Влез

View Full Version : да спали с нея

sex_is_zero
04-02-2007, 18:57
аве хора дайте ми идея какво да направя. Значи тя се съгласи да правим секс но аз се страхувам от нешто друго. Слет като правим секс дали ще спи с други момчета, искам да кажа дали ще ме изневери. Затова се двуумя дали да правя секс с нея. Знам че ме обича (и то много) но нали знаете момичета :smt012

даяте идеи pls :cry:

Mr.B
04-02-2007, 19:43
Не очаквай ти да си единственият човек, с когото ще спи. ПРедстави си, че някога (не ти го пожелавам!!) прекратите връзката си - мислиш ли, че пак с теб ще спи?

sex_is_zero
04-02-2007, 20:00
ПРедстави си, че някога (не ти го пожелавам!!) прекратите връзката си - мислиш ли, че пак с теб ще спи?[/quote]

но нашата връска е съвсем сериозна. Нямаш си престава колко е сериозна аз познавам майка и башта и а тя познава наште. Няма как да те обясня просто сериозна е. АЗ съм на 17 г. а тя на 16 г. малки сме но аз я обичам и тя ме обича 100% съм сигурен....../.....

AFT
04-03-2007, 12:18
Като си сигурен,че те обича,защо си мислиш,че ще ти изневери?Имай малко доверие,бе човек!

Btw всичко си има край. :wink:

sasha_90
04-03-2007, 12:53
нэ...сърцето ти какво казва?

temito
04-03-2007, 12:54
kakvo znachi tva "nali gi znaete kvi sa momichetata????" :evil:

a po temata-shtom e devstvena i e reshila ti da si i parviq mojesh sam da si otgovorish na vaprosa dali shte ti izneverqva,ama kat si tolko zle-ne dei da spish s neq i tq moje i da si nameri nqkoi drug

sichki jeni izneverqvali,q ne slagai sichki pod edin znamenatel,ako obichash!!!!

HAN-KRUM VELIKA BULGARIQ
04-03-2007, 12:57
ok ne vsichki
tiq po iztochnite strani po-malko shtoto posle suvsem spravedlivo gi pravqt na pihtiq

gamercheto_
04-03-2007, 12:58
ако не я задоволиш ще тръгне по момченца но ако всичко е наред защо си мислиш че може да тръгне по момчета още повече че твърдиш че връзката ви е сериозна.....не мога да те разбера...

Котарана
04-03-2007, 12:58
Aa chakai ti oshte ne si spal s neia pak veche za izneveri si mislish.Pak i shtom hodite seriozno i te obicha niama da sedne da se *be s vseki sreshtnat.Stranen nachin na mislene imash ebasi :lol:

lo_flo
04-03-2007, 13:01
Една връзка се гради преди всичко на доверие!Имай й доверие и го направи.След като е готова и ти си готов действай.Нормално е обаче,ако някога не дай си Боже се разделите да имате други партньори.То това е очеизвадно :idea:

temito
04-03-2007, 13:03
Една връзка се гради преди всичко на доверие!Имай й доверие и го направи.След като е готова и ти си готов действай.Нормално е обаче,ако някога не дай си Боже се разделите да имате други партньори.То това е очеизвадно :idea:

napalno saglasna \:D/

AngelOfDarkness
04-03-2007, 13:17
Леле, колко сериозна връзка :-D Родителите ми познаваха всяко гадже и пак са били против да сме заедно.......и ние пак сме били напук :)
Няма значение родителите, разбираш ли ме? А това, че те обича...как го разбра? Ако тя ти го е казала...не означава, че е 100% вярно. Любовта се доказва с действия. Както и да е.

Ако те обича и имате сериозна и истинска връзка, нещата идват от самосебе си. Една връзка се гради не на това, кой какво е казал, а на ДОВЕРИЕТО между двама души.

Прави си изводи сам, не знам каква е ситуацията, но смятам, че това помага.

Да спиш с някого би трябвало да е доверие, продължение на любовта(доставяш върховно удоволствие и се оставяш в други ръце...) Разбери дали тя така мисли. Не я питай, а гледай отношението й към любовта и секса... Или поговорете, но не директно. И аз мога да ти кажа, че съм баба ти , нали :)

Ако ти и тя мислите по един и същ начин, къде ти е проблема? Тя те обича и се доверява само на теб!
Ако ти и тя имате сериозна връзка(не родителите ви, а именно вие двамата :-) ) тогава развийте я!
Ти цял живот ли искаш само с нея да спиш? Ако "да", тогава ти пожелавам най-яката връзка на света и най-вече дано тя мисли като теб(най-важното е да разбереш тя как мисли за всичко и ... да говорите, да общувате и да се развивате заедно.)

Съжалявам за грубостта, но си пооправи првописа
Иначе ти пожелавам искрено успех! Помисли над това, което ти казах...

IKisseDAGirL
04-03-2007, 14:33
Не разбрах само защо реши, че ако не спите тя няма да тръгне по момчета..

bqsna_teenagerka
04-03-2007, 14:35
попитай я бе пи4...питай я какви са й намеренията към теб!

alkobalko
04-03-2007, 14:37
Щом си толкова уверен в любовта ви, няма защо да се притесняваш. И какво, дори и да не спиш с нея, това не ти дава никаква гаранция.

teardrop
04-03-2007, 14:54
но нали знаете момичета :smt012

Кво момичета, бе?! Като е момиче, ще тръгне да се чука с всеки срещнат след като си я отворил?? СПРЕТЕ ДА СЛАГАТЕ ЗНАК ЗА РАВЕНСТВО МЕЖДУ "МОМИЧЕ" И "КУРВА" И ДА ПОСТАВЯТЕ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ!!! Това настрана...възмутих се.
А и това, че познаваш родителите й и тя твоите, не прави връзката ви сериозна...
Ако те обича, както казваш, няма да ти изневери. А й все пак трябва малко доверие да й имаш, нали така :wink:

П.С. Всичко си има край.

sex_is_zero
04-03-2007, 20:42
но нали знаете момичета :smt012

Кво момичета, бе?! Като е момиче, ще тръгне да се чука с всеки срещнат след като си я отворил?? СПРЕТЕ ДА СЛАГАТЕ ЗНАК ЗА РАВЕНСТВО МЕЖДУ "МОМИЧЕ" И "КУРВА" И ДА ПОСТАВЯТЕ ВСИЧКИ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ!!! Това настрана...възмутих се.
А и това, че познаваш родителите й и тя твоите, не прави връзката ви сериозна...
Ако те обича, както казваш, няма да ти изневери. А й все пак трябва малко доверие да й имаш, нали така :wink:

П.С. Всичко си има край.

извинявам се ок ;-) ;-) ;-)

sex_is_zero
04-03-2007, 20:44
Леле, колко сериозна връзка :-D Родителите ми познаваха всяко гадже и пак са били против да сме заедно.......и ние пак сме били напук :)
Няма значение родителите, разбираш ли ме? А това, че те обича...как го разбра? Ако тя ти го е казала...не означава, че е 100% вярно. Любовта се доказва с действия. Както и да е.

Ако те обича и имате сериозна и истинска връзка, нещата идват от самосебе си. Една връзка се гради не на това, кой какво е казал, а на ДОВЕРИЕТО между двама души.

Прави си изводи сам, не знам каква е ситуацията, но смятам, че това помага.

Да спиш с някого би трябвало да е доверие, продължение на любовта(доставяш върховно удоволствие и се оставяш в други ръце...) Разбери дали тя така мисли. Не я питай, а гледай отношението й към любовта и секса... Или поговорете, но не директно. И аз мога да ти кажа, че съм баба ти , нали :)

Ако ти и тя мислите по един и същ начин, къде ти е проблема? Тя те обича и се доверява само на теб!
Ако ти и тя имате сериозна връзка(не родителите ви, а именно вие двамата :-) ) тогава развийте я!
Ти цял живот ли искаш само с нея да спиш? Ако "да", тогава ти пожелавам най-яката връзка на света и най-вече дано тя мисли като теб(най-важното е да разбереш тя как мисли за всичко и ... да говорите, да общувате и да се развивате заедно.)

Съжалявам за грубостта, но си пооправи првописа
Иначе ти пожелавам искрено успех! Помисли над това, което ти казах...

мерси за обяснението.... =D> =D> =D> =D>

BAYO
04-03-2007, 21:14
И какво, дори и да не спиш с нея, това не ти дава никаква гаранция.

Много вярно нещо, много нещо! =D>

Valar
04-03-2007, 21:23
Абе четох,четох така и не разбрах какво искаш!
Ако не я задоволиш я дай на батковците!!! :-D

CrazyWitch
04-03-2007, 21:27
#-o Ааамаа, че си...

И к`во..
Ако скъсате туку виж спи с някой друг.
Щом си сигурен, че те обича какъв ти в проблема, че е момиче ?!?
Що не си вземеш някоя Василка, щом това, че е момиче ти прави проблем.
Обикновенно ние се притесняваме за това, а не вие момчетата :)
Спокойно бе човек..
Щом се обичате го направете.. Не може да предвидиш бъдещето.

ThePainIsReaL
04-03-2007, 21:29
Аз бих казала : " Нали ги знаете момчетата... "

blackcat.eti
04-04-2007, 05:29
.......но нали знаете момичетата........
basi.......tva si e napravo obida......
ako vi e tolkova seriozna vryzkata....ot kakvo se pritesnqva6..... :-k

krem4et0
04-04-2007, 08:07
Уф, това че ще я отвориш не значи, че ще се проебе. Голяма обич, голямо доверие. Ако тя има съвест, морал и чувства няма да й мине тази мисъл. И да ти кажа-преди да правя секс съм искала да го направя с 4-5 конкретни момечта. След като го направих-искам само с 1!

Adwokat
04-04-2007, 16:44
хаха а бе щом ти са дава възможност еби ве кавал ко питаш , ако не ти някои друг ще е се пак е момиче пак ги знайте те кви са... :-D

П.С. нищо лично за момичетата но сички са такива..

IKAR
04-25-2007, 11:56
ми щом нямаш нищо лично към момичета ти остава едно... няма особена разлика между момичета и момчета при изневерите. въпрос на виждания и морал е... в смисъл май и при двата пола липсват по равно : ) ако наистина я познаваш и връзката ви е "сериозна" ше знаеш що за човек е и няма да ни питаш нас

jony
04-25-2007, 12:01
Аз не мога да разбера, на какво основание задаваш този въпрос?
Айде понеже може да ти изневерят никой никога да не прави секс?!
Тииии чуваш ли се? Въпросът ти е абсурден!!!
Ако не я привличаш достатъчно ще ти изневери, естествено и ще си намери друг.
Ако те обича(в което се съмнявам, заради възрастта) няма да те зареже и да спи с друг.
Btw, това че познаваш родителите, не е гаранция за нищо. Аз съм познавал родителите на всичките си приятелки и това не ми е помогнало особено...Освен в момента ;) :-D

Ramires
04-25-2007, 12:17
казваш че я обичаш ... любовта не включва ли доверие?
а ако скъсате ... какво ? искаш да стане монахиня след това? не ми казвай, че ако се разделите ти ще станеш монах :lol:

MaKiNgMeCraZy
04-25-2007, 13:06
хаха а бе щом ти са дава възможност еби ве кавал ко питаш , ако не ти някои друг ще е се пак е момиче пак ги знайте те кви са... :-D

Адвокате, ако ти си попадал на курви не значи, че всички са такива ... Когато жената знае какво иска /в случая да е с някое момче/, може да мисли /което повечето 13-14-15 годишни, че и бая по-големи не могат да правят/ и е поне малко морална няма да тръгне по мъже.
По твоята логика всяка жена кръшка на мъжа си и един като я изч*ка и тя вече се е*е с всеки ?! Я моля ти се ...

aniezina
04-25-2007, 13:32
поговорете, сподели притесненията си (но не тези че ще ти изневери, те спорет мен са безпочвени) изслушай нейните, но аз съм за идеята да го направите :wink:

04-25-2007, 13:51
:-D Абе пич опрвия пък после ще видиш дали ще остане при теб ли ще тръгне по други момчета :wink: