View Full Version : Biv6ite mi gadjta ...PRIQTELI?
Ne sum staromodna ili ne6to takova, no prosto v4era izpadnah v nedoumenie kak moje mom4eto, koeto me skusa da se spriqteli i haresa super mnogo s mom4eto, koeto skusah zaradi nego. :mrgreen: Vtoriqt e mn revniv.....a vamata znaeha edin za drug predi tva :smt005 4uvstvam se stranno :-# :P :P :P
Еми, случват се и такива неща.Намерили са едно добро приятелство.Еми, тази Елвира Георгиева-сегашния й съпруг също е приятел с бившия, излизат си тримата, той даже е бил кум на сватбата им. :wink:
ami nezn za6to ama si mislq 4e proulema e u tebe
ami nezn za6to ama si mislq 4e proulema e u tebetoest?
ЕЕЕ да си чела история. Старите врагове се съюзяват, за да победят новия :twisted: ! Тва в кръга на шегата естест.
По темата: Мисля, че няма нищо странно. Пичовете се кефят на мацки, като теб, пият биричка, псуват по мачове, за кво да не се сприятелят. Ако пък и играят еднакви игри, слушат еднаква музика и тем подобни не се и съмнявам, че така е станало ;-)
SwEeT_tEmTeSiOn
04-02-2007, 20:31
Виж,мила момчетата не са като нас,а ние мацките можем да се избием за момче,те не предават така приятелството си и никога няма да оставят приятел заради момиче-тъпи момчета,но в това поне са прави :smt005 ](*,)
ThePainIsReaL
04-02-2007, 20:34
Хахаха... миличка, все едно аз съм го писала. Зарязах аз едно гадже, с което ходихме 3 месеца, заради едно друго момче, с което тръгнахме веднага след това. Бяхме заедно около 2 седмици , после той ме скъса ..
много се мразиха , и поооооолсе кво да видя .. супер гъсти бяха станали .. хахаха .. съдба, кво да кажа. Лапешки му истории .. :lol:
IKisseDAGirL
04-03-2007, 07:50
То си личи, че много повече би се изкефила ако примерно двамата се избият заради теб, ноо.. от де тоя късмет :mrgreen:
leko_otkachena
04-03-2007, 07:51
То си личи, че много повече би се изкефила ако примерно двамата се избият заради теб, ноо.. от де тоя късмет :mrgreen:
Виж,мила момчетата не са като нас,а ние мацките можем да се избием за момче,те не предават така приятелството си и никога няма да оставят приятел заради момиче-тъпи момчета,но в това поне са прави :smt005 ](*,)
Не съм съгласна! Аз съм много добра приятелка с бившето гадже на гаджето, с която се познаваме още от преди той да тръгне с нея, и в това няма нищо странно. И редовно излизаме всички в компания..
По темата, мисля че в това няма нищо странно... щом са си допаднали нека си се забавляват :))
bqsna_teenagerka
04-03-2007, 14:16
що па не? моето бифшо гадже е много добър приятел и с мен и с сегашното ми гажде :smt016
maybelline
04-03-2007, 14:19
Аз и една от най-добрите ми приятелки също имахме едно гадже...първо беше мое гадже,после стана нейно,а след това отново стана мое,но ние нито за миг не загубихме приятелството си.
gPa3HuTeJl
04-03-2007, 14:44
С бившите - приятели... а защо НЕ ?? :-s
divo_kotence
04-03-2007, 16:11
хахах явно са си допаднали като характери...имат общи интереси :-D но при мен тва никога не се е случвало..нз що така :-D
[quote="gPa3HuTeJl"]С бившите - приятели... а защо НЕ ?? :-s[/quote
Ами зависи пък от края на връзките, как са протекли и в последствие прекъснати окончателно. Аз да си призная от многото гаджета дет съм имал , съм приятел само с 1 момиче, и то мноо добър. Супер пич си е мацето, къдет' ме види ме прегръща, целувки по бузките и такиа нек'ви лигнярски неща, ма нея си я кефят и си ги праи. Гаджето започва да беснее ма след 2 крачки и минава. Мн. добре знае че не бих я праил на маймуна пред самата нея. И си е така де.
In`Tears
04-03-2007, 20:08
тва на сапунен сериал го мяза :-k