View Full Version : Бихте ли започнали връзка с втората си братовчетка
GeriTeam1
04-03-2007, 07:54
Тя ме разбира най-добре и си се гушкаме много ми е приятно с нея и ми е мн странно в същото време много съм раздвоем и нз какво да правя имали ли сте такава ситуация и какво мислите за това.
gPa3HuTeJl
04-03-2007, 07:58
Ма ти ако искаш и с сестра ти тр1гни.. няма лошо... #-o
[-X
Anf3tamin4o
04-03-2007, 08:00
Твърдо не! това че не намираш гадже те кара със братовчедка си ли да тръгнеш :?:
leko_otkachena
04-03-2007, 08:00
mmm NE!
GeriTeam1
04-03-2007, 08:04
Твърдо не! това че не намираш гадже те кара със братовчедка си ли да тръгнеш Question
Естествено че не ма просто си ме кефи.а тва тъпата ебавка със сестрата е много тъпа ! все пак е втора братовчедка бе !
gPa3HuTeJl
04-03-2007, 08:06
Е к'во като те кефи бе човек, роднина ти е се пак.. ти за т'ва дадох примера с сестрата.... #-o
П.П Словореда ти куца яко..
az ne vijdam problem nito 6te se jenite nito 6te imate deca prosto edno teen uvle4enie
alkobalko
04-03-2007, 08:15
Твърдо не!
Shadow_Walker
04-03-2007, 08:20
Не.Все пак вие сте роднини!
омг!вие като седите у вас и само се чудите каква простотия да напишете! :smt005
lLady_MooN_RaiN
04-03-2007, 08:25
Да беше някоя голяма луда любов можеби щях да разбера. Но щом просто те кефи...не бих го приела. Роднини сте.
shmatka_s_patka
04-03-2007, 08:30
edna ot moite nai dobri priqtelki tragna s tretiq si bratov4ed (ne znaeha v posledstvie razbraha ) be6e golqma gre6ka.. ne ti go prepora4vam a vie ste dori vtori iznaete... ne ne ne
vqrvai mi ne e dobar izbora
a tva 4e si prekarvate dobre i qko e normalno sepak ste kato brat i sestra predpoalgam razbirate se spodelqte... blq blq
zaklu4enie: TVARDO NE!
Не се захващай, със сигурност има други момичета, с които може да се гушкате и да ви е хубаво заедно, недей да го правиш с втората си братовчедка...
е като му е братовчедка неможе да го кефи ??
все едно братовчеда на мис българия да каже братовчедка ми е грозна ?
иначе и аз ти казвам че въпреки всичко ти е роднина :)
а и се сещам за една история на един приятел запознал се в една дискотека с момиче с което в последствие преспаха и в последствие баба им ги видяла заедно и понеже тя незнае че те са спали заедно минава покрай тях и ги пита как сте
и в същото време момичето (демек приятелката на тоя мой познат) тръгва да го запознава с баба му :D
ако трябва да сме по точни се получава нещо от рода
ще ги кръстя ивка и ивко че ако някой припознае имената ще стане голем гаф :smt005
баба : как сте бабинитие
ивка : бабо тва е ивко той ми е приятел
ивко : аз ... бабо ... познавате ли се ?!?
баба : епа вий сте братувчеди уа
ивко : (тука вече нема думи прежълтял трепери)
ивка : (и тя подобно на ивко :smt005 )
ThePainIsReaL
04-03-2007, 09:01
Не .. толкова изчаткала чак не съм.
Не е добра идея... все пак тва е само временно, щот преди време с 1вия ми братовчед се бяхме мляскали, но това мина адски бързо и сега сме неразделна компания-всеки с гаджето си.
И бтв отвори учебника по генетика да видиш при деца на батовчеди какви издънки се получават... най-често се раждат бавноразвиващи се които умират до 3тата си годишнина
miss_survivor
04-03-2007, 12:02
4ovek ti v red li si?tova si e 4isto kruvosme6enie i ni6to nqma da izleze.po-dobre spri sega dokato ne stane po-seriozno v legloto!!!
Ще отговоря, ако аз бях на твое място и мой втори братовчед би искал да тръгне с мен.Няма да стане, защото това не е нормално много-много.Вече трети братовчед-ок, но втори....А и освен това вие не можете да го криете от роднини или ще ви е доста трудно, а те не биха приели подобна връзка най-вероятно.
sorceress
04-03-2007, 13:26
Ау толкова ли няма други момичета :shock:
kristina_ok
04-03-2007, 13:39
[/b]НЕ!
SavE`ME`FroM`MyselF
04-03-2007, 13:44
Бих казала твърдо не все пак сте роднини
bqsna_teenagerka
04-03-2007, 14:10
:smt005 не естествено!....амма веднъж като отидох във видин и 4и4о ми вика "сега ще те запозная с едни много яки гаджета"
и в деиствителност единия беше безумно сладък....и аз много го харесах след малко 4и4о ми вика "е тва са ти 2рите братов4еди"
:smt005 така се отврътих от себе си...много е пе4ен оба4е със сигорност не бих си станала гадже с него! псвен тва той е на 15
Боже прости на автора! :(
Той се е родил такъв.
JoeBanana
04-03-2007, 14:57
Тя ме разбира най-добре и си се гушкаме много ми е приятно с нея и ми е мн странно в същото време много съм раздвоем и нз какво да правя имали ли сте такава ситуация и какво мислите за това.
хахахахха идеалка сте :mrgreen:
ще си имате две момченца Джубадая и Джедадая - малките изродчета... къде малфомарция, къде олигофрения :mrgreen:
като поотраснат отворете цирк на уродите и обикалайте света да ги показвате в клетка :mrgreen:
даже сега като се замисля и аз ше зема да тръгна с някоя втора братовчедка :mrgreen:
f1s714e70
04-03-2007, 14:58
ne! ti lud li si
desperate
04-03-2007, 15:21
abe pich nedei taka e tova e bratovchedka ti a ne nai-dobrata ti priqtelka primerno.... HE HE HE!!!
CrazyWitch
04-03-2007, 15:29
Да беше някоя голяма луда любов можеби щях да разбера. Но щом просто те кефи...не бих го приела. Роднини сте.
И аз за това си мислех.
Ако наистина беше някаква любов.. Да не мога да спра да мисля за тоя човек и т.н. и с времето да си го обикна .. може би това, че сме роднини няма да ми е бариера (естествено, ако чувствата са споделени).
Но в твоя случай по-добре се обърни и потърси някое готинко момиченце което да е пич :)
divo_kotence
04-03-2007, 16:00
ти май сериозно си луд...май ша е най-добре да са обаждам в някоя лудница....как може да ходиш със 2 братовчедка??? :smt012 :shock: #-o
Бе моете ме биете за тоя ми пост обаче, преди около 2 год и половина. Събора в моето село. Събираме се както обикновено тайфата от Санд, Блг, Кресна, София, и местните пичове. Прайм си яката вечер и сичко е в екстаз. Музиката бичи, пенлива бира се пие, ракийка вечерта, винце, водка и тем подобни , знаете ги тез неща. Брачетка ми (2ра) от София, тогава на 15, но мноо физически развита, ходеше с 1 мой приятел от Блг. Обаче тоя пич така се беше напил :-D че на момичето нямаше кой да и обърне внимание цяла вечер. Аз пък си тъжех за мойто предишно гадже все още. Лежах на леглото, докато другите яко купонясваха, приближи се, метна ми се и започна нек'во целуване, което прерастна в разхвърляне на дрехи. Напрао си бях изнасилен почти. 2 шамара изяде и накрая ми каза " БАЙО , кат нещеш да си с мен, по-добре да не се вижаме вече!" При което аз я гледам и й викам ; Кво ти е бе за кво така се ядоса, братовчет съм ти се пак, не съм Мирко. Тя ме гледа и ми вика ; аз не обичам него, аз обичам тебе. Паднах от леглото, и то заедно с мене. От 2.5 год. виждали сме са само 3 пъти (за щастие), единия път на абитуриенската, когато пак се опита да ме подтисне в ъгъла и др. път на следващия събор, доста по-кротка тогава.
Като заключение : Чувал съм от бабите, дядовците, лели,стринки и.. абе абсолютно от всяк'ви хора. Кръвосмешението е нещо изрудско. Не подлежи на опрощение. Тва е смъртен грях!
gPa3HuTeJl
04-03-2007, 20:44
аМ ти мр1снико.. е к'во не сме безгрешни..
недей тръгва с нея...все пак ти е братовчедка и то 2-ра...много кофти ситуация ....
аМ ти мр1снико.. е к'во не сме безгрешни..
Ем така е. Не сме. Ма да те поправя само, ако не знаеш, и аз на твоите години бях ебати к*рвара. Излизал съм с 2-3-4 в 1 и същи ден, като съм им говорел едно и също на всичките #-o Добре че ми минаха тия години, че беше голяма дивотия. Отностно случая мога да добавя само, че преди началото е имало край, а преди края е имало начало, така че излищно е според мене да се самоизмъчва така тоя пич. Нито ще е първия нито последния. Той нека си реши кое е най-добре, ма накрая ще остане само с :smt005 в очите. Така мисля аз. :-k
gPa3HuTeJl
04-03-2007, 21:10
Ми и аз с1м така.. поне бях.. докато не се появи Лили ( момичето в подписа )... аз... в даскалото(шото по цял ден киснех там )в едното междучасие с1м с една.. в другото флиртувам с втора... в третото се прегр1щам и ме гали трета и т.н.. типичем женкар.. не ми е лесно.. [-X :---)
Ваще хвалби са по темата обезателно! :-D
Ваще хвалби са по темата обезателно! :-D
Е айде сега пък и ти! Чети и виж, че е по темата...
Отностно случая мога да добавя само, че преди началото е имало край, а преди края е имало начало, така че излищно е според мене да се самоизмъчва така тоя пич. Нито ще е първия нито последния. Той нека си реши кое е най-добре, ма накрая ще остане само с в очите. Така мисля аз. Think
Тфа ако не е, хвърли ме кат слон през балкон!
gPa3HuTeJl
04-04-2007, 09:50
Отностно случая мога да добавя само, че преди началото е имало край, а преди края е имало начало, така че излищно е според мене да се самоизмъчва така тоя пич. Нито ще е първия нито последния. Той нека си реши кое е най-добре, ма накрая ще остане само с в очите. Така мисля аз. Think
Мислил ли си да станеш наследник на Баба Ванга ?
a~n~i~t~y
04-04-2007, 10:34
da ako sym izvratena shto ne :) :-D :-D :-D :D
divo_kotence
04-04-2007, 10:42
da ako sym izvratena shto ne :) :-D :-D :-D :D
хахахах така е :-D :-D :-D тряа си супер извратен че да тръгнеш със 2-та си братовчедка
Tova e super tapo,vse pak tova e vtorata ti bratov4etka,stiga gluposti,zamisli se 4ove4e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
angel with broken wings
04-04-2007, 15:18
Едва ли 1-во ми е братовчедКА, второ-чувствата ти може да са ти чисто роднински... и аз обичам мама да ме гушка и ми е супер с нея... :-) А и както разбирам тук не става дума за истинска, силна любов-просто няма смисъл...
Вземи малко опит от сапунките-какви последствия, какво чудо :lol: После не можете да се разберете кой на кого зет, братовчед, майка :-)
Не.Все пак вие сте роднини!
напълно съм съгласна! Недей...това е отвратително!Като се чувстваш хубаво с нея окей,ама се научи да я приемаш като приятелка... :-k
JoeBanana
04-04-2007, 15:27
хyй род не признава :mrgreen:
***_[ Kr@sinK@ ]_***
04-04-2007, 15:41
Не бих тръгнала със втората ми братовчедка,защото не съм лесби... :-D :-D :-D :-D :-D
SouL^*DiViNe
04-04-2007, 17:20
еейй....усещам,че трябва да има един психолог в тоя форум :smt017
Не!Човек не прави тая гре6ка че земе да стане не6то по сериозно :lol:
А и не е прието да има6 враска с близак до 4етвърто коляно демек 4етвърти братов4ед или братов4едка...Не са фа6тай!!!
ami ne znam 4esno kazano...ot edna stana mislq 4e nqma ni6to lo6o ako se OBI4ATE...oba4e ot druga strana...az li4no NIKOGA ne bih go napravila!...tova verno si e kravosme6enie...koeto e ogromen grqh!... :roll:
Ne 4e sum ot konsercvativnite.....ama e tupi4ko malko..... :roll: Men bratov4et mi ( vtori ili 3 ti-nz, ama mi emn blizuk) edin oput mi kaza "ako ne bqhme rodnini......" :oops: Tak 4e hora...vsqkavi \:D/
ShannonLarkin
04-04-2007, 21:02
чувал съм че може с трета :smt005 :smt005
Пич аз мисля да тръгна с една саседка която е "само" 3 години по-голяма но нещо ме базика чат-пат и мисля да тръгна с нея :) успех с братовчедка ти :) а имаш ли мечти свързани с майка ти :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
чувал съм че може с трета :smt005 :smt005
Ми и аз съм чувал. Имах 1 приятел, та той мисля, че се зарибяваше с няква негова братовчедка. Само като кажеше " Ахх Сонита!!" и ахваше цялата планета "Боклууук, изчезвай от тука" :smt005 :smt005 :smt005
хyй род не признава :mrgreen:
:D :D :D :D :D :D
така е
[B]a[N]D[i]T[k]a
04-05-2007, 20:15
ammmmmm ...... purvata mi lubov se vodi 2 bratov4ed na brat mi .. cc kak zvu4i :lol: :lol: :lol: maika mu ne e moq maika a toi mu e bratov4ed po mai4ina liniq :roll: a ina4e .. ne e redno no ako se haresvate.... :shock:
:smt120 Опазил и Овардил. :smt120 Ококорих се от простотия. :smt120
Не мисля ,че който не одобрява това някой който иска да ходи с 2рата си братовчедка е тесногръд.Ти като си "широкогръд" тръгни със твойта бе да те видим дали ще го напрайш.....аман от извратеняци .Това са роднини бееееееееееееееееееееееее еееее няма ли други момичета ами...
sexy_momi4e
04-06-2007, 07:42
estestveno 4e NE!ti dobre li si?ne moje6 da trugne6 s neq!!!izbii si go otglavata! =;
Не .... май аз нермам такива екстри втори братчеткиа :D
добре бе какво вси4ки го нападате мом4ето ни6то не е направило не са тръгнали да се женят и да имат деца? а 6том се харесват да тръгват.. :wink:
добре бе какво вси4ки го нападате мом4ето ни6то не е направило не са тръгнали да се женят и да имат деца? а 6том се харесват да тръгват.. :wink:
omg 6to i ti ne trygne6 s tvoiata 2ra brat`4edka ta da si stanete nai-qkata kompaniika... :evil:
se pak tuk ne e rabotata da postne6 nekvo mnenie za raznoobrazie, a da pomogne6 na mom4eto== vypreki 4e mai i na teb trqa ti se pomogne
iNl0Ve_wItX_liFe
04-06-2007, 20:05
Офлеле! Кат той и се кефи, не значи, че тя го харесва или, че би тръгнала с него! Божеееее! ](*,)
ПС: откачени истории