.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    мушони
    Guest

Много ми се прави когато съм неразположена

Момичета,вие така ли сте? Момчета,случвало ви се е да се натискате с момичето си и изведнъж да ви изръси,че е в мензис? Хех,как се чувствате,момичета,въобще през тоя период (за сексуалната настройка говорим),момчета,вас няма да питам,щото е ясно колко ви е кофти

На мен ми е кофти само че има кръв иначе секс си праим но задължително с презерватив праим жертви щот се обичаме

Град
    varna
    to tva vseki go znae. kogato jenite sa v menzis im se iska nai-mn

biker4o`
    Guest
    :P :P :P mrazq jena mi da e nErazpolojena

Chiburashka
    Guest
    sho be mnogo e qko az q karam da se izaka posle si topvam govnoto i v menzisa i go hapvam
    ponqkoga daje se majem po licata s menzis i si pravim indqnski simvoli posle palim ogan v sredata na hola i sa ebem
    QKO AAAA?

Цитирай Първоначално написано от biker4o`
    :P :P :P mrazq jena mi da e nErazpolojena
    то кои ли не мрази
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от Chiburashka
    sho be mnogo e qko az q karam da se izaka posle si topvam govnoto i v menzisa i go hapvam
    ponqkoga daje se majem po licata s menzis i si pravim indqnski simvoli posle palim ogan v sredata na hola i sa e****
    QKO AAAA?
    Има дфа варианта....... да си вярваш на тфа коет каза или просто да са прайш на интересен..... И ф дфата случая ти препоръчвам да са обърнеш към психиатрична помошт....
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Град
    varna
    ponqkoga daje se majem po licata s menzis i si pravim indqnski simvoli posle palim ogan v sredata na hola i sa e****
    QKO AAAA?
    Chiburashka kefi6

Chiburashka
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ku4k@_n@_k@ru4k@
    QKO AAAA?
    Има дфа варианта....... да си вярваш на тфа коет каза или просто да са прайш на интересен..... И ф дфата случая ти препоръчвам да са обърнеш към психиатрична помошт....
    ne boi se ne si glupava prosto si malka oshe

Mersi Foxy nii ot varna sme taka vsichkite

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Първите 2 дена не ми се прави, следващите два правя само орална и на мен ми правят, останалите 4 дена прява секс, на моят приятел определно не му е проблем кръвта и не му действа антивъзбуждащо

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Първите 2 дена не ми се прави, следващите два правя само орална и на мен ми правят, останалите 4 дена прява секс, на моят приятел определно не му е проблем кръвта и не му действа антивъзбуждащо

Това е адски нехигиенично!!!Мензисът е 'мръсна' кръв!Внимавайте да не си докарате някоя инфекция
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Никога не правим секс, когато съм неразположена. Все пак няма да умрем 5 без секс. Разбира е тогава и на двамата ни се иска най-много.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Никога не правим секс, когато съм неразположена. Все пак няма да умрем 5 без секс. Разбира е тогава и на двамата ни се иска най-много.
    Mi kat vi se iska pravete be, kuv e problemut.. Lekarite pone kazvat, 4e takuv nqma!!!

Еми като ти се праи като си в цикъл ще стискаш зъби и ша траиш.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от foxy-to
    to tva vseki go znae. kogato jenite sa v menzis im se iska nai-mn
    Определено

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз предупреждавам моя, че този и този ден ще ми дойде. хубавото е, че е винаги прези делничните дни, когато по принцип не си правим секс, така че не ни бърка. Иначе ужасно се възбуждам и то не ащото не мога да правя, а просто ставам с много изострени сетива.

Защо се депрсирате толкова,момчета?Нали все пак момичето няма само една дупка

Мега фен
    Прави ти се, защото не може. Нормално е.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Mrazq da sum nerazpolojena,no ne zashtoto nemoga da prawq sex,a zashtoto samoto useshtane da teka mi e protiwno ... ne me burka towa che 1 sedmica nqma da prawq sex,sled towa nali si nawakswame

QKO AAAA?
    тва ме разцепи

Това е така защото в този период нивото на тестостерон в организма на момичето се покачва. Именно това е и причината за раздразнителността на момичетата когато са на червено и 2-3 дни преди това. Нормално е и е при всички, но в различна степен.

А бе големи сте ебачи бе като гледам само седите тука у форума мн сте ебачи нема що

Guest

:o]

има ли смисъл от тая тема ? на който му се е** да го прай и толкоз, нужно ли е сички да знаят ?!

gredhin
    Guest

Re: :o]

Цитирай Първоначално написано от dess__
    има ли смисъл от тая тема ? на който му се е** да го прай и толкоз, нужно ли е сички да знаят ?!
    Ama ti si mnogo tupa ma. Q vij kakvo pi6e v temata i kakvi vuprosi se zadavat i togava otgovarqi! Ovca !

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    mi normalno e..i az kato sam nerazpolojena sam nai na zor ..ama ne pravq
    Love you Kris !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си