View Full Version : За спермата...
На 13 съм и почнах да лъскам мисля леко късно Юни 2006,но от тогава до сега не излиза нищо...Само в последния месец почна да излиза съвсем малко-една капчица безцветно вещество
кажете ми какво да правя :(
На 13 съм и почнах да лъскам мисля леко късно Юни 2006,но от тогава до сега не излиза нищо...Само в последния месец почна да излиза съвсем малко-една капчица безцветно вещество
кажете ми какво да правя :(
Аз на 13 си имах,но не се притеснявай!Просто някои хора ги хваща по-късно пубера :wink:
Да,но повечето момчета в класа се хвалят,че им хвъчяло та до ухото в косата глупости,а аз винаги на тази тема се натъжавам...поне има ли някакъв начин да ми дойде по-бързо,защото наистина страдам
пс:като си помисля,че няма изобщо да ми дойде и няма да мога да имам деца ми става лошо и ми идва да се хвърля от някъде
lips_of_anegel
04-03-2007, 06:35
Да,но повечето момчета в класа се хвалят,че им хвъчяло та до ухото в косата глупости,а аз винаги на тази тема се натъжавам...поне има ли някакъв начин да ми дойде по-бързо,защото наистина страдам
пс:като си помисля,че няма изобщо да ми дойде и няма да мога да имам деца ми става лошо и ми идва да се хвърля от някъде
не съм много сигурна дали толкова се вайка6 за това дали няма да има6 деца или кат тръгне6 да спи6 с някоя мацка тя ли кво 6е си каже.поне според мен е така,а по темата ми не се притесняваи както ти казаха по-горе,просто те хва6та пубертета по-късно и готово.няма място за притеснение \:D/
shmatka_s_patka
04-03-2007, 07:10
a we pi4 ima hora det im idva po kasno...
na men mi doide na 13 a ti si o6te na 13 tei 4e spoks
a 6tom ti izliza po edna kap4ica tva e dobre
ti kvo iska6 ot parviq pat da se izhvarlq6 kat...
ae peace