- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ми се прави когато съм неразположена
Момичета,вие така ли сте? Момчета,случвало ви се е да се натискате с момичето си и изведнъж да ви изръси,че е в мензис? Хех,как се чувствате,момичета,въобще през тоя период (за сексуалната настройка говорим),момчета,вас няма да питам,щото е ясно колко ви е кофти![]()
На мен ми е кофти само че има кръв иначе секс си праим но задължително с презерватив![]()
праим жертви щот се обичаме
![]()
:P :P :P mrazq jena mi da e nErazpolojena
sho be mnogo e qko az q karam da se izaka posle si topvam govnoto i v menzisa i go hapvam
ponqkoga daje se majem po licata s menzis i si pravim indqnski simvoli posle palim ogan v sredata na hola i sa ebem
QKO AAAA?
то кои ли не мразиПървоначално написано от biker4o`
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Има дфа варианта....... да си вярваш на тфа коет каза или просто да са прайш на интересен..... И ф дфата случая ти препоръчвам да са обърнеш към психиатрична помошт....Първоначално написано от Chiburashka
![]()
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
ne boi se ne si glupava prosto si malka osheПървоначално написано от ku4k@_n@_k@ru4k@
Mersi Foxy nii ot varna sme taka vsichkite![]()
Първите 2 дена не ми се прави, следващите два правя само орална и на мен ми правят, останалите 4 дена прява секс, на моят приятел определно не му е проблем кръвта и не му действа антивъзбуждащо![]()
Първоначално написано от shadow4e
![]()
Това е адски нехигиенично!!!Мензисът е 'мръсна' кръв!Внимавайте да не си докарате някоя инфекция
Никога не правим секс, когато съм неразположена. Все пак няма да умрем 5 без секс. Разбира е тогава и на двамата ни се иска най-много.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Mi kat vi se iska pravete be, kuv e problemut.. Lekarite pone kazvat, 4e takuv nqma!!!Първоначално написано от Aleandra
Еми като ти се праи като си в цикъл ще стискаш зъби и ша траиш.
Аз предупреждавам моя, че този и този ден ще ми дойде. хубавото е, че е винаги прези делничните дни, когато по принцип не си правим секс, така че не ни бърка. Иначе ужасно се възбуждам и то не ащото не мога да правя, а просто ставам с много изострени сетива.
Защо се депрсирате толкова,момчета?Нали все пак момичето няма само една дупка![]()
Прави ти се, защото не може. Нормално е.
Mrazq da sum nerazpolojena,no ne zashtoto nemoga da prawq sex,a zashtoto samoto useshtane da teka mi e protiwno ... ne me burka towa che 1 sedmica nqma da prawq sex,sled towa nali si nawakswame![]()
Първоначално написано от Chiburashka
![]()
![]()
![]()
![]()
тва ме разцепи
![]()
![]()
Това е така защото в този период нивото на тестостерон в организма на момичето се покачва. Именно това е и причината за раздразнителността на момичетата когато са на червено и 2-3 дни преди това. Нормално е и е при всички, но в различна степен.
А бе големи сте ебачи бе като гледам само седите тука у форума мн сте ебачи нема що![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
има ли смисъл от тая тема ? на който му се е** да го прай и толкоз, нужно ли е сички да знаят ?!
Ama ti si mnogo tupa ma. Q vij kakvo pi6e v temata i kakvi vuprosi se zadavat i togava otgovarqi! Ovca !Първоначално написано от dess__
mi normalno e..i az kato sam nerazpolojena sam nai na zor ..ama ne pravq![]()
Love you Kris !!!