знам дали ще има за какво да си говорите...но пък може и да има нещи4ко...аз ти предлагам като го видиш за ранообразие да му дадеш една бърза и страстна целувка :smt008
Аре чети преди да пишеш майка му,точно за тоя въпрос се псуват над тебе,баси 13 годишните...
miss_survivor
04-02-2007, 19:06
1vo blagodarq za syveti.Iskam da uto4nq 4e se 4atim ot 2-3 meseca no samo v na4aloto be6e vseki den dokato bqhme vyv vakanciq posle az zaminah da u4a vyv vn i samo sybota i nedelq si pi6em taka 4e edva li vsi4ki temi sa iz4erpani.Drugoto koeto me pritesnqva e 4e nqmam nikakyv opit s mom4etata i sega kato ne znam kakvo 4uvstva kym men mi e trudno da precenq ne6tata.
divo_kotence
04-02-2007, 19:08
разбипа се в скайпа е лесно,ама на живо...се пак ще е останала някоя тема за разговор...аз ти предлагам да не се отказваш и да се бориш до край ;)
1vo blagodarq za syveti.Iskam da uto4nq 4e se 4atim ot 2-3 meseca no samo v na4aloto be6e vseki den dokato bqhme vyv vakanciq posle az zaminah da u4a vyv vn i samo sybota i nedelq si pi6em taka 4e edva li vsi4ki temi sa iz4erpani.Drugoto koeto me pritesnqva e 4e nqmam nikakyv opit s mom4etata i sega kato ne znam kakvo 4uvstva kym men mi e trudno da precenq ne6tata.
Много го надценявате тоя опит,аз имам известен и не се чувствам по-различно.
miss_survivor
04-02-2007, 19:16
nadcenqvam opita,za6toto nito sym se celuvala dosega nito sym imala seriozen fr.znam 4e za vsi4ko si ima 1vi pyt no naistina ne iskam da riskuvam to4no s tova mom4e za6to mn go haresvam
Напълно съм съгласен
Подкрепям ви и двамата . Така ви искам!!!
CrazyWitch
04-02-2007, 20:23
Пич говора ти за реалността..
Не си мисли, че например аз където съм се запознала с приятеля ми именно в чата не изживяваме любовта си в реалността.
Никой не е казал, че щом сме заедно година и половина това означава, че година и половина си правим веселото.
Но това е положението при виртуалните запознанства.
Първо гледаш да опознаеш почвата и след това, ако ти е харесала да съдиш на нея, а каквото сабя покаже. Никой не е застрахован от несполуки и грешки... така, че... :)
CrazyWitch
04-02-2007, 20:28
Значи вие не можете да общувате с някого повече от няколко месеца, защото после нямате какво да си кажете? Чуйте се какви глупости говорите.
Тооочно така!
И аз мисля така.
По тая логика и приятелите са до изчерпване на приказката и темите.., а любовта за мене не е .. приятел.. + секс ..
Винаги да може да разчиташ на него и да се обичате най-важното :)
Ти не си стигнала чак до там , ама да се откажеш от момчето което силно харесваш само защото не можете да си приказвате по разни си теми понеже сте се изчерпали.. Недей така!
Общувайте с очи бе хора :) Те 100% има какво да си кажат.
kakvi gi govorite nqkoi?kak da nqma kakvo da si kajat.ako se haresat 6te namerqt ob6ti temi.nima ste tolkova ograni4eni i moje da govorite s nqkogo do 2 meseca maksimum?i posle nqma interesni temi. ](*,) :smt005
Ае ш'те си говорим какво ще стане накрая. Говорите говорите.... абе едно време ние в чата не бяхме като вас сега с скайпа. ПраССс снимката и знаеш кво стаа. Преди беше пълната мъгла и пак беше интересно. Ся се гледкате, пращате си целувки и в един момент осъзнавате, че само тва прайте , пращате си емотиконки. Замислете се защо?
А и друго! Замисляли ли сте се защо, в продължение на времето, когато си чатите като луди ден и нощ, в един момент започвате да изпитвате нещо към отсрещния. 99% си мислят "Аххх влюбих се." Ми не! Тва е няк'ва привързаност. Почвате се карате, почвате се цупите и си мислите, край без него не мога! Не можете, ма не защото се обичате, а защото сте се привързали към въпросния. Когато се видите, естествено нещата се променят и тва е момента, в който се разбира, дали тая връзка има бъдеще или не.
познат случай...трудно е да имаш приятел от друг град..
познат случай...трудно е да имаш приятел от друг град..
Е да , трудно е, но не и невъзможно. С любов, мерак и желание всичко може да се превърне в реалност. Обаче, когато на единият му писне, то връзката е към края си. Тийновете, и то тия дет са около 13/16 год. не мислят за дълготрайна връзка. По-скоро имат амбицията да опитат от всичко и колкото се може по-бързо, да не би да изпуснат нещо... [-(