View Full Version : Харесвам момче на 16, а аз съм на 12?!?Лошо ли е?
Deschety
04-06-2007, 14:50
Моля ви, кажете...въобще не изглеждам и не мисля като 12-годишна(така са ми казвали мн по-големи от мене)!!Чудя се дали да продължавам с него...
Ами... 4 години разлика не е много.. екстра е, но дано да не мислиш като 12 годишна ;)
пфф тва е съвсем в нормата .. но требва да се бориш щот .. едвали само ти с и на опашката за него ;-)
пфф тва е съвсем в нормата .. но требва да се бориш щот .. едвали само ти с и на опашката за него ;-)
дам...така си е:)ама сега с него сме много добри приятели и мн се надяжам да се получи нещо:)ноо...дайте ми съвет-какво да правя :?:
Аз бях на 12 когато хванах първото гадже ;) и той беше тогава на 16.
Това бях аз ;)
banditkata
04-06-2007, 15:17
[b)obiknovenno momi4etata vlizat v puberteta okolo 14 godini,no kakto ti sama kazva6 nito mislite nito van6niq ti vid izglejdat na 12 godi6na,no tova e savsem normalno vsi4ki zaedno 4e momi4etata po princip se razvivat po barzo ot mom4etata vav vsqko edno otno6enie.za men tova e detska luibov kakto az i vsi4ki sme go izpitvali na tazi vazrast.dori ni6to da ne staven s tova mom4e nedei da sajelqva6,6tye idvat vse po dobri i po dobri ot predi6niq.USPEH[/b]
Това бях аз ;)
знчи няма нищо нередно, нали :) ...благодаря много, но още незнам какво да правя :) да го целуна ли на следващата среща или да изчакам още малко...мерси...
krisi_pisi
04-06-2007, 15:31
Да харесваш някой не е грях , що се притесняваш толкова...то 4 години не са много познавам хора и със 13 години тя на 15 тои на 28...рискувай нищо няма да изгубиш ;)
Deschety
04-06-2007, 16:16
Да харесваш някой не е грях , що се притесняваш толкова...то 4 години не са много познавам хора и със 13 години тя на 15 тои на 28...рискувай нищо няма да изгубиш ;)
само се страхувам от това какво ще стане ако когато тръгна да го целувам той се отдъпне или каже нещо от сорта:не мисля че си за мен или не сега..не още...недей и пр.
не искам да разваля приятелството си с него заради една целувка, но все пак-да опитам ли? Все повече и повече се "навивам" да направя аз първата крачка...а по въпроса дали се държа и изглеждам като на 12, той самия ми каза че ме приема за по-голяма...разбираме се..споделяме си всичко :)
само се страхувам от това какво ще стане ако когато тръгна да го целувам той се отдъпне или каже нещо от сорта:не мисля че си за мен или не сега..не още...недей и пр.
не искам да разваля приятелството си с него заради една целувка, но все пак-да опитам ли? Все повече и повече се "навивам" да направя аз първата крачка...а по въпроса дали се държа и изглеждам като на 12, той самия ми каза че ме приема за по-голяма...разбираме се..споделяме си всичко :)
давай!!! само , че по леко... да не му се нахвърлиш :wink: мисля , че ще стане работата :wink:
JoeBanana
04-06-2007, 17:15
Моля ви, кажете...въобще не изглеждам и не мисля като 12-годишна(така са ми казвали мн по-големи от мене)!!Чудя се дали да продължавам с него...
тва е номер да те накарат да се мислиш за много зряла :mrgreen:
зрялост=готова за ебън
кой каквото иска да говори, ама 12 години са си 12 години :mrgreen:
Ми добра разлика... Ама да не пищиш като ти го начука...
Какво имаш предвид под "добра разлика"
Въобще не става дума за секс!Той мн добре разбира положението
А по повод коментара на Seizure of Power - другия месец ставам на 13 :mrgreen: ако искайте ми вярвайте, но наистина не приличам на някое 12 годишно!И точно заради това написах темата-защото и двамата сме надраснали годинките си...
Ами, опитай с него, не мисля, че е проблем.Но определено ще е проблем, ако поиска да правиш секс с теб, а това е почти сигурно.Ти си само на 12....
Deschety
04-06-2007, 19:05
Ами, опитай с него, не мисля, че е проблем.Но определено ще е проблем, ако поиска да правиш секс с теб, а това е почти сигурно.Ти си само на 12....
Естествено, че няма да поиска да прави секс с мен!!!Много добре разбира, че съм все още прекалено малка за това :) и може би и за това го харесвам
desperate
04-06-2007, 19:10
Е защо да е лошо? няма лошо в това. А годините не трябва да са пречка...сега наистина ти си на 12 а той на 16 по-приемливо щеше да е ако ти си на 16 а той на 20 примерно ...но все пак не са пречка.Айде успех :))) и не се притеснявай
JoeBanana
04-06-2007, 19:56
А по повод коментара на Seizure of Power - другия месец ставам на 13 :mrgreen:
въъъъъъйййй :mrgreen: ми ти си готова мома да те мъжим :mrgreen:
Това бях аз ;)
знчи няма нищо нередно, нали :) ...благодаря много, но още незнам какво да правя :) да го целуна ли на следващата среща или да изчакам още малко...мерси...
Естествно че няма нищо нередно. :) Не мисля че ще е добре просто да го целунеш.Първо се сближете и го накарай да разбере че чувстваш нещо.После нещата ще дойдат от самосебе си ;)
Успех, мила!
Ne, ne e losho.Syvsem normalno da si s 4 godini po-malka ot nego.
А по повод коментара на Seizure of Power - другия месец ставам на 13 :mrgreen: ако искайте ми вярвайте, но наистина не приличам на някое 12 годишно!И точно заради това написах темата-защото и двамата сме надраснали годинките си...
Той ако си е надраснал годинките ше е с путка на 17-18 дето ше се скъсва от ебане с нея, вместо да ходи с 12 годишна...
Той ако си е надраснал годинките ше е с п*тка на 17-18 дето ше се скъсва от ебане с нея, вместо да ходи с 12 годишна...
Ествествено. И мацко, май не си в час, в този форум всяко едно момиче е надраснало годините си. Не вярваш ? Питай ги. :lol:
Естествено, че няма да поиска да прави секс с мен!!!Много добре разбира, че съм все още прекалено малка за това :) и може би и за това го харесвам
Щом казваш :)
Breii nai nakraqt edin umen chovek ot vsichki da kaje che ne e chak tolkova lesno. A do kolkoto do avtorkata ... skupa ne mislq che si tolkova uzrqla shtom mislish che nqma da iska da pravi sex s teb ... Toi e na 16 vsichkite mu priqteli go pravqt .. zashto mislish shte se znaimava s teb inache ... Lichno spored men myj kato pogledne edno momiche za pryv pyt purvoto koeto mu idva e kak jelae da spi s neq .. i sled tova veche zapochva da se vliubva v neq . Taiche po dobre si sedni na dupeto i si gledkai filmcheta po cql den .. sled okolo dve godinki shte izglejda po normalno da imash sexualen jivot. :)
Няма да го задържиш дълго без секс... :roll:
Katerichka
04-06-2007, 22:52
Това бях аз ;)
И аз!
sexy_momi4e
04-07-2007, 07:06
ami 6to ne,ama malko detska rabora,no kato se zamislq az na 12 si haresvah edin na 18 taka 4e e normalno za vuzrastta ti :wink:
sexy_momi4e
04-07-2007, 07:16
Естествено, че няма да поиска да прави секс с мен!!!Много добре разбира, че съм все още прекалено малка за това :) и може би и за това го харесвамne se obijdai no si mnogo naivna,toi moje da ti kazva 4e ne iska,no ne e taka...vse pak e na 16 :smt011
Vladokaaa
04-07-2007, 07:31
Абе ква е тая мания на момичета да се хващат с толкова големи момчета???
alkobalko
04-07-2007, 07:32
Подкрепям напълно. \:D/
Естествено, че няма да поиска да прави секс с мен!!!Много добре разбира, че съм все още прекалено малка за това :) и може би и за това го харесвамne se obijdai no si mnogo naivna,toi moje da ti kazva 4e ne iska,no ne e taka...vse pak e na 16 :smt011Еми, хубаво тръгни с него.После обаче да не пишеш тема из форума "какво да правя?", ако поиска...Той сега може така да си говори...но повярвай ми иска му се.Дано все пак е коректен.
IKisseDAGirL
04-07-2007, 07:44
Така е. Има едно момче от моето училище, страшно симпатично, 11-ти клас е и се разкарва с една пикла в 5-6 клас :shock: Нищо лично, но всички сме потресени и ги гледаме като треснати #-o
И преди някой да се обади, никаква завист не е това, просто се чудим тоя човек с акъла си ли е :lol: ..при положение, че може да си хване къде-къде по-свястно, хубаво и сериозно момиче, не някаква лигла, дето би трябвало с кукли да си игра още :::
Пак казвам, нищо лично.
_i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
04-07-2007, 07:47
спокойно съвсем нормално е и аз имах една приятелка на 12 и тя ходеше с 18 годишен.но тя изглеждаше поне на 15 и мислеше като по голяма,така че и ако при теб е така....няма никакъв проблем
Така е. Има едно момче от моето училище, страшно симпатично, 11-ти клас е и се разкарва с една пикла в 5-6 клас :shock: Нищо лично, но всички сме потресени и ги гледаме като треснати #-o
И преди някой да се обади, никаква завист не е това, просто се чудим тоя човек с акъла си ли е :lol: ..при положение, че може да си хване къде-къде по-свястно, хубаво и сериозно момиче, не някаква лигла, дето би трябвало с кукли да си игра още :::
Пак казвам, нищо лично. Най-малкото се различават в начин на мислене, в различни етапи от живота си са, прекарват времето си по съвсем различен начин.Смешно е.
Deschety
04-07-2007, 08:27
спокойно съвсем нормално е и аз имах една приятелка на 12 и тя ходеше с 18 годишен.но тя изглеждаше поне на 15 и мислеше като по голяма,така че и ако при теб е така....няма никакъв проблем
Е, аз искам да ходя с 16 годишен, а изглеждам на 14-15!
Violenza
04-07-2007, 08:31
Е, аз искам да ходя с 16 годишен, а изглеждам на 14-15!
Какво значи изглеждаш?
По-скоро се правиш, ама айде...
ChRiSTiaNo_07
04-07-2007, 10:46
Ше го обвинят в педофилство :smt005 Шегувам сеее.....нема лошо,обаче ако ти иска секс :smt068
momi4etata se razvivam po-barzo ot mom4etata.ti si na 12 toi na 16,na4i moje da ste i na edin akal :lol:
spored men nqma problem,opitaite ako se stigne do tam.
IKisseDAGirL
04-07-2007, 12:16
momi4etata se razvivam po-barzo ot mom4etata.ti si na 12 toi na 16,na4i moje da ste i na edin akal :lol:
Тва беше гадно :lol:
Normalna vi e razlikata :wink:
cS_LaMeRkA
04-07-2007, 12:35
Еми щом не мислиш кат 12-шна O:) да не ти пука :lol:
Тва беше гадно :lol:
xaxaxa 6to ne e li taka?daje sam po4ti sig 4e tq 6te e po-razumna i po-zrqla ot nego...
4 godini ne e ni6to,a i s tozi komentar iskam da kaja 4e toi nqma da zabeleji razlikata mejdu godinite i misleneto(ako izob6to ima takava).
`Death`Whore`
04-07-2007, 13:54
И за какво ще си говорите? За природознанието?
JoeBanana
04-07-2007, 13:57
И за какво ще си говорите? За природознанието?
то е до 4ти клас :mrgreen:
`Death`Whore`
04-07-2007, 13:58
Все едно :)
Е не си малка, на 12 раждат.
Мисленето, а защо трябва да го има.
JoeBanana
04-07-2007, 14:29
мангосите :mrgreen:
Тоест българите, които са едновременно с черни коси и очи.
JoeBanana
04-07-2007, 14:34
Тоест българите, които са едновременно с черни коси и очи.
не, казах мангали съвсем ясно :mrgreen:
Продължавам да си мисля:
Българи - руси коси и тъмни или светли очи, или тъмни коси задължително със светли очи. Арийска раса.
Цигани - всеки по-мургав, с тъмна коса и очи.
`Death`Whore`
04-07-2007, 14:36
Я не говори глупости :smt005 Брат ми не е циганин!
Аз се шегувам. Има и руси цигани.
`Death`Whore`
04-07-2007, 14:40
Както и руси негри...случва се :)
НЕ са много 4 години, мила,,,,,,важното е да се обичате!!!!}}}}}УСПЕХ.....
А относно историята за онова момче от 11 клас дето се влачело с "пикла" искам да кажа,че може би някоя по-голяма,която е била истинската му любов просто не му е отвърнала или нз,,,,или нещо такова,,,,човек върши много неща,когато не мисли и е отчаян,,,,някой ми беше казал,че "Голямата любов деца не ражда",,,,Има много такива примери,изглеждат необясними,но всъщност са повече от ясни
stra6no_sexy
04-07-2007, 14:50
аз не намирам нищо лошо в това да си с него все пак 4 години не е много голяма разлика,а и годините не са най-важното нещо ако се обичате годините не може да са никаква пречка
Deschety
04-07-2007, 18:25
ОК,стана ми ясно, че няма нищо нередно в това(или може би има, но нередността е съвсем малка :) ), но как да постъпя, за да му покажа, че имам някакви чувства към него или може би да го впечатля с нещо?!?
ОК,стана ми ясно, че няма нищо нередно в това(или може би има, но нередността е съвсем малка :) ), но как да постъпя, за да му покажа, че имам някакви чувства към него или може би да го впечатля с нещо?!?
Напиши на чина ти:
Грозданка много лов Петканчо
И все някога ще го види, ще се заобичате и ще се веселите 3 дни и 3 нощи.....
тва е номер да те накарат да се мислиш за много зряла :mrgreen:
зрялост=готова за ебън
кой каквото иска да говори, ама 12 години са си 12 години :mrgreen: Хихихихихихи :-D Лице радваш :-D
Deschety
04-08-2007, 07:48
Напиши на чина ти:
Грозданка много лов Петканчо
И все някога ще го види, ще се заобичате и ще се веселите 3 дни и 3 нощи.....
Само дето не сме от едно даскало :( , а аз се казвам Деси :-D
`Death`Whore`
04-08-2007, 07:49
Я ми кажи в какво се изразя зрелостта ти. :)
Deschety
04-08-2007, 08:00
Я ми кажи в какво се изразя зрелостта ти. :)
Какво по-точно имаш предвид :)
`Death`Whore`
04-08-2007, 08:03
Нали си зряла за годините си - какво ти е зрялото?
IKisseDAGirL
04-08-2007, 08:42
А относно историята за онова момче от 11 клас дето се влачело с "пикла" искам да кажа,че може би някоя по-голяма,която е била истинската му любов просто не му е отвърнала или нз,,,,или нещо такова,,,,човек върши много неща,когато не мисли и е отчаян,,,,някой ми беше казал,че "Голямата любов деца не ражда",,,,Има много такива примери,изглеждат необясними,но всъщност са повече от ясни
Оо я стига, той изобщо не е от ония "отчаяните" хора. :lol: И кво, дори и да беше, да няма да тръгне с някаква висока лев и 50, само защото бившата, която много е обичал, е била на неговата възраст, но не се получило? Wtf...#-o
Deschety
04-08-2007, 10:54
Оо я стига, той изобщо не е от ония "отчаяните" хора. :lol: И кво, дори и да беше, да няма да тръгне с някаква висока лев и 50, само защото бившата, която много е обичал, е била на неговата възраст, но не се получило? Wtf...#-o
Тук въобще не си права [-X
Като казах, че не изглеждам на 12 имах точно това в предвид-изглеждам доста по-голяма на външен вид, а и честно казано си се и чувствам по-голяма O:)
ne uprekvaite momi4eto...az kato bqh na 12 hodeh s edin det be6e po4ti na 16 nqkolko meseca i si4ko be6e perfecno...i znae6e 4e misleh 4e o6te sum malka za sex i t.n i ni6to ne me e karal da praq... \:D/
$tedinka$^^^26@05!!!!!
04-09-2007, 08:04
еми според мен не ви е голяма разликата ама тва дето го говориш че се чувстваш по злряла отколкото всъщност си,в какво наистина се изразява зрелостта ти-в това че имааш по голямя гръдна обиколка и че си с една педя над съученичките си...тръгни с него то акъла ви ще е един и същ ако ще ти да беше 10 годишна обаче наистина не се мисли за по зряла отколкото всъщност си...ако се обичате и той не те кара да правите нищо няма проблем,или пък ако те кара и ти си съгласна-в което малко се съмнявам де :shock: ,а най-добре или му кажи че го харесваш,но ако той не изпитва същото може да си останете само приятели или пък кажи на некой да му каже-ама ти все едно незнаеш или нещо такова-преди две години ги ползвах тея номерца и действаха в повечето случеи! \:D/
Gothique♫
04-09-2007, 09:38
ако мсилиш като по-зряла няма да имаш проблем,пък и 4 години разлика са си в нормата ;)
при мен е подобна ситуация... ама съм на 14 и харесвам 18 годишен. тои казва че разликата била доста кво било ... след това продължавахме да си чатим и така ми беше още по-гадно ... а сега дайе и не чатим и тои си има приятелка !! ужас !! трябваше поне да ми каже ... нали :smt087
A we az kato sam na 18 kvo da kaja !!! Zna4i tolkova mi e pretrupan grafika i
neshtata 4e ako si hvana gadje prosto nemoga da si predstavq kak shte se spravqm !!! I 4estno da vi kaja za men 12 godini si sa 12 godini ne moje da mislish na 12 godini kato 4ovek na 30 !!! Nqmam nishto protiv tova na 12 godini da hodish s 16 godishen ama za mene prosto momi4encata na 12 godini sa si oshte deca nezvisimo 4ew sa visoki prierno po 1 90 sm !!! Taka 4e gledaite si jivota za liubov i ibane ima vreme !!! Oshte ste malki !!! :wink: :wink: :wink: :wink: :| :| :wink: :wink: :wink:
Ах деЦката любов... :lol: Аз на 12 си играх с куклите е момиче... А кво ше стане кат тръгнеш с момче на 16...Мислиш ли че той няма нужди ;)... Така де... Винаги съм повтаряла.. За истинската любов няма граници... Но мислиш ли че това е любов.. или просто той е "много готин батко" ... :-k Да и аз съм била на 12, вярно е че и аз не изглеждах на годините си,но ... Не мисля че тва значи да си по зряла... Все пак си 5 или най-много 6 клас... Кво може да ти е толкова по-зрялото от другите... Те вече сички почнаха да мислят така, а "батковците" само ви се подиграват кви сте били... Така е... То не е излишно самочувствието ама... Ае първо си изживей до край детството шот няма да се върне...
МИР ВАм
Ах деЦката любов... :lol: Аз на 12 си играх с куклите е момиче... А кво ше стане кат тръгнеш с момче на 16...Мислиш ли че той няма нужди ;)... Така де... Винаги съм повтаряла.. За истинската любов няма граници... Но мислиш ли че това е любов.. или просто той е "много готин батко" ... :-k Да и аз съм била на 12, вярно е че и аз не изглеждах на годините си,но ... Не мисля че тва значи да си по зряла... Все пак си 5 или най-много 6 клас... Кво може да ти е толкова по-зрялото от другите... Те вече сички почнаха да мислят така, а "батковците" само ви се подиграват кви сте били... Така е... То не е излишно самочувствието ама... Ае първо си изживей до край детството шот няма да се върне...
МИР ВАм
Eto 4ovek koito me podkrepq !!! Bravo !!! I predpolagam 4e si pone na 18 - 19 godina kato gledam kakvi neshta si napisala !!! Ai sas zdrave !!! :wink: :wink: :wink:
FiRe_LaDy
04-09-2007, 11:02
Emi normalna razlika.nqma nishto losho.Prodyljavai da sa borish za nego.
gangbang
04-09-2007, 12:50
Не е лошо! Продължавай с него.
bqsna_teenagerka
04-09-2007, 13:51
хмм...мацко аз имах гадже оба4е то4но преди седмица го одрязох заради един страшен сладур на 16г а аз сам на 13....виж ако той наистина те харесва и ти му вярваш няма нищо лошо оба4е много внимавай..много...разберете се и без интимности.... [-X защото той е на 16 и иска секс а ти си на 12 и не можеш да му го дадеш така 4е внимавай!
E dobre de ne moga d arazbera kakva razliak pravi vunshnosta ti ? I kakvo ot tova kato izglejdash kato po golqmo momiche ?! Az vse oshte si imam detsko lichice( e ne chak tolkova de ama ..) da ne bi pak da sym grozna ...?! Kolkoto i golqma da izglejdash ako glabvata ti e kuha kva faida che izglejdash golqma?! Neznam kakvo razbirash pod zrqlost ... no ne smqtam che endo 12 godishno momiche e tolkova zrqlo zashtoto pone spored men chovek za da bude zrql trqbva da e vidql neshto ot tozi jivot i da e minal prez razlichni peripeti . A to ti kato si na 12 ne vijdam prez kakvo tolkova moje da si minala za da si tolkova uzrqla ili pak otgovorna ... Qsno e che mama i tati sa ni nauchili koe e losho i koe e hubavo no tva che si nazubrila tehnite dumi ne te pravi teb zrqla.
lileto0o
04-10-2007, 06:12
Spored men izobshto ne e losho, stiga da ne se podigrava s teb i da ne obrashta vnimanie na drugite, zashtoto sus sigurnost ima takiva, koito ne biha odobrili takava vruzka! Li4no az imam priqteli,koito hodeha godina i ne6to, no mom4eto po4na da obru6ta vnimanie na drugite i ne be6e priqtno posle.... Dano ne stana i pri teb taka :)
KisskilleRcHe
04-10-2007, 06:13
И какво лошо има от това. Няма за какво да се притесняваш. :)
dinosaur
04-10-2007, 06:55
няма значение годините.... и аз като бях на 12 се бях хванала с един на 16....ходихме около месец и нещо...
така че не виждам нищо лошо....
`Death`Whore`
04-10-2007, 07:14
Ама сте злеееееееееееееееееееееее еееееее! Тя дори не разбра какво я попитах на миналата страница, а ще ходи с 16 годишен. #-o
4 godini ne sa mnogo, no da znaesh che shte poiska da pravite sex,a ti si samo na 12 !!! Pogovori s nego i mu kaji kak se chustvash!
Deschety
04-10-2007, 12:42
4 godini ne sa mnogo, no da znaesh che shte poiska da pravite sex,a ti si samo na 12 !!! Pogovori s nego i mu kaji kak se chustvash!
Говорили сме за това, а на него му е пределно ясно, че все още съм малка за секс!
Добре, ще стана на 13 след 1 седмица, е и?!?
А по въпроса дали обръща внимание на приятелите си -с тях сме си много добри приятели :) .
Няма смисъл да ви лъжа(за това какъв човек съм), защото ако крия от вас-хората, от които искам съвет... :-k
Това бях аз ;)
Мда но ти си момиче и е прието момчето да е по голямо от момиче :wink:
`Death`Whore`
04-10-2007, 12:48
А после ще пускаш теми колко се обичате :smt005
Deschety
04-10-2007, 12:57
А после ще пускаш теми колко се обичате :smt005
Ако потръгне може и да пиша :-D схванах ти мнението по тая темичка, може вече да престанеш да се заяждаш O:)
`Death`Whore`
04-10-2007, 13:07
Не се заяждам. Не си специална за мен, че да се заяждам. =P~
Deschety
04-10-2007, 13:15
Не се заяждам. Не си специална за мен, че да се заяждам. =P~
Щом казваш :smt045 :-k
т. 11 от правилата на форума.