View Full Version : Po kolko teka ...
Glezanka
04-03-2007, 20:00
Abe goworihme si nie snoshti s edna priqtelka,po kolko teka prawqt te s priqtelq i kolko nai mnogo sa prawili ... stana mi interesno tei kato sum chuwala ot moi poznati,che te obiknowenno prawqt po edin nai mnogo dwa ... a na men mai malko malko mi se wijdat :P Ta wash red e ... daite da naprawim edna sapostawka tuka :)
ThePainIsReaL
04-03-2007, 20:03
Значи аз не съм от хората, които имат бурен сексуален живот. Само като имам възможността да се видя с момчето ..
засега макс 3 тека.. но все си мисля, че можеше и повече, ако имаше време.
Та само 3 .. но пак бяха достатъчно. :-D
ProstoAz
04-03-2007, 20:04
Ами, да, ако си ги представяш по 5мин. малко ще ти се видят. :wink:
Та аз с моя /без да уточнявам какво/ правим по един, който продължава 40-60мин. и ми е напълно достатъчно. :) Не че не се е случвало и по повече, но ... говоря попринцип.
зависи колко време имаме :
1. ако нямаме време или сме в нас-1път
2. ако имаме време : по 2-3 пъти по принцип са ни заковани, но в редки слу4ай сме стигали ...мисля 4е максимумът е 6 ама то бе6е за цяла ве4ер и по4ти половн ден...
Glezanka
04-03-2007, 20:12
зависи колко време имаме :
1. ако нямаме време или сме в нас-1път
2. ако имаме време : по 2-3 пъти по принцип са ни заковани, но в редки слу4ай сме стигали ...мисля 4е максимумът е 6 ама то бе6е за цяла ве4ер и по4ти половн ден...
Haha stiskam ti rukata,ti si moqt idol ! Haha sheguwam se razbira se,ei takuw otg ochakwah da chuq,shtoto az kato i kazah na taq moq fr che s fr mi 2-3 teka ne ni murdat,a 4 sa bili nai mnogo i tq me izpogleda edno takowa,wse edno ne sum mn ot normalnite :)
ми тя пове4е ли о4аква?
в смисал.. то според мен си зависи от времето.. всеки може много.. все пак за това сме създадени.. но времето в леглото ни ограни4ава както и задълженията...
а и не е важно колко . а ка4ествено как са били.. на мен ли4но ми стигат 3 пъти и се 4увствам като нова
1. път е да си на4ешиш крастата
2. е по дълъг и по любовен
3. за гъзария и защото ти се прави...както се казва в една песен:men are drugs..
и накрая съм заредена с енегрия.. и след 20 мин еуфория след 3 тека и като ми спадне адреналина заспивам като пън ;( :-D :smt016 :smt011
Spraymaster
04-03-2007, 20:25
Леле, сладурани :) Ако имате нужда от водопроводчик ме търсете на ЛС :D
CrazyWitch
04-03-2007, 20:29
Е, ако само 1 тек е 1час... не мисля, че 2 тека ще ти се сторят малко, а може би си ненаситна :)
Еми най-много 3 тека, ама ще ва излъжа.. 2 или 3.
ми ако ще е нормален секс за мен 40-60 мин 1 тек! ина4е бързия от 10-15 мин. (говорим без любовната игра)
или греша?
Най-често 1, но продължителен - с всичко си отиват към два часа, така че повече няма и кога. Иначе абсолтният ми рекорд е 11 пъти за 1 ден, но то си беше цял ден секс
ThePainIsReaL
04-03-2007, 20:55
Хаха.. нашите 3 тека бяха 6 часа :lol: с почивките де :lol:
alkobalko
04-04-2007, 06:24
4 за цяла вечер. Така и не успяхме да спим. :lol:
5 за един ден.
Искам да си подобрим рекорда. :-D
lips_of_anegel
04-04-2007, 07:12
Най-често 1, но продължителен - с всичко си отиват към два часа, така че повече няма и кога. Иначе абсолтният ми рекорд е 11 пъти за 1 ден, но то си беше цял ден секс
ето това е !!! аз съм издържала горе долу толков,ама със си4ките му работи....то при мен си бе6е 24 4аса плътно :oops:
kakto kaza ThePainIsReaL,az sashto ne vodq koi znae kolko buren seksualen jivot,praime max po tri pati seks,ama tva ne se sluchva mnogo chesto inache po dva :oops:
krem4et0
04-04-2007, 07:53
3 пъти, ама не искам вече толкова. След този маратон така ме боля половия орган, че не е истина. Просто моя си свършва доста бавно след първия път и следващите продължават доста. А по 1 време взема да ме боли, да се схващам или просто да не ми се прави. Аз съм за 2 пъти на вечер, ама да са като хората-тлел съпроводени с хубави оргазми и за двете страни. в крайна сметка важното е като се гушнем в края на вечерта да сме доволни и двамата!
3 пъти, ама не искам вече толкова. След този маратон така ме боля половия орган, че не е истина. Просто моя си свършва доста бавно след първия път и следващите продължават доста. А по 1 време взема да ме боли, да се схващам или просто да не ми се прави. Аз съм за 2 пъти на вечер, ама да са като хората-тлел съпроводени с хубави оргазми и за двете страни. в крайна сметка важното е като се гушнем в края на вечерта да сме доволни и двамата!
kolko dobre go kaza \:D/
podkrepqm s dve race i dva kraka :wink:
johny mnemonic
04-04-2007, 11:03
А това ли е най-важното???
Дали зависи от това колко е добра жената,че да може да накара мъжа да свърши повече пъти,или зависи мъжа колко е потентен?Спорен въпрос:)
Зависи и кой как го възприема,на мен например и един ми е достатъчен.Първо,защото редовно правя секс( незнам,може и в мен да е проблема,но при полоежение че правя секс по няколко пъти в седмицата не виждам смисъл да свършвам по 2-3-4 пети наведнъж.Другото нещо е,че не свършвам веднага когато ми дойде.Мога да задържа,мога да спра за мъничко,По интересно е да изчакаш,да стоиш на ръба както се казва.
Пък за толкова време разбрах едно.Важното е да знаеш както да си го направиш хубаво.