View Full Version : Moderated: Възможно ли е това да са били оргазми, а не...
значи лизах приятелката си 30 минути , на нея и се припика , след това правехме секс 20 минути , при което пак и се припика , а пък беше пила само 1 чаша с вода.. бях чел че усещането при жените преди оргазъм е все 1 ти се припикава , възможно ли е това да са били оргазми , а не да и се е пикаело.. благодаря предварително
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
No`CoNn3c7!0n
04-06-2007, 00:05
А иначе по темата: Ако са били оргазми най-вероятно щеше да разбереш... Абе я вземи я питай, така ще си сигурен :)
Moderated by ^npocTo^a3^f^
9 и 10 точка от правилника!
Ми да, когато момичето е възбудено може да има чувството, че й се ходи до тоалетната.
mishonche
04-06-2007, 09:34
Ми да, когато момичето е възбудено може да има чувството, че й се ходи до тоалетната.
Съгласна O:)
Sexapilna_kukla
04-06-2007, 09:43
Да, напълно възможно е, и особено, ако приятелката ти няма много опит, когато получи оргазъм може да помисли, че и се пишка...
ChRiSTiaNo_07
04-06-2007, 09:50
krem4et0
04-06-2007, 10:27
Отначало имах такова усещане, но сега се поизгуби. миличък, просто й притискаш пикочния мехур и колкото и малко да има в него усещането,че ти се ходи по малка нужда се изостря. няма общо с оргазма.
Благодаря на модераторите за сериозното отношение към темата :) Ако следващия път ( за 2 месеца 1 път имахме шанс :oops: ) се повтори смятам да поговоря с нея , защото сега ми се вижда неудобно..А относно пикочния мехур какво трябва да се направи за да се избегне максимално притискането му ?
Споделям същият проблем, моята приятелка като се възбуди и ходи по малка нужда през 5секунди... и то така мине страста и възбудата у нея направо :| И аз пак на сухо :(
krem4et0
04-09-2007, 06:13
Благодаря на модераторите за сериозното отношение към темата :) Ако следващия път ( за 2 месеца 1 път имахме шанс :oops: ) се повтори смятам да поговоря с нея , защото сега ми се вижда неудобно..А относно пикочния мехур какво трябва да се направи за да се избегне максимално притискането му ?
Общо взето нищо не можеш да направиш. Просто тя да ходи до тоалетната друг изход няма!
kalpazanka
04-09-2007, 06:16
Отначало имах такова усещане, но сега се поизгуби. миличък, просто й притискаш пикочния мехур и колкото и малко да има в него усещането,че ти се ходи по малка нужда се изостря. няма общо с оргазма.
\:D/