Влез

View Full Version : balsami za ustni

............
04-02-2007, 16:44
kakuv balsam za ustni polzvate? ii koi balsami spored vas sa nai hubavite?

mila_pila
04-02-2007, 16:47
аз ползвам на nivea череша и съм довола, само не ме кефи, че има цвят, ама така е като не питам какво си купувам...
не знам кои са най-добри по простата причина, че не съм ги ползвала всичките

nikinkaaa
04-02-2007, 16:51
На "Нивеа" черешката е хубава и в аптеките има едни за по 1 лв "Фреш" май бяха нз...с различни фкусове и те са добри :roll:

just_my_self
04-02-2007, 17:14
Аз ползвам на Avon един безцветен и съм много ама много доволна. Веднъж ми бяха толкова напукани устните че не можех да си отворя устата от болка. Намазах се вечерта и на сутринта почти нищо ми нямаше :)

AliceSw
04-02-2007, 17:35
на Нивеа са ми гадни, не стига, че някои имат цвят, а не са мазни => не помагат при напукване, на Ейвън - същото :smt012
по аптеките има едни най-обикновени, които са мн мазни като вазелин, те са яки и тея на Леокрема, абе най-общо казано за балсам, който наистина възстановява - в аптеката, не по козметичните и каталозите :wink:

Kisses_P
04-02-2007, 17:58
На "Нивеа" черешката е хубава и в аптеките има едни за по 1 лв "Фреш" май бяха нз...с различни фкусове и те са добри :roll:
Тези за които говориш са на Хармония и има различни вкусове- фреш, ягода,череша... Много са добри.Аз само тях ползвам.От нивея не съм доволна.Напукват ми устните

delfin4eto
04-02-2007, 19:34
NIVEA!

christina_aguilera
04-02-2007, 19:47
На Нивеа са най-добрите, но на мен най-много ми харесва черешката, защото има мн як цвят \:D/

Undying
04-02-2007, 20:44
Аз не ползвам нищо друго освен балсами (супер рядко някакво червило).Винаги имам поне по 4 в себе си,като не наблягам на някакви определени марки.Интересува ме само да са ароматни.В момента в себе си нося два плодови от една и съща серия,много са ароматни и не много твърди,един с аромат на дъвка,по-твърд,пак не е марков,и един на орифлейм,много хубав.

04-03-2007, 06:36
аз изпозлзвам на Nivea синичкия и съм много доволна :) аз не изпозлзвам червило-само в някои случаи и имам и др гланцовее ама сега съм с този :smt016

ProstoAz
04-03-2007, 07:37
Аз сега ползвам от Ейвън някакъв, мирише на прасковки. :lol:

sun4e
04-03-2007, 08:45
ммм на Нивеа ползвам имам и един супер як на Ruby Rose :D

umrqlabubole4ka
04-03-2007, 08:49
аз изпозлзвам на Nivea синичкия и съм много доволна :) аз не изпозлзвам червило-само в някои случаи и имам и др гланцовее ама сега съм с този :smt016

алее сега го видях-това съм аззз :D

Glezanka
04-03-2007, 09:10
Na Avon-bez cwqt,bez aromat ... prosto balsam hidratirasht ustnite

just_my_self
04-03-2007, 10:22
Na Avon-bez cwqt,bez aromat ... prosto balsam hidratirasht ustnite

Ето за това говорех! Моя е същия. Много съм доволна :)

Boot
04-03-2007, 10:41
Тези за които говориш са на Хармония и има различни вкусове- фреш, ягода,череша... Много са добри.Аз само тях ползвам.От нивея не съм доволна.Напукват ми устните
ей тия, точно дето за 1 левче са нааай-добрите. Моите устни понеже се напукват супер лесно и бързо. Като плякна от това нещо, от първия път има подобрение. Защото са яко мазнички. Абеее... най-добрите. Нивеа са едни... не са достатъчно мазни. Не ме кефят.

nikinkaaa
04-03-2007, 10:47
ей тия, точно дето за 1 левче са нааай-добрите. Моите устни понеже се напукват супер лесно и бързо. Като плякна от това нещо, от първия път има подобрение. Защото са яко мазнички. Абеее... най-добрите. Нивеа са едни... не са достатъчно мазни. Не ме кефят.
Мдам , мдам хубавки са :D Ам...не се ли наричеше възелин? :roll:

[B]a[N]D[i]T[k]a
04-03-2007, 11:43
az rqdko polzvam balsami.. vzeh si edin ot kozmetikata dolu nai obiknoven no puk mi vurshi rabota :roll:

Boot
04-03-2007, 14:00
Мдам , мдам хубавки са :D Ам...не се ли наричеше възелин? :roll:
първо, че се пише вАзелин, второ, че вазелина е в кутийки, а не на стикче. Сес'се?

BroKeN^DreAmZ`f
04-03-2007, 16:02
Аз съм страшно доволна от балсама на Орифлейм хидратиращия не помня точно как се казваше, ама е страшен :-D