- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам момче на 16, а аз съм на 12?!?Лошо ли е?
Моля ви, кажете...въобще не изглеждам и не мисля като 12-годишна(така са ми казвали мн по-големи от мене)!!Чудя се дали да продължавам с него...
Ами... 4 години разлика не е много.. екстра е, но дано да не мислиш като 12 годишна![]()
пфф тва е съвсем в нормата .. но требва да се бориш щот .. едвали само ти с и на опашката за него![]()
дам...така си еПървоначално написано от zubi
ама сега с него сме много добри приятели и мн се надяжам да се получи нещо
ноо...дайте ми съвет-какво да правя
![]()
Аз бях на 12 когато хванах първото гаджеи той беше тогава на 16.
Това бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
[b)obiknovenno momi4etata vlizat v puberteta okolo 14 godini,no kakto ti sama kazva6 nito mislite nito van6niq ti vid izglejdat na 12 godi6na,no tova e savsem normalno vsi4ki zaedno 4e momi4etata po princip se razvivat po barzo ot mom4etata vav vsqko edno otno6enie.za men tova e detska luibov kakto az i vsi4ki sme go izpitvali na tazi vazrast.dori ni6to da ne staven s tova mom4e nedei da sajelqva6,6tye idvat vse po dobri i po dobri ot predi6niq.USPEH[/b]
знчи няма нищо нередно, налиПървоначално написано от misssy
...благодаря много, но още незнам какво да правя
да го целуна ли на следващата среща или да изчакам още малко...мерси...
Да харесваш някой не е грях , що се притесняваш толкова...то 4 години не са много познавам хора и със 13 години тя на 15 тои на 28...рискувай нищо няма да изгубиш![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
само се страхувам от това какво ще стане ако когато тръгна да го целувам той се отдъпне или каже нещо от сорта:не мисля че си за мен или не сега..не още...недей и пр.Първоначално написано от krisi_pisi
не искам да разваля приятелството си с него заради една целувка, но все пак-да опитам ли? Все повече и повече се "навивам" да направя аз първата крачка...а по въпроса дали се държа и изглеждам като на 12, той самия ми каза че ме приема за по-голяма...разбираме се..споделяме си всичко![]()
давай!!! само , че по леко... да не му се нахвърлишПървоначално написано от Deschety
мисля , че ще стане работата
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
тва е номер да те накарат да се мислиш за много зрялаПървоначално написано от Deschety
![]()
зрялост=готова за ебън
кой каквото иска да говори, ама 12 години са си 12 години![]()
Какво имаш предвид под "добра разлика"Първоначално написано от ХодещСъвет
Въобще не става дума за секс!Той мн добре разбира положението
А по повод коментара на Seizure of Power - другия месец ставам на 13ако искайте ми вярвайте, но наистина не приличам на някое 12 годишно!И точно заради това написах темата-защото и двамата сме надраснали годинките си...
Ами, опитай с него, не мисля, че е проблем.Но определено ще е проблем, ако поиска да правиш секс с теб, а това е почти сигурно.Ти си само на 12....
Естествено, че няма да поиска да прави секс с мен!!!Много добре разбира, че съм все още прекалено малка за товаПървоначално написано от koalka
и може би и за това го харесвам
Е защо да е лошо? няма лошо в това. А годините не трябва да са пречка...сега наистина ти си на 12 а той на 16 по-приемливо щеше да е ако ти си на 16 а той на 20 примерно ...но все пак не са пречка.Айде успех)) и не се притеснявай
въъъъъъййййПървоначално написано от Анонимко
ми ти си готова мома да те мъжим
![]()
Естествно че няма нищо нередно.Първоначално написано от Анонимко
Не мисля че ще е добре просто да го целунеш.Първо се сближете и го накарай да разбере че чувстваш нещо.После нещата ще дойдат от самосебе си
Успех, мила!
Ne, ne e losho.Syvsem normalno da si s 4 godini po-malka ot nego.
Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!
МРЕТЕ КУРВИ МАЛОЛЕТНИ
Той ако си е надраснал годинките ше е с путка на 17-18 дето ше се скъсва от ебане с нея, вместо да ходи с 12 годишна...Първоначално написано от Анонимко
Ествествено. И мацко, май не си в час, в този форум всяко едно момиче е надраснало годините си. Не вярваш ? Питай ги.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Breii nai nakraqt edin umen chovek ot vsichki da kaje che ne e chak tolkova lesno. A do kolkoto do avtorkata ... skupa ne mislq che si tolkova uzrqla shtom mislish che nqma da iska da pravi sex s teb ... Toi e na 16 vsichkite mu priqteli go pravqt .. zashto mislish shte se znaimava s teb inache ... Lichno spored men myj kato pogledne edno momiche za pryv pyt purvoto koeto mu idva e kak jelae da spi s neq .. i sled tova veche zapochva da se vliubva v neq . Taiche po dobre si sedni na dupeto i si gledkai filmcheta po cql den .. sled okolo dve godinki shte izglejda po normalno da imash sexualen jivot.Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
Няма да го задържиш дълго без секс...![]()
И аз!Първоначално написано от misssy
СМЪРТ ЗА КУЛТУРАТА!
Евала братле
Първоначално написано от Анонимко