View Full Version : Толкова са гъвкави и фини и малки
...топките на Гейбриел :roll:
Че чак ти се заклещват между зъбите....
ChRiSTiaNo_07
04-04-2007, 14:11
Може ли да ме запознаеш с Гейбриел ? :smt005 :smt005
Lorraine
04-04-2007, 14:12
Що не идеш на психиатър бе?!Тука не е мястото където да си изливаш простотията а тя НИКАК НЕ Е МАЛКО!!!Не си мисли,че си интересен с темите и мненията ,които пускаш щото си повече от..ае няа да те обиждам :smt013
Лорейн това на аватара ти прилича на Гейбриел. Нека се уважаваме. аз се боря за уважението му, всички го отхвърлят защото имал малки топки...и какво от това, нали ще пораснат. все пак пишката му 25 сантима :oops: :oops: Не че се хваля но е яко пишка в пишка :-D Понякога сълзи ми потичат от кеф :cry:
Schnitzer
04-04-2007, 14:18
Еи твърд,пробвайте нова дисциплина-глава в ръб,който оживее ще го дъни на другия в ноздрите :-D :-D
И на мен
От смях де :-D :-D :-D :-D :-D Не бе момче ти си моя идол продължавай в същия дух хаха
Отпуснали са ги от лудниците за празника.....
Ама какво да се прави! :roll:
Еи твърд,пробвайте нова дисциплина-глава в ръб,който оживее ще го дъни на другия в ноздрите :-D :-D
И без новия метод , пак до дъня в ноздрите и в ушите. Решихме да пробваме номера в който Гейбриел е застанал на 4 крака и аз се засилвам и удрям с глава гъвкавите му топки му и те стигат до ноздрите му люлееийки се и той за засмуква и аз му се празня на остата и го удрям с сичка сила в гърба с оная работа и започвам да го пецам отзад ако е все още в съзнание...Но за жалост той пак припадна :cry: :cry: :cry: :? И естествено му стана...
gamercheto_
04-04-2007, 16:23
аман от тъпотии....ми тапани си Гейбриел и тфа е кфо занимаваш всички с глупостииии...тфарежен
Не ти ли е забавно бе ?Ако не ти е начи си сдухан хаха щтото аз се смея цял ден :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
ProstoAz
04-04-2007, 16:48
11 точка от правилника!