View Full Version : Moderated: На 12 съм, а майка ми още иска да спи с мен...
Ами значи аз съм на 12 и майка ми още иска да спи с мен(смисъл да спим в едно легло от малка ме е свикнала да спя с нея а аз преди 2 дни като и казах че не искам вече това-ей така вече съм голяма за да спя с майка си.....и тя взе че почна да реве и да се къса защо не съм искала да ся с нея....и сега постоянно иска да е на компа и аз като и кажа че не може се сърди а и все иска да играе игри на копма и все да и тегля......все се сърди нещо
Ще ми дадете ли някакъв съвет?
Мерси много
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
ММММММ наистина странна работа.Аз скоро навършвам 15 тодини и от 7 годишна си спя сама-от както братчето ми се роди.Майка ми никога не ме принуждавала да спим двете на 1 легло.Може би сега започваш да изпитваш потребност до бъдеш по-самостоятелна и по-независима от своята майка.Тя от своя страна трябва да те разбере и да не ти се сърди.Напротив трябва да се радва че дъщеря и пораства че се опитва да въведе промени в начина си на живот.За вбъдеше ти предстоят много нововъведения.Ако още от сега имаш контрол над нещата и владеш положението за напред ще ти бъде много по-лесно.Ако има и други неща които искаш да промениш действай ама не всичко наведнъж.Малко самостоятелност няма да ти навреди.Успех мила. :wink:
еми аз съм на 16 и спя в една стая с майка ми и тва ми тежи пък ти и в едно легло ... ужас :| ама тя майка ти на колко е , че виси пред компа и иска да и теглиш игри да играе?
Тя си мисли, че още си нейното бебе, за да спи с теб.Кажи й да не се сърди, че ти си вече достатъчно голяма, за да спиш сама.
umrqlabubole4ka
04-04-2007, 09:24
Тя си мисли, че още си нейното бебе, за да спи с теб.Кажи й да не се сърди, че ти си вече достатъчно голяма, за да спиш сама.
аз от както съм се родил съм си имал креватче...
Аз имам отделно легло,но когато баща ми е наработа вечер иска да спинкаме двете.....
еми аз съм на 16 и спя в една стая с майка ми и тва ми тежи пък ти и в едно легло ... ужас :| ама тя майка ти на колко е , че виси пред компа и иска да и теглиш игри да играе?
Тя е на 36
JoeBanana
04-04-2007, 14:04
this is freaky :mrgreen:
theEXPLOITED
04-04-2007, 16:17
8) mi kaji i 4e i kompa i legloto sa si tvoi!!!!!!!!!!!!!!!!!
UJAS DORI NE MOOOOOO DA SI PREDSTAVQ MAIKA MI V MOQTA STAQ TA KAMU LI V LEGLOTO MI ILI NA KOMPAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
malka_sladuranka
04-04-2007, 21:02
Вие пък луди ли сте? Какво толкова? Нека си играе жената. И мойта мама си играйка. И вече съм на 19 и си спим в една стая, ама защото аз така искам. Не обичам да спя сама.
Иначе за проблема ти...незнам какво да ти кажа...ако толкова те притеснява, обясни и, че вече не си малка и искаш малко лично пространство.
GLeZoRanA
04-04-2007, 21:20
Всъщност не са нейни , а на родителите й :-D все пак предполагам , че не тя е изкарала парите и си ги е купила..
Eдна приятелка я праснаха на 12..
Къпете ли се заедно?
sexi_lady_666
04-04-2007, 22:12
da az si spq sama no maika mi se opitva da me tretira kato moite plemennici na4 i 5!!!tva me ubiva naprao!!!ebati tupata rabota
theEXPLOITED
04-05-2007, 14:34
Всъщност не са нейни , а на родителите й :-D все пак предполагам , че не тя е изкарала парите и си ги е купила..
PRAVA SI TE ZA T'VA SA NA OB6TO POLZVANE
Eдна приятелка я праснаха на 12..
Къпете ли се заедно?
Ми тя иска и вика-Мен не ме е срам от теб можем да се къпем
Ами и компа в петък седна в 8 и аз нали гледах ТВ в кухнята до 9 и отивам в стаята и тя там чете нещо в нета и я чакам да стане-тя са обърна и ме пита-какво чакаш ме да стана?и аз....нищо не казах и после я питах ако кажа да?И тя каза...аз няма да стана и стоя 3 часа.... ](*,)
miss_survivor
04-08-2007, 11:14
e az ponqkoga spq i s ba6ta mi kvo tolkova nali ne mi pre4i :smt005
мацка от класа
04-08-2007, 16:02
Отучи я 8)
pogovori s neq.obqsni i 4e ne si malkoto bebe ve4e.a moej da iska da spi s teb,kogato ba6at ti go nqma poneje e sviknala da spi do nqkogo.
Lorraine
04-08-2007, 19:17
Мойта пък спи при мен в стаята,понеже баща ми не живее с нас а тя не обичала да е сама,това ме дразни понеже минавам 14 и не мога да съм с нея нон-стоп.Ако и кажа нещо по тоя въпрос,почва да ми се сърди и т.н. Примирила съм се..предпочитам това отколкото да ме подминава вкъщо като пътен знак.Изчакай още някоя др година и говори с нея пак ](*,)
Отучи я 8)
Това е въпроса?Как? :?
Отучи я 8)
Това е въпроса?Как? :?
Еми кво ше каеш за следното: когато дойде време за лягане и тя легне при теб ти се примести в друга стая, ако ще даже и да няма легло ше спиш на фотьойла. Пък да се сърди колкот си иска :smt017 !!!
Just_One_Girl
04-15-2007, 08:41
Мен пък мама ме изгони като бях на 10 някъде, защото много съм я ритала :lol: И оттогава спях при баба, там има 2 ъглови легла, обаче е в кухнята. После като си взехме компютър беше в на мама стаята. И се започна... 9-10ч. вечер "Айдее, махай се, искам да спя!" Махам се аз, отивам при баба дая глеедам ТВ и да спя, ама тя към 10 пуска дъскорезницата и тежко ми ако не съм заспала преди нея. Като успея някак си да заспя, сутрин мама става в 7 за работа и почва да хлопа... който спал-спал. И като вече не се издържаше, казах, че след като ми минат изпитите си оправям двете свободни стаи, които се ползват за килер. Така и стана, на другия ден след изпитите вече спях в самостоятелна стая. И сега кой е като мен, на 45 кв. м. сама се разполагам :lol:
Както и да е, май много се отплеснах, важни ми бяха първите думи от мнението, започни много да шаваш и да й пречиш и тя ще поиска да спиш отделно. Успех!
$tedinka$^^^26@05!!!!!
04-15-2007, 09:02
никога не съм спала в едно легло с майка ми освен коганто сме имали нещо гости и е нямяало място...
NightSky
04-15-2007, 09:16
Aз от много малка спя сама, защото баща ми настояваше от малка да съм самостоятелна - със собствена стая, легло и т.н...щом не искаш да спите заедно, просто й го заяви в лицето, пък щом иска да се сърди...
mechtaq_za_teb
04-15-2007, 09:31
Za nashite roditeli nie vinagi si ostavame tehnite malki de4ica...nezavisimo ot vyzrastta.Ti si i kazala 4e veche iska6 da spish sama,toest veche porastvash. :) Qvno tq ne iska da go prieme,no mojesh da pogovorish s neq.
anonimka1568
04-18-2012, 07:31
ami ti si mnogo po dobre ot men . az sam na 14 i o6te spq s maika mi . nqkolko pati sam i kazvala 4e ne iskam da spq s neq i sled tove tq ne mi govori celi dni. i az ve4e nz kakvo da pravq . tq se darji s men kato s bebe .
SmilezZz
04-22-2012, 07:47
ami ti si mnogo po dobre ot men . az sam na 14 i o6te spq s maika mi . nqkolko pati sam i kazvala 4e ne iskam da spq s neq i sled tove tq ne mi govori celi dni. i az ve4e nz kakvo da pravq . tq se darji s men kato s bebe .
Кажи й го просто. Вече си що - годе голяма и можеш да говориш на всякакви теми с майка си. Супер ми е странно какви майки имате вие. Просто им обяснете как се чувствате и защо не искате. Макар да не ти говори с цели дни, все някога ще разбере какво чувстваш ти и ще осъзнае, че е постъпила тъпо.
И пиши на кирилица.
темата е от 2007 и да се пише на кирилица
колкото по темата-казваш направо че си голяма и искаш да си сама
другия вариант е да кажеш че ти е тясно и искаш да спиш сама на по-широко
ChubbyBunny
04-23-2012, 08:06
Не може винаги да се сърди. Обясни и, че искаш малко лично пространство пък рано или късно ще те разбере.
GregoryHouse
04-25-2012, 20:46
lockdown..