Влез

View Full Version : тя не свършва ;(

ivan88
04-02-2007, 19:55
Значи с приятелката ми правим секс близо месец вече. Аз я отворих, тя ми беше първата и т.н
Всичко е наред, само че тя не може да свърши, от което на мен ми е гадно. Тя казва, че няма проблем, ама аз се чувствам кофти така. Значи правили сме го 6 пъти. И аз издържам грубо около час, като всеки път различно. Максът ми е 2 часа без малко :P (не се хваля, просто констатирам) И не знам, тя се възбужда, харесва ме, но не може да свърши. Какво да направя ?!

и накрая още един проблем. Един от пътите в началото не успях да го вдигна хубаво, изложих се. 2 пъти - 2 пъти спадна..... бях направо потресен от срам ... изхвърлих тия два презерватива ... и някак си тя едва ли не ми каза "аз вече не съм ти интересна" което не е така. Просто някакъв странен механичен проблем. След 30 мин. се понатиснахме и го направихме както си трябва. Просто стана ... не знам какъв е проблема. БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО и на тези които са чели!

Ако някой помогне и ми обясни, ще съм му благодарен

04-02-2007, 20:34
aMi nE VsQkA jEnA sv1rShVa vInAgi ,n0 tvA 6 p1tI dA ne Sv1rShi... nZ oPiTaItE dRyGi p0zI m0j3 dA p0m0gNe :]

04-02-2007, 20:37
По принцип за жените не е проблем ако не свършат. Тях това не ги притеснява. Те е важно да бъдат наебaни най-вече.

eXtRaoRdinaRy
04-02-2007, 20:38
Не се притеснявай!Вие сте едва в началото на вашия сексуален живот и още не сте усетили на кой, какво му доставя най-голямо удоволствие и кое го подлудява!Има време!И при мен го имаше този период, но сега всичко е ОК.Така, че спокойно.Нещата трябва да се оправят с времето и опита :wink:

ThePainIsReaL
04-02-2007, 20:45
Абе .. споко. Ще успееш да я задоволиш. Все пак сте в началото още. Лизането и пръстчетата + търкане в момчето винаги помагат за оргазма при момичетата. Бъдете по-настоятелни.

n1ght_shadow
04-02-2007, 20:47
normalno e 1vite nqkolko puti da ne moje6 da q dokara6 do tam 4e da svar6i ama ne sa otkazvai :D
dobre 6e e poe4ko da nablqgate na lubovnite igri

CrazyWitch
04-02-2007, 20:51
Нормално е според мен.
Има момичета които с година след началото на половия си живот не могат да всършат. Така, че не търси, чак толкова голяма вина в себе си.
Възбуждай си я с лизане и тем подобни любовни игри.
Старай се повече и ще се получи...

literbebe
04-02-2007, 21:01
Спокойно бе слънце -нормално е :) просто си "играй" пове4е с нея и е се полу4и.То хората са си го казали,4е за най-яките работи трябва бая да се потрудиш :)

bqsna_teenagerka
04-02-2007, 21:04
явно тя е от жените,моми4етАТА които се предразполагта по трудно...за това пробвай по бавно със игри4ки зака4ки...с любов...с пове4е натискане на по необи4айни места които да я възбуждат и така...

just-lady
04-02-2007, 21:24
lichno moeto mnenie e 4e pri sex i 2mata partniori trqbva da izpitat udovolstvie. moje bi ne moje da se otpusne. probvai s romantichna vecherq, mn nejni laski, celuvki i t.n. izmisli neshto originalno da q pleni i vse trqbva da se poluchi! uspeh! :)

malka_sladuranka
04-02-2007, 21:58
Ами неопитни сте, колкото и странно да е трябва опит, за да се постигнат тези неща.

ABSOLUTme
04-02-2007, 22:15
е те ти казаха вече за мадамата,а колкото до това,че ти е паднал - дреме ти,това е от нерви как ще се представиши т.н.едва когато престанеш да го мислиш и се отдадеш на моментното удоволствие,вече няма да имаш такъв проблем.пък като си станете и по-близки няма да ти пука толкова..винаги може да се случи..преумора,болест,напр ежение..никoй не е застрахован :wink:

ivan88
04-02-2007, 22:51
blagodarq. Vqrno e che nqmame oshte opit, no shte se postaraq. Imam oshte kakvo da ucha i to mnogo de, no shte dam vsichko ot sebe si za da stane perfektno :)

alkobalko
04-03-2007, 05:52
Съвсем нормално е както ти да се притесняваш, така и тя да неможе да свърши. Все пак вие сте в началото на сексуалния си живот. Има доста неща да научите, ще разберете кое ви харесва най-много. За спадането не се притеснявай, на всеки може да се случи. А за приятелката ти знай, че има момичета, които не свършват така лесно. А дори и да не свеърши, това не означава, че на момичето не му е приятно.

(:`M1niNkoO0o`:)
04-03-2007, 08:12
spoko we pi4!! ;) tova 4e ti e dala da q otvori6 govorili ti ne6to obi4a teeee \:D/ davai malko po po bavniq na4in smis1l takuv ne se naprqgai razdavaite go na t1mno i taka spoko 6te se polu4i,malko pove4e sexualni igri4ki i taka.. :smt016 6e se polu4i ;)

Kitana
04-03-2007, 12:04
Съвсем нормално е както ти да се притесняваш, така и тя да неможе да свърши. Все пак вие сте в началото на сексуалния си живот. Има доста неща да научите, ще разберете кое ви харесва най-много. За спадането не се притеснявай, на всеки може да се случи. А за приятелката ти знай, че има момичета, които не свършват така лесно. А дори и да не свеърши, това не означава, че на момичето не му е приятно. suglasna sum :)

temito
04-03-2007, 12:15
Не се притеснявай!Вие сте едва в началото на вашия сексуален живот и още не сте усетили на кой, какво му доставя най-голямо удоволствие и кое го подлудява!Има време!И при мен го имаше този период, но сега всичко е ОК.Така, че спокойно.Нещата трябва да се оправят с времето и опита :wink:

\:D/

lili__qna
04-04-2007, 22:42
normalno e da ne svar6va o6te v na4aloto!!!az sam momi4e i go znam ot li4en opit,osobeno ako i na neq i e bilo za parvi pat!!!ne se pritesnqvai za tova!!!!a po vtoriq problem sa6to ne se pritesnqvai i na men mi se e slu4valo mom4eto s koeto sam bila da ne mu e staval!!!taka se polu4ava ponqkoga,no ako priqtelkata ti te obi4a 6te te razbere za6toto e normalno i tova da se slu4i ponqkoga!!! :smt016

c0ca1na
04-04-2007, 22:45
Забий и ножа в главата-ако и тогава не свърши , то поне ще знаеш че с нея е свършено :twisted:

Pocu_Ty
04-04-2007, 22:54
otna4aloto po4ti nikoe momi4e ne svurshva..... s oshte...opiti rano ili kusno shte stane a ako ne....be golqma rabota...

WEST_SIDE_BOY
04-04-2007, 23:01
lizal li si q kato zapo4vate seksa q liji pone okolo polovin 4as nai malko a nai mnogo okolo 1 ili i pove4e i sled tova q popitai dali 6te svar6i ako ti kaji 4e 6te e sled malko si go vkarai i q iz4ukai ( sorry za grubiqt ezik ) bi trqbvalo da podeistva ako li en prodalji ili da q 4uka6 ili da q lije6

c0ca1na
04-04-2007, 23:04
lizal li si q kato zapo4vate seksa q liji pone okolo polovin 4as nai malko a nai mnogo okolo 1 ili i pove4e
Брато ти луд ли си ? Лижи ти някоя над 1 час и после ше ми е интересно какво желание за секс ще имаш :smt082

seventh_sense
04-07-2007, 20:45
Абе .. споко. Ще успееш да я задоволиш. Все пак сте в началото още. Лизането и пръстчетата + търкане в момчето винаги помагат за оргазма при момичетата. Бъдете по-настоятелни.
Много правилно :wink: мен лично много ме възбужда и след това доста добре ми идва \:D/

jony
04-07-2007, 20:45
Забий и ножа в главата-ако и тогава не свърши , то поне ще знаеш че с нея е свършено :twisted:
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Ти си болен.. в добрия смисъл ;) :smt005 :smt005 :smt005

04-10-2007, 11:35
die 4alga _)_

satisfyme
04-10-2007, 19:18
Абе вие сте луди... да си го вкарал и да я изчука, то момичето още е тясно, може би затова я боли и затова не може да изпита максимално удоволстие от акта. Все пак 6 пъти е доста малко, за да започне да и става хубаво, при положение, че е била девствена. Изобщо немислимо е да си говорим за вагинален оргазъм в този случай и на този етап. Примерно в началото аз също не можех да свърша, по никакъв друг начин освен ако приятеля ми не ме цунка отдолу, болеше ме като си го вкараше първите няколко минути или като си го вкара докрай и не мога да кажа, че ми беше хубаво при половият акт. Трябва да си възможно най-нежен с нея и с времето всичко ще се получи, в началото може да я свършваш по другия начин с клиторчето. Аз вярвам, че постепенно ще започне да се получава и като си в нея.

macka123
04-10-2007, 20:27
още сте в началото и не знаете кое ви харесва и кое не.а и примерно ако я е боляло първите няколко пъти тя не е могла д аизпита удоволствие от тва......тва е мойто мнение

04-10-2007, 21:29
не се притеснявай, ще свърши рано или късно. от една страна това е добре :shock: ,все пак по-добре да не свършва,отколкото да симулира,щото почне ли да симулира...край!
а иначе женският оргазъм и на мен ми е пълна мъгла, понякога като се заиграя с момичето ми и то почне да диша бързо и учестено, да се гъне и усуква и да си стиска краката...и аз си викам "те сега ще да е!" и тя каже "Спри, спри, спри..." :shock: :shock: :shock: бегай разбери какво става...

teardrop
04-11-2007, 10:27

+ можете да пробвате по-различни пози и да си говорите неща, които допълнително ще ви възбудят.

Татяна
04-11-2007, 16:07
Аз съм момиче. Първите 6 пъти бяха истински кошмар - болеше при влизане, болеше и по време на акта. След време започна само да ме боли докато влезе. Около месец ми трябваше докато изпитам някакво удоволствие, което беше бая далеч от оргазъм, а не мога да кажа, че гаджето ми не ме предразполагаше. Сега вече нямам проблем с оргазмите, всичко си е ок и не боли. Няма за кво да се коркаш - ще дойде време, когато и на нея ще й стане кеф.Колкото до двучасовите ти изпълнения - ми, мога да ти кажа, че след 30 минути на мен ми писва мн яко, пресъхвам и ми трябва клитурна стимулация или нещо др за да съм отново в форма. А и не е мн препоръчително да го праиш в началото, шото я боли още. На мен единствените ми мисли по тва време бяха "Тоя няма ли да свърши нейсе, боли ме!!!"
Относно втория проблем - не се притеснявай и на моето момче му се е случвало да има такива "изцепки". И на мен ми се е случвало да не мога да се възбудя в началото :)
Важното е да се обичате :)

гунчо
04-11-2007, 16:59
начи гледай са фащаш я водиш я у вас събличаш се по боксерки и чорапи и потник задължително зимаш о т магазина кило кебашчета ефтин чипс и литър бира караш я да сготви до-като ти гледаш некой мач после я фащаш оригваш се яко и я целуваш веднага след тва (много я възбужда) после доглеждате мача през което време с опитай с пърдиш възможно най-много такаче да я предразположиш след като се е възбудила максимално горе-долу към края на мача отиди и си легни. :smt005 :smt005

charlies_angel
04-11-2007, 17:08
ми довърши я ти
един удар в подмишничката и ше се свърши :::

littlestar
04-11-2007, 17:24
Споко пич и аз съм имала такъв период.Напълно нормално е все пак сте още в началото :wink:

sladkoto
04-12-2007, 00:10
По принцип за жените не е проблем ако не свършат. Тях това не ги притеснява. Те е важно да бъдат наебaни най-вече.
Глупости на колелета... :smt014

Jose
04-12-2007, 06:08
:arrow:

Спокойно бе слънце -нормално е :) просто си "играй" пове4е с нея и е се полу4и.То хората са си го казали,4е за най-яките работи трябва бая да се потрудиш :)

jjjjjj6363
04-12-2007, 11:54
abe vi ste napravili 1-2 pozi sigorno probvai neshto eizici celuvki a u turkaniq neznam i az

BecSar
04-12-2007, 20:48
ае ти нали свършваш :)

Sexapilna_kukla
04-12-2007, 20:54
ае ти нали свършваш :)
:shock: Добре, че не всички разсъждават като теб...

malkoto_sladur4e
04-13-2007, 07:54
Ae nas f 4etata da ni nakarate da sv1r6im e mn po-trudno otkolkoto pri vas...ima jeni koito nikoga ne polu4avat orgazam prez jivota si!Taka 4e tq kolkoto i da e v1zbudena i da i se iska moje da ne polu4i orgazam (koeto e nap1lno normalno) taka 4e spoko! :D

SINDEL
04-13-2007, 08:02
Един месец нищо не е. 6 пъти са крайно недостатъ4ни за едно моми4е да се отпусне напълно и да може да се наслади на секса пълноценно. На някои им трябват месеци и дори години, за да успеят да полу4ат оргазъм, така 4е според мен ти е прекалено рано да се сдухваш и да по4ваш да се 4удиш има ли проблем и кой е виновен :wink: