Влез

View Full Version : Жена ми отказа секс !

Учуден
04-04-2007, 07:43
Купонче, пиене ала-бала водя аз една в спалнята и нали събличаме се и тая като видя че се обезкосмявам каза "НЕ ! Зак'во се обезкосмяваш ?". Облече се и си тръгна. Та да питам жените случайно да имат нещо против обезкосмяването, защото лично аз съм останал с впечатлението, че е хубаво да потдържаш лична хигиена ! :?

bungle
04-04-2007, 07:44
Обезкосмяването и личната хигиена нямат нищо общо.
Набийте си го в главите.

04-04-2007, 07:45
ae pich kude se obeskosmqvash po tochno na patkata ili krakata?

temito
04-04-2007, 07:47
principno az predpochitam maja mi da si obezkosmqva genetaliite,no ne haresvam maje s obezkosmeni kraka ili race....nz mai povecheto momicheta ppredpochitat majete im navsqkade da sa gladki ama az si mislq,che e prekaleno :smt017

lo_flo
04-04-2007, 08:29
principno az predpochitam maja mi da si obezkosmqva genetaliite,no ne haresvam maje s obezkosmeni kraka ili race....nz mai povecheto momicheta ppredpochitat majete im navsqkade da sa gladki ama az si mislq,che e prekaleno :smt017

Няма какво повече да се добави :)

Anf3tamin4o
04-04-2007, 08:41
Tо тогава няма да е мъж а щте е пе*ераст навсякъде да е обезкосмен :-D

HagpycaH
04-04-2007, 08:43
Обезкосмяването и личната хигиена нямат нищо общо.
Набийте си го в главите.
Добре казано.

temito
04-04-2007, 08:44
Tо тогава няма да е мъж а щте е пе*ераст навсякъде да е обезкосмен :-D

bifshoto mi gadje beshe futbolist i navsqkade se obezkosmqvashe....ta sluchvalo se e primerno moite kraka da bockat ,a negovite da sa idealno gladki,v takiva momenti nqma da ti kazvam kolko gadno mi e stavalo :smt009

ChRiSTiaNo_07
04-04-2007, 09:17
:shock: Така и не разбрах кво си си обезкосмил :-s

JoeBanana
04-04-2007, 09:30
обезкосмил си е мозъка :mrgreen:

dessi___
04-04-2007, 09:30
mi az li4no predpo4itam da si e obezkosmen... pone na nqkoi mesta...

gamercheto_
04-04-2007, 09:57
хаха таз тряя да е била много лека че да ти откаже за такова нещо! и аз съм на мнение че мъжа трябва да е обезкосмен само на нямои места иначе ше си е точно жена :P

eternity
04-04-2007, 10:26
Az li4no sam "Za" obezkosmqvaneto,ina4e e "malko" kofti

Adwokat
04-04-2007, 11:43
Купонче, пиене ала-бала водя аз една в спалнята и нали събличаме се и тая като видя че се обезкосмявам каза "НЕ ! Зак'во се обезкосмяваш ?". Облече се и си тръгна. Та да питам жените случайно да имат нещо против обезкосмяването, защото лично аз съм останал с впечатлението, че е хубаво да потдържаш лична хигиена ! :?

А ве пич зако не бии един юмрук на тъз коза?? да и покажеш че като си обезкосмен пак си мъж.. трябвало един бой да и теглиш:) :smt018

ABSOLUTme
04-04-2007, 11:45
мъж без косми на краката и ръцете не е мъж бе :-D

tocata
04-04-2007, 12:09
Не по е хубаво да си с гора :))) абе хора харесфа ли ви да се завивате с космите на гаджето си ХаХа Нз пич ама тая дето ти е отказала я напикай :)))

malka_sladuranka
04-04-2007, 12:42
Явно е въпрос на предпочитание при жените. Аз лично съм на мнение, че колкото по-малко косми има, толкова по-добра, не че ако има косми ще ми пречат де..

JusT_aBsoLuT
04-04-2007, 20:22
Хахах тцтц т'фа обезкосмяването си е супер яко уе.. Аз мисля да стана метросексуален ( навсякъде да се обезкосмявам за тези които нз ) ии засега си махам само космите по краката и наа.. там сетихте се и си оформям веждите.. Т'фа според момичетата педалско ли е ?! Чакам отговоро плз !

PaRkInSoN
04-04-2007, 20:25

МИ ПРЕДИ ТОВА КАК СТЕ ПРОЦЕДИРА ЛИ С КОСМИ ИЛИ БЕЗ КОСМИ :-$

Ariena
04-04-2007, 20:34
Щом искаш да се обезкосмявай давай смело. Тъй както жените имаме свои предпочитания, така и вие мъжете. Предпочитам да прокарам пръсти по нежна и гладка кожа. Не знам колко от дамите ще се съгласят, но аз лично предпочитам да целувам кожата, а не космите по тялото. И още повече, че имам навика да използвам и езика си, а когато има косми не е същото. Един мъж да се обезкосмява е същото както и една жена. А когато го правят и двамата, и когато спазват добра лична хигиена нещата са по-приятно отколкото някои може да си представят. Така, че мъже дерзайте. А към автора: Жената не е била с всичкия си разум. Не се сърди на девойчето, то не е виновно, че не може да оцени какво й се предлага.

NEO_Levskar
04-04-2007, 20:35

podkrepqm te \:D/
no pod mi6nicite i okolo nqkoi dr raboti zadaljitelno trqbva da se mahat, no ne moje da se hodi runtav :smt004

Див Селянин С Праа Лопата
04-06-2007, 06:36
Това лято на мода ще е да си истински мачо - остра миризма на пот, тялото космясало така че аок те видят на улицата ще звънят в зоопарка да питат има ли избягала маймуна. :-D

04-06-2007, 06:42
мн е яко мом4ето да е обескосмено!има два вариянта-тая е била неква сдукана и тъпа или просто да се и търсела при4ина

Alex_89
04-06-2007, 06:48
Гениталиите е желателно да са обезкосмени, подмищниците също, ама някъде другаде става тъпо. Па и всеки с вкуса си...

MISHKI
04-06-2007, 07:15
МЪЖ с Обескосмени Патка и ТАШАЦИ и Обрасли крака и корем ...

МНО СТЕ ЗЛЕ .. Или ще е навсякъде или никъде ...

то там ще си седи като ДУПКА така ли ???

Тука моа се побъркам с вас ... Целунали се по един път и всичко ЗНАЯТ

Мухахахахахахахахах ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Sexapilna_kukla
04-06-2007, 09:53
Лично аз предпочитам да е обезкосмен, много по-приятно е, но все пак всеки с предпочитанията си. Според мен доста глупаво е реагирало момичето, но... :roll:

SmurkamDoZori
04-08-2007, 14:42
мъж който не пърди докато пикае и не му смърдят краката не е никъф мъж :D:D

ikov_vr
04-08-2007, 14:49
боже мен приятелката ми ме направи на нищо че си бях обръснал краката за морето миналото лято :roll: вика ти да не си жена бе мише а и да ви кажа после ми стана некво гадно че докато се разхождахме по плажа не видях нито един мъж с бръснати крака :roll: и тва се учудих че беше на слънчев бряг и си викам а стига бе тия тузари си ходят космати ли ?

CVETELLINA
04-08-2007, 14:49
мъж без косми на краката и ръцете не е мъж бе :-DХахаха да беее..Вие луди ли сте?! :shock: :mrgreen: С нищо не е по-малко мъж от някъв рунтавясал хахахахх ужас.. ](*,) По темата (в която имам сериозни съмнения,че е е***ка,защото чак такива луди момичета да има ха :-D )-аз лично предпочитам да се обезкосмява 8-[

SouL^*DiViNe
04-08-2007, 14:52
хах ей тва ми хареса =D> браво и аз съм на това мнение

ThePainIsReaL
04-08-2007, 14:52
Абе .. момче с косми долу нещо не ме радва. Не че съм попадала на такова. Ама няма да ми е приятно да спя с някой храст. Говоря за такъв, който дори не се поддържа поне малко долу. Ся че има 5-6-7 косъма или леко наболи, голям праз. Ама хич да не се грижи за гениталиите си, бахти ..
А автора, ти се грижи за себе си, пък момиче лесно ще си намериш :lol:

ABSOLUTme
04-08-2007, 17:03
мъж без косми на краката и ръцете не е мъж бе :-DХахаха да беее..Вие луди ли сте?! :shock: :mrgreen: С нищо не е по-малко мъж от някъв рунтавясал хахахахх ужас.. ](*,) По темата (в която имам сериозни съмнения,че е е***ка,защото чак такива луди момичета да има ха :-D )-аз лично предпочитам да се обезкосмява 8-[

1во - няма нужда да ми говориш на Вие.
2ро - аз си казвам моето мнение,не го натрапвам.И ти ще го разбереш,като станеш на 20. :-D