View Full Version : moga li?
Georgi^^^^
04-03-2007, 13:03
na 17 sym.vredno li e ako izpolzvam ot 6preiovete koito se prodavat v sex shop za zadyrjane na eqkulaciq...opasni i vredni li sa?problemyt mi e 4e svyr6vam tvyrde byrzo?!
Schnitzer
04-03-2007, 13:04
Много ясно че можеш бе адаш :P Не мисля че са вредни :wink:
miii mislq,che ne e mnogo redno na 17 da izpolzvash takiva neshta....poprincip moje da svarshvash barzo ot prevazbuda primerno,ako imash i po-malak staj moje i ot tova da e i s vremeto shte se nauchish da izdarjash poveche :wink:
gamercheto_
04-03-2007, 13:07
пич не е хуу от 17 годишен да използваш такива раоти....бързо бързо голяма раота като натрупаш опит ще издържаш повече и така..или преди да прайш секс набий си една ...... и после тряя да издържиш повече :P
ABSOLUTme
04-03-2007, 13:10
свършваш бързо,защото сигурно отскоро водиш полов живот.с времето и практиката нещата ще се нормализират и ще се научиш да се контролираш,как да забавяш(смяна на пози,най-добре да си отдолу ако свършваш много бързо,ше се спираш отвреме навреме,ама не много пъти,че не е приятно) и няма да имаш нужда от спреиове и глупости :wink:
свършваш бързо,защото сигурно отскоро водиш полов живот.с времето и практиката нещата ще се нормализират и ще се научиш да се контролираш,как да забавяш(смяна на пози,най-добре да си отдолу ако свършваш много бързо,ше се спираш отвреме навреме,ама не много пъти,че не е приятно) и няма да имаш нужда от спреиове и глупости :wink:
Mnogo tupa istoriq... mujete bez opit svur6vat burzo, jenite bez opit bavno, posle mujete s opit bavno, a jenite s opit burzo.. razminavane se polu4ava :lol: :lol:
Mnogo tupa istoriq... mujete bez opit svur6vat burzo, jenite bez opit bavno, posle mujete s opit bavno, a jenite s opit burzo.. razminavane se polu4ava :lol: :lol:
razminavane se poluchava,ama ne vinagi....zavisi ,kolko ste opitni i dvamata :D
И аз да се намеся :) :) :) Имам един приятел, който имаше подобен проблем.Свършваше прекалено бързо.Отиде на уролог и се оказа следното: Бактерия,която причинява преждевременно изпразване, в крайна сметка му предписаха некви неща, не помня кви, ще попитам и се оправи.Има изследване в странта, коеот показва, че много от българите страдат от това.
И аз да се намеся :) :) :) Имам един приятел, който имаше подобен проблем.Свършваше прекалено бързо.Отиде на уролог и се оказа следното: Бактерия,която причинява преждевременно изпразване, в крайна сметка му предписаха некви неща, не помня кви, ще попитам и се оправи.Има изследване в странта, коеот показва, че много от българите страдат от това.
tva e vqrno,
ama mislq che negoviq problem e poveche psihicheski
Възможно е! Има много причини, поради които да се появят подобни аномалии (това звучи малко странно,но не се сещам за друга дума в момента ](*,) ](*,) ](*,) ) Споко пич!