View Full Version : Оргазъм
Искам да попитам другите момичета във форума какво чуствтав при оргазъм :?
MeTheMost
04-04-2007, 20:41
Ne moje da se opi6e s dumi - ako se 4udi6 dali si svur6ila, zna4i ne si ;)
i az tva 6tqh da kaja
mn dobre kazano!!! :)
Незнам какво чуства приятелката ми при оргзъм , но понякога реакцийте й не ми влиаят добре ](*,) :-D
kak taka ne ti vliqqt dobre? kvo iska6 da kaje6 :)
CrazyWitch
04-05-2007, 00:11
kak taka ne ti vliqqt dobre? kvo iska6 da kaje6 :)
Че му играе по една главичка ;) :smt016
По темата : Каквто вече казаха "Не може да се опише с думи".
Някаква тръпка.. или не знам как да го нарека.. :)
alkobalko
04-05-2007, 06:25
Много трудно, да не кажа невъзможно е да се опише с думи. Със сигурност обаче е прекрасно чувство.
DarkAngelOfHope
04-05-2007, 08:24
хах ... да обясниш чувството при при оргазъм е все едно да се опиташ да обясниш на родил се сляп човек какво е цвят ... как изглежда червеното, зеленото, синьото ... няма как да стане
HagpycaH
04-05-2007, 08:28
Как да ти опишат оргазъма намери някой да те доведе до оргазъм и ще разбереш а не да питаш.
ami nai-prostoto opredelenie koeto moga da dam e valni ot udovolstvie :-D \:D/
seventh_sense
04-07-2007, 20:39
Как да ти опишат оргазъма намери някой да те доведе до оргазъм и ще разбереш а не да питаш.
=D>
ami nai-prostoto opredelenie koeto moga da dam e valni ot udovolstvie :-D \:D/
Това най ми хареса как звучи O:)
Еми, страхотно е.Да, трудно е да се опише с думи.
seventh_sense
04-07-2007, 20:53
:arrow: "Сексът е нещо като да се загубиш, а после да се намериш" \:D/
swe3tb0x
04-07-2007, 21:06
Ти нали беше девствена :D
ЕЕЕ ти за маструбиране чувал ли си? :-D
swe3tb0x
04-07-2007, 21:19
От кде толко мозък в мене :D
От кде толко мозък в мене :D
:smt005 :smt005 :smt005
Потръси бате :-D
Незнам какво чуства приятелката ми при оргзъм , но понякога реакцийте й не ми влиаят добре ](*,) :-D
хахаха :-D :-D :-D :-D :mrgreen:
hm-m...не е нужно НЯКОЙ да те довежда до оргазъм. можеш да го направиш сама(дори по-добре), но според мен не самият оргазъм е върховния момент, а секундите след това. да се чувстваш на седмото небе от удоволствие, да гориш от...страст...не може да се опище, трябва да се преживее! 8) чувството е нещо като 3 в 1->>>>
:smt026 + :smt040 + :smt050
Sexapilna_kukla
04-08-2007, 12:25
hm-m...не е нужно НЯКОЙ да те довежда до оргазъм. можеш да го направиш сама(дори по-добре)
Ти добре ли си, защо да е по-добре сама?!? Айде може да се случи някой път сама да се доведеш до оргазъм, ама не е ли си някое мъжленце да ти достави това удоволствие, си не е работа :-D
pitbullbg
04-08-2007, 12:29
stiskai cql den da ne pikae6 i nakraq otidi... 4ustvoto e gore dolo sy6toto :) se pak edno pikane si e polovin ebane ;)
KriTi4nO*NasTroEnaTa
04-08-2007, 12:58
stiskai cql den da ne pikae6 i nakraq otidi... 4ustvoto e gore dolo sy6toto :) se pak edno pikane si e polovin ebane ;)
haha tva be6e iako...
az bih kazala 4e kogato stigne6 do orgazam iska6 tova da produlji o6te mnoooooooogo vreme i da ne svur6va, a sled tva 4uvstva6 blajenstvo== :P
Edna`Ot`Vsichki
04-08-2007, 13:11
мога само да кажа че при всеки чувството е различно. Аз например правя секс вече от 5-6 години и когато стигам до оргазъм изпитвам някакъв вид удоволствие, но е слабо. Когато говорим с приятелки и те казват че им е толкова хубаво че чак почват да викат от кеф. Правила съм секс с достатъчно мъже за да съм сигурна че вината е в менр само не знам какво и как правя не както трябва :?: :smt017 :smt017
ThePainIsReaL
04-08-2007, 14:33
Нещо невероятно .. как да го опиша.. не мога.
И честно казано за разлика от едно от горните мнения, мен секунди преди самия оргазъм ми е най-яко .. просто си умирам.. и тва вълнение, спирането на дъха и усещането в стомаха .. лялляялля.. супер си е. Не че след самия оргазъм не ми е хубаво .. тогава се смея( усмихвам дяволито) и дишам супер странно.. ама няма нищо.
А колкото това дали е по-яко да си докараш сам оргазъм - ми не! Сама въобще не ми е хубаво и не може да се направи сравнение. Никак не е същото ..
аз дори откривам разлика при оргазъм от лизане, от пипане и от проникване.. ама се тая. Това си е много индивидуално. :roll:
hm-m...не е нужно НЯКОЙ да те довежда до оргазъм. можеш да го направиш сама(дори по-добре)
Ти добре ли си, защо да е по-добре сама?!? Айде може да се случи някой път сама да се доведеш до оргазъм, ама не е ли си някое мъжленце да ти достави това удоволствие, си не е работа :-D
да, права си, но понякога само ти знаеш как да достигнеш връхната точка! :-D
Като Ви чета описанията мога да се закълна, че половината от Вас не са изпитали какво е ОРГАЗЪМ.
Като Ви чета описанията мога да се закълна, че половината от Вас не са изпитали какво е ОРГАЗЪМ.
или пък всеки го изпитва по различен начин!!!
Ако можеше да се опише и усети с думи... просто нямаше нужда да правим секс :lol: :lol: :lol: