- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли започнали връзка с втората си братовчетка
Тя ме разбира най-добре и си се гушкаме много ми е приятно с нея и ми е мн странно в същото време много съм раздвоем и нз какво да правя имали ли сте такава ситуация и какво мислите за това.
Ма ти ако искаш и с сестра ти тр1гни.. няма лошо...![]()
![]()
Твърдо не! това че не намираш гадже те кара със братовчедка си ли да тръгнеш![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
mmm NE!
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Естествено че не ма просто си ме кефи.а тва тъпата ебавка със сестрата е много тъпа ! все пак е втора братовчедка бе !Твърдо не! това че не намираш гадже те кара със братовчедка си ли да тръгнеш Question
Е к'во като те кефи бе човек, роднина ти е се пак.. ти за т'ва дадох примера с сестрата....![]()
П.П Словореда ти куца яко..
az ne vijdam problem nito 6te se jenite nito 6te imate deca prosto edno teen uvle4enie
Твърдо не!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
омг!вие като седите у вас и само се чудите каква простотия да напишете!![]()
Let The BEAT Control Your Body
Да беше някоя голяма луда любов можеби щях да разбера. Но щом просто те кефи...не бих го приела. Роднини сте.
edna ot moite nai dobri priqtelki tragna s tretiq si bratov4ed (ne znaeha v posledstvie razbraha ) be6e golqma gre6ka.. ne ti go prepora4vam a vie ste dori vtori iznaete... ne ne ne
vqrvai mi ne e dobar izbora
a tva 4e si prekarvate dobre i qko e normalno sepak ste kato brat i sestra predpoalgam razbirate se spodelqte... blq blq
zaklu4enie: TVARDO NE!
Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!
Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!
Не се захващай, със сигурност има други момичета, с които може да се гушкате и да ви е хубаво заедно, недей да го правиш с втората си братовчедка...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
е като му е братовчедка неможе да го кефи ??
все едно братовчеда на мис българия да каже братовчедка ми е грозна ?
иначе и аз ти казвам че въпреки всичко ти е роднина
а и се сещам за една история на един приятел запознал се в една дискотека с момиче с което в последствие преспаха и в последствие баба им ги видяла заедно и понеже тя незнае че те са спали заедно минава покрай тях и ги пита как сте
и в същото време момичето (демек приятелката на тоя мой познат) тръгва да го запознава с баба му
ако трябва да сме по точни се получава нещо от рода
ще ги кръстя ивка и ивко че ако някой припознае имената ще стане голем гаф![]()
баба : как сте бабинитие
ивка : бабо тва е ивко той ми е приятел
ивко : аз ... бабо ... познавате ли се ?!?
баба : епа вий сте братувчеди уа
ивко : (тука вече нема думи прежълтял трепери)
ивка : (и тя подобно на ивко)
Не е добра идея... все пак тва е само временно, щот преди време с 1вия ми братовчед се бяхме мляскали, но това мина адски бързо и сега сме неразделна компания-всеки с гаджето си.
И бтв отвори учебника по генетика да видиш при деца на батовчеди какви издънки се получават... най-често се раждат бавноразвиващи се които умират до 3тата си годишнина
4ovek ti v red li si?tova si e 4isto kruvosme6enie i ni6to nqma da izleze.po-dobre spri sega dokato ne stane po-seriozno v legloto!!!
Ще отговоря, ако аз бях на твое място и мой втори братовчед би искал да тръгне с мен.Няма да стане, защото това не е нормално много-много.Вече трети братовчед-ок, но втори....А и освен това вие не можете да го криете от роднини или ще ви е доста трудно, а те не биха приели подобна връзка най-вероятно.
Ау толкова ли няма други момичета![]()
[/b]НЕ!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
не естествено!....амма веднъж като отидох във видин и 4и4о ми вика "сега ще те запозная с едни много яки гаджета"
и в деиствителност единия беше безумно сладък....и аз много го харесах след малко 4и4о ми вика "е тва са ти 2рите братов4еди"
така се отврътих от себе си...много е пе4ен оба4е със сигорност не бих си станала гадже с него! псвен тва той е на 15
Боже прости на автора!![]()
Той се е родил такъв.
Light The Universe
хахахахха идеалка стеПървоначално написано от GeriTeam1
![]()
ще си имате две момченца Джубадая и Джедадая - малките изродчета... къде малфомарция, къде олигофрения![]()
като поотраснат отворете цирк на уродите и обикалайте света да ги показвате в клетка![]()
даже сега като се замисля и аз ше зема да тръгна с някоя втора братовчедка![]()
ne! ti lud li si