PDA

View Full Version : kakvo da pravq

blackcat.eti
04-03-2007, 07:09
na 16 sym.....no maika mi se dyrji s men vse 1 sym na 10....................dnes trqbva6a da izlezem s priqtelq mi (edvam se syglasi da me pusne), no planovete se promeniha i toi me popita dali sym iskala da otida s nego na planina za nqkolko 4asa...............vednaga se obadih na maika mi da q popitam........tq edtestveno kategori4no otkaza, za6toto nqmalo golqm 4ovek s nas...... :smt010 prosto ne znam kakvo da pravq ....kolko golqma iska da sym...... basi........

Kisses_P
04-03-2007, 09:31
Поговори с нея и и обясни ,че не си малка вече.Покажи и че може да ти има доверие и си вече порастнала.Аз така лятото исках с едни приятели да се разходиме до Драгалвеския манастир.. питах ги.. и първо ми отказаха.Но после ги убедих..просто като им кажеш "става дума за няколко часа.. мога и да ви излъжа къде отивам и пак да отида на планина вместо в някое кафе или навън.. само че предпочитам вие да знаете и да имам вашето разрешение" Примерно нещо такова.При мойто родители лично действа.

Forslor
04-03-2007, 09:49
Като станеш на 18 тогава вече може да се тюфкаш ,защо се държат така с тебе. То и аз да съм на мястото на родителите ти няма да те пусна. Ако не познават приятеля ти, могат да решат ,че иска да те заведе някъде да те изнасили и т.н или пък да литнеш от някоя скала на майтап. Затова "баси , не баси" така ще е .

Slave4You
04-03-2007, 10:11
няма как да я убедиш .. защото родителите имат невероятната способност да са винаги прави(според тях). Може да правиш опити като например да ги запознаеш с приятеля си и да се постараеш да им хареса. Ако вече го познават води го по често у вас за да свикнат с него ... Ама със спорове едва ли ще стане. Както казах те са винаги прави

cherinka
04-03-2007, 10:29
Отиваш на планина. Звъниш на майка ти "Мамо, аз съм в гората, не се притеснявай, след еи си колко време ще се върна".
Тва е само за по-смелите деца. Ако си сигурна, че после ще се разяри страшен скандал, не го прави. :)

IKisseDAGirL
04-03-2007, 15:42
Отиваш на планина. Звъниш на майка ти "Мамо, аз съм в гората, не се притеснявай, след еи си колко време ще се върна".
Тва е само за по-смелите деца. Ако си сигурна, че после ще се разяри страшен скандал, не го прави. :)
:lol: Тва е редовният ми номер - поставяне пред свършен факт. Няма може ли, мамо, не може ли.. първо правиш, после казваш :mrgreen:

CrazyWitch
04-03-2007, 16:22
Еми заинати се...
Карай се с нея, ако трябва.
Нищо не се дава просто така.
Бъди по-оправничева.

Ulety
04-11-2007, 07:41
Vypreki vsichko sedni s neq i i obesni , che weche ne si onowa malko momichence , koeto e swikanla da gleda w rycete s kukla Barbie ,, po nqkakyw nachin trqbwa weche da zapochne da ti ima dowerie ;]