View Full Version : Moderated: Дали това, че не съм правил секс се отразява на..
zdraveite , :D zna4i problema e slednia , mnoo se pritesniavam na daje suvsem obiknovenni mesta , ne stava vupros za barove i disko , prosto sam pritesnitelen, ta se 4udia dali tva e za6toto ne sam prail sex . / :( 6toto predpolagam bi me se ptrazilo po nekuv na4in na samo4uvstvieto ako ,........ niakoia nali ,. ia kajete ko da praaa . ae 10x :-D
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 и 7 точка от правилника!
Аз съм по същият начин.Според мен това че не си правил все още секс няма голямо значение.Ама ти пък може би си мислиш че като направиш сефтето ще станеш по-отракан и отворен.Не знам какво точно да те посъветвам но според мен ако си в приятна за теб компания на подходящото място то ще си дойде от само себе си.Като видиш останалите как се забавляват ще ти се прииска и ти да се хотпуснеш
Айзе ходи повече по дискотечки излизай по кафенца с момичета и си свиркай аре успех.
eXtRaoRdinaRy
04-03-2007, 21:46
Какво общо има секса не мога да разбера???? :shock:
ThePainIsReaL
04-03-2007, 21:50
Какво общо има секса не мога да разбера???? :shock:
И аз така ...
Chernata`Nagual
04-03-2007, 22:57
въпрос на различни гледни точки може би :o
ами май не си свикнал нито да се забавляваш нито да си показваш емоцията :?:
kalpazanka
04-04-2007, 08:51
Сексът няма нищо общо с това, че неможеш да се отпуснеш. Просто излизай с хора, с които ти е приятно да общуваш, и не посещавайте разни псевдодискотеки(свърталищ на наркоманчета) и всичко ще се нареди ;)
Сексът няма нищо общо с това, че неможеш да се отпуснеш. Просто излизай с хора, с които ти е приятно да общуваш, и не посещавайте разни псевдодискотеки(свърталищ на наркоманчета) и всичко ще се нареди ;)
\:D/
ChRiSTiaNo_07
04-04-2007, 08:58
Нещо не разбрах въпроса :-s
и ти кво като излезеш на диско или на кафета с приятели стохш като дърво ли??хаха ужас:))))) :smt005 :smt005 забавляваи се ве пич да не ти пука от никой.. :-D :-D