View Full Version : Много ми се прави когато съм неразположена
Момичета,вие така ли сте? Момчета,случвало ви се е да се натискате с момичето си и изведнъж да ви изръси,че е в мензис? Хех,как се чувствате,момичета,въобще през тоя период (за сексуалната настройка говорим),момчета,вас няма да питам,щото е ясно колко ви е кофти :twisted:
Schnitzer
04-04-2007, 21:47
На мен ми е кофти само че има кръв иначе секс си праим но задължително с презерватив :-D :-D праим жертви щот се обичаме 8)
to tva vseki go znae. kogato jenite sa v menzis im se iska nai-mn
biker4o`
04-04-2007, 22:30
:P :P :P mrazq jena mi da e nErazpolojena
Chiburashka
04-04-2007, 22:37
sho be mnogo e qko az q karam da se izaka posle si topvam govnoto i v menzisa i go hapvam
ponqkoga daje se majem po licata s menzis i si pravim indqnski simvoli posle palim ogan v sredata na hola i sa ebem
QKO AAAA?
:P :P :P mrazq jena mi da e nErazpolojena
то кои ли не мрази:) ](*,)
sho be mnogo e qko az q karam da se izaka posle si topvam govnoto i v menzisa i go hapvam
ponqkoga daje se majem po licata s menzis i si pravim indqnski simvoli posle palim ogan v sredata na hola i sa e****
QKO AAAA?
Chiburashka kefi6 :smt005 :smt005 :smt005
dete_na_prostora
04-04-2007, 22:42
ponqkoga daje se majem po licata s menzis i si pravim indqnski simvoli posle palim ogan v sredata na hola i sa e****
QKO AAAA?
Има дфа варианта....... да си вярваш на тфа коет каза или просто да са прайш на интересен..... И ф дфата случая ти препоръчвам да са обърнеш към психиатрична помошт.... :mrgreen: :mrgreen:
Chiburashka
04-04-2007, 23:46
QKO AAAA?
Има дфа варианта....... да си вярваш на тфа коет каза или просто да са прайш на интересен..... И ф дфата случая ти препоръчвам да са обърнеш към психиатрична помошт.... :mrgreen: :mrgreen:
ne boi se ne si glupava prosto si malka oshe
Mersi Foxy nii ot varna sme taka vsichkite :wink:
shadow4e
04-05-2007, 00:14
Първите 2 дена не ми се прави, следващите два правя само орална и на мен ми правят, останалите 4 дена прява секс, на моят приятел определно не му е проблем кръвта и не му действа антивъзбуждащо :)
Първите 2 дена не ми се прави, следващите два правя само орална и на мен ми правят, останалите 4 дена прява секс, на моят приятел определно не му е проблем кръвта и не му действа антивъзбуждащо :)
:smt011 :smt011 Това е адски нехигиенично!!!Мензисът е 'мръсна' кръв!Внимавайте да не си докарате някоя инфекция
alkobalko
04-05-2007, 06:05
Никога не правим секс, когато съм неразположена. Все пак няма да умрем 5 без секс. Разбира е тогава и на двамата ни се иска най-много.
Никога не правим секс, когато съм неразположена. Все пак няма да умрем 5 без секс. Разбира е тогава и на двамата ни се иска най-много.
Mi kat vi se iska pravete be, kuv e problemut.. Lekarite pone kazvat, 4e takuv nqma!!!
HagpycaH
04-05-2007, 08:33
Еми като ти се праи като си в цикъл ще стискаш зъби и ша траиш.
babi_girl
04-05-2007, 08:36
to tva vseki go znae. kogato jenite sa v menzis im se iska nai-mn Определено
krem4et0
04-05-2007, 08:40
Аз предупреждавам моя, че този и този ден ще ми дойде. хубавото е, че е винаги прези делничните дни, когато по принцип не си правим секс, така че не ни бърка. Иначе ужасно се възбуждам и то не ащото не мога да правя, а просто ставам с много изострени сетива.
mamacita
04-05-2007, 09:12
Защо се депрсирате толкова,момчета?Нали все пак момичето няма само една дупка 8-[
`Death`Whore`
04-05-2007, 09:29
Прави ти се, защото не може. Нормално е.
Glezanka
04-05-2007, 09:51
Mrazq da sum nerazpolojena,no ne zashtoto nemoga da prawq sex,a zashtoto samoto useshtane da teka mi e protiwno ... ne me burka towa che 1 sedmica nqma da prawq sex,sled towa nali si nawakswame :)
ChRiSTiaNo_07
04-05-2007, 10:23
QKO AAAA?
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 тва ме разцепи :smt005 :smt005
Th3WildAng3l
04-05-2007, 10:46
Това е така защото в този период нивото на тестостерон в организма на момичето се покачва. Именно това е и причината за раздразнителността на момичетата когато са на червено и 2-3 дни преди това. Нормално е и е при всички, но в различна степен.
А бе големи сте ебачи бе като гледам само седите тука у форума мн сте ебачи нема що :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
има ли смисъл от тая тема ? на който му се е** да го прай и толкоз, нужно ли е сички да знаят ?!
има ли смисъл от тая тема ? на който му се е** да го прай и толкоз, нужно ли е сички да знаят ?!
Ama ti si mnogo tupa ma. Q vij kakvo pi6e v temata i kakvi vuprosi se zadavat i togava otgovarqi! Ovca !
mi normalno e..i az kato sam nerazpolojena sam nai na zor ..ama ne pravq :)
nikoga ne pravq seks dokato sam nerazpolojena,vijda mi se mnogo nehigienichno,a i parvite dva-tri dni sam tolkova zle,che tova e poslednoto,za koeto si mislq