View Full Version : Vupros kum momi4etata :)
Ta vuprosa e sledniqt kak haresvate pove4e mujkoto ni dostoinstvo s kosmi ili bez?Kak mislite momi4eta kak vi e po-priqtno? :)
A_Loving_Girl
04-03-2007, 22:26
Ми се ми е едно ;)За мен няма значение:)
Chernata`Nagual
04-03-2007, 22:34
ако е човека когото обичам,няма значение
Karameleno f
04-03-2007, 22:35
mi 4estno da ti kaja 6te mi e mn po-hubavo bez kosmi.predpolagam 4e i na teb ne ti e priqtno momi4eto da ima kosmi.
e stia we .. to tva e vapros na li4na higiena ... lubovta nqma ni6to ob6to..
az li4no redovno si hodq na kozmetik .. taka se haresvam AZ ...
blackcat.eti
04-04-2007, 04:49
Ми се ми е едно ;)За мен няма значение:)
i az sym na tva mnenie.......
alkobalko
04-04-2007, 06:01
Важното е той да се чувства добре. На мен няма да ми направи чак толкова голямо впечатление.
Честно да ти кажа няма никакво значение, а и по самия пенис няма косми.
Всичко е до личен комфорт и личен избор :) Така че го прави както на теб ти е удобно !
Se pak na pove4eto koito otgovoriha 4e nqma zna4enie si mislq 4e vse pak ne e taka i ima no kakto i da e :)
aaa parvo da kaja ,che mislq che higienata i kosmite nqmat nishto obshto
a inache po temata-predpochitam partniora mi da se obezkosmqva samo po intimnite mesta,inache ne se kefq na maje s obeskosmeni race i kraka
mishonche
04-04-2007, 13:35
Предпочитам без...но и да има няма да е от голямо значение O:)
Питай боксерките си Хахаха мойте - Джеронимо :-D (не че се фаля) предпочитат БЕЗ :-D :-D
Аз обичам със, но Гейбриел ги бръсне :x :x :x :x :x :x :x
Lorraine
04-04-2007, 14:00
Без косми е по-добре.
ChRiSTiaNo_07
04-04-2007, 14:21
и се пак не разбрах кво е общото между хигиената и космите :-k иначе аз лично предпочитаам да съм без косми
eeee za men e unikalno qko bez kosmi,az ve4e govorih s moq da si gi maha i toi e suglasen,makar 4e si gi maha principno ama kat mu porasnat malko pove4e ne o6te na 3 4 dena i ade pak,ta spored men opredeleno e po-dobre bez...
[-X bez e po dobre po hubavo nqma da ti bocka
christina_aguilera
04-04-2007, 15:12
По принцип чак такова значение няма де, но аз лично предпочитам момчето да е без, макар че рядко се случва :x :x :x
mi az predpochitam bez :wink: no ne mi prechi i sus ... taka che tvoi si izbor :P
По принцип чак такова значение няма де, но аз лично предпочитам момчето да е без, макар че рядко се случва :x :x :x
e stia be! kak taka .. az ne mislq 4e ima o6te pi4ove koito nqmat tazi elementarna li4na higiena... pf.. 4ak gadno mi stava...
neznam az sudq po sebe si... redovna ama nai-redovno si hodq na kozmetik i sam mn ama mn dovolen nqkoi pat daje imam 4uvstvoto 4e se vmania4avam na tema obezkosmqvane...
mi prosto mrazq kosmite!!!!
:-D :-D :-D 6e me razcepite \:D/ mi ne smqta6 li 4e vs 4ovek e razli4en i vs jena si ima razli4ni predpo4itaniq? :? az li4no mi e se edno aam bez kosmi e po komfortno ;-)
Glezanka
04-04-2007, 17:57
=D> =D> =D> A dano ima poweche momcheta kato tebe :)
Po-dobre bez kosmi ... az se otwrashtawam ot kosmi.
^Kiss_of_the_Sun^f
04-04-2007, 18:15
Абсолютно без! :)
opredeleno e po dobre bez kosmi .. ;]
pinK_Baby
04-04-2007, 18:34
Честно казано ги предпочитам просто подкъсени с машинка примерно...Като са обръснати ми е по-гадно...Като са много също...Така че средно положение...Наистина е индивидуално...Най-добрата ми приятелка супер много се поддържа , а казва че се възбужда повече , когато приятеля й няма косми...Може би зависи и от самите косми...Не знам....С две думи няма голямо значение :)
Emi mnogo po priqtno e,ako e bez,no ne vsi4ki mom4eta se saobrazqvat s tova !!
literbebe
04-04-2007, 19:10
За мене ли4но няма никакво зна4ение,както си казвам аз -от косми никой не е умрял,ама и аз съм съгласна с това 4е е по-добре да не са като гора,но ина4е като цяло не ми пре4ат въобще. :)
CuHeo4Ka
04-04-2007, 21:27
aaa parvo da kaja ,che mislq che higienata i kosmite nqmat nishto obshto
a inache po temata-predpochitam partniora mi da se obezkosmqva samo po intimnite mesta,inache ne se kefq na maje s obeskosmeni race i kraka
i az sam na sa6toto mnenie no dori i s kosmi da e nqma da mi pre4i osobeno stiga da ne sa kato nqkva gora ....
ne ste li zabelqzali 4e kogato nqmate kosmi 4uvstvitelnostta vi dolu se uveli4ava i sexa stava o6te po-hubav? :) tova e mnenieto mi, taka 4e..... NE NA KOSMITE!!!!!