- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Толкова са гъвкави и фини и малки
...топките на Гейбриел![]()
Че чак ти се заклещват между зъбите....
...и жилави![]()
Що не идеш на психиатър бе?!Тука не е мястото където да си изливаш простотията а тя НИКАК НЕ Е МАЛКО!!!Не си мисли,че си интересен с темите и мненията ,които пускаш щото си повече от..ае няа да те обиждам![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Лорейн това на аватара ти прилича на Гейбриел. Нека се уважаваме. аз се боря за уважението му, всички го отхвърлят защото имал малки топки...и какво от това, нали ще пораснат. все пак пишката му 25 сантима![]()
Не че се хваля но е яко пишка в пишка
Понякога сълзи ми потичат от кеф
![]()
Еи твърд,пробвайте нова дисциплина-глава в ръб,който оживее ще го дъни на другия в ноздрите![]()
![]()
И на мен
От смях де![]()
![]()
![]()
![]()
Не бе момче ти си моя идол продължавай в същия дух хаха
Отпуснали са ги от лудниците за празника.....
Ама какво да се прави!![]()
Light The Universe
И без новия метод , пак до дъня в ноздрите и в ушите. Решихме да пробваме номера в който Гейбриел е застанал на 4 крака и аз се засилвам и удрям с глава гъвкавите му топки му и те стигат до ноздрите му люлееийки се и той за засмуква и аз му се празня на остата и го удрям с сичка сила в гърба с оная работа и започвам да го пецам отзад ако е все още в съзнание...Но за жалост той пак припаднаПървоначално написано от Schnitzer
![]()
![]()
![]()
И естествено му стана...
аман от тъпотии....ми тапани си Гейбриел и тфа е кфо занимаваш всички с глупостииии...тфарежен
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Не ти ли е забавно бе ?Ако не ти е начи си сдухан хаха щтото аз се смея цял ден![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()