View Full Version : spe6na nujda ot suvet!!!!
betka`ta
04-05-2007, 18:35
hora trqbva mi suvet!!! bqh na edin kupon i za malko 6tqh da se zabiq s mom4eto koeto haresvam ot mnogo vreme nasam i se poqvi nqkva pa4a(momi4e)i po4na da se varti samo okolo nego!!!!!molq kajete mi kak da q raskaram ot nego!
Moderated by Aleandra
т. 1 от Правилника!
miii to mai veche e minalo,ama se pak ti zashto parva ne se "zavartq" pokrai nego?
Anf3tamin4o
04-05-2007, 18:39
Ми Привикай го и му кажи че го харесваш :)
Ти си по загоряла от мен!
щом го постна в Секс!
betka`ta
04-05-2007, 18:44
mi da ti kaja 4esno az purva se zavurtqh okolo nego,no po edno vreme nqkoi me vikna i kato se vurnah tq ve4e be6e tam!!!!
JoeBanana
04-05-2007, 18:52
1. научаваш как се казва
2. дебнеш я докато е с пича
3. отиваш и съвсем непринудено казваш "оооо, пепи(примерно), ама ти кога излезе от болницата ?
не знаех, че сифилиса се лекува толкова бързо :mrgreen:
4. оттегляш се
:mrgreen:
SwEeT_tEmTeSiOn
04-05-2007, 19:01
1. научаваш как се казва
3. отиваш и съвсем непринудено казваш "оооо, пепи(примерно), ама ти кога излезе от болницата ?
4. оттегляш се
Хахаха кефиш :smt005
Но по темата иначе,аз досега да съм я затапила тая пача 5 пъти хич да не ти пука,ако момчето си заслужва наистина \:D/
Glezanka
04-05-2007, 19:06
1. научаваш как се казва
4. оттегляш се
Pa moje i swinska teniq ... ili kucheshka ... zawisi na kwo poweche ti prilicha huaxuhax :P
Abe kak tei tq shte stypwa w twoita teritoriq be momiche,q i pokaji na taq koi e shefa :)
ChRiSTiaNo_07
04-05-2007, 19:07
1. научаваш как се казва
4. оттегляш се
или спин :smt005
JoeBanana
04-05-2007, 19:12
1. научаваш как се казва
4. оттегляш се
или спин :smt005
трябва да е нещо, което има външно изражение и предизвиква погнуса и страх :mrgreen: сифилис е перфектно :mrgreen:
може и кондиломи
ChRiSTiaNo_07
04-05-2007, 19:40
Добре,както кажеш :mrgreen:
svetoslava_sliven
04-05-2007, 20:03
Tova za sifilisa e ideq no prosto q eliminirai 4rez mom4eto badi po nastap4iva.
PaRkInSoN
04-05-2007, 20:05
Mи отиди при момчето което харесваш до като тя е там и го целуни прегърни и тя няма да го погледне повече ;)
1. научаваш как се казва
4. оттегляш се
xaaxhaxhaxhax tva me razbi ot sqkade....
f1s714e70
04-06-2007, 06:47
1. научаваш как се казва
4. оттегляш се
bravyyyy na drygiq kupon tka napravi :)
Просто му кажи, че го харесваш и питай дали има нещо с онова момиче...
divo_kotence
04-06-2007, 08:17
1. научаваш как се казва
4. оттегляш се
тва беше яко :smt005 трябва да се пробва :-D или пък например,когато на мен ми е се изпречи някво момиче на пътя го разучавам,разбирам и най-малката подробност за него и в най-удобния случай го злепоставям уж неволно пред това момче което харесвам...или пък бъди по нахакана :wink: :smt016
lost_yourself
04-06-2007, 10:59
1. научаваш как се казва
4. оттегляш се
hahah nai dobroto ne6to koeto 4uh do sega!! :D mnoo pravilno!!! :lol: \:D/
Mи отиди при момчето което харесваш до като тя е там и го целуни прегърни и тя няма да го погледне повече ;)
Точно тва тря да направиш. Ако играеш - печелиш , ако не играеш не печелиш. Надеждата крепи човек, ако те харесва ще е с теб, ако не, ще е с другата, средно положение няма (то има ма не е за препоръчване!)
насилствен начин : тегли й ножа ; :-D
Мирен начин: ми хвърляш се и ти върху , покрай или там дет требва него и действаш .....нема да я оставяш само нея покрай него ;-)
JuSt_A_vErMiN
04-07-2007, 09:03
1. научаваш как се казва
4. оттегляш се
:mrgreen: ХАахахХахХАхХАХАхАххаХХА уби мееее ХАаххахаХХАХ тва е мноу добър план....ХАХАХаххахаха
CVETELLINA
04-07-2007, 09:12
хахахах Seizure of Power луд сии :-D
иначе по темата съм съгласна с това мнение :wink:
Ми Привикай го и му кажи че го харесваш :)
По-добре го остави сам да избере.
Абеееее,нееее!Недей!Глупос� �и говоря :smt005 Аааааааа...Еми,бори се за него.Не се отказвай пред всяка трудност.Бъди силна.Аз много бързо се отказвам и само се ядосвам,но поне ти бъди смела.Бутай му се и ти.Ти не знаеш ли какво да правиш?Това си е вроден инстинкт при всяка жена,момиче.Давай с трикчетата,за кой ги пазиш :-k
уф колко си тъпа за да се полу4и "забиването" са нужни двама демек не го забивай пред вси4ки на купона ами ли4но 6тото примерно аз като съм в голяма компания толкова женски задници ми минават през ръцете 4е 4ак ме е срам някоя да не си помисли 4е влагам смисъл в обарването
IKisseDAGirL
04-07-2007, 13:21
1. научаваш как се казва
4. оттегляш се
xaaxhaxhaxhax tva me razbi ot sqkade....
Ооо не, не мога :lol: :lol:
Все повече започваш да ме кефиш :lol:
Апък по темата :arrow: Най-добре не й се заяждай, за да не направиш лошо впечатление, а и момичето не е виновно, че си е харесало същото момче :roll: Просто то ще си проличи дали той има някакъв интерес към теб.. и ако има едва ли някой би ти попречил.. но ако няма.. :?
LaDy_FroM_HeLL
04-07-2007, 14:48
Suglasna sum..otidi pri nego v neino prisustvie i my tegli edna sladka i strastna celyvka kakto samo ti mojesh :) Ako nqmash smelost za tova prosto pogovori s nego,no ne trqbva onazi da razbira za tova..pred neq ti trqbva da si silnata,reshitelnata,seksapilnata...Ako trqbva q pootypai malko belkim razbere che toi e za tebe :wink: i posle si deistvai .. nqma vreme macka YsPeXxX :D