View Full Version : не е с16тото ве4е :(
здр =; на 14 с1м и маи сре6нах п1рвата си л10боф преди 6 месеца.От тогава сме заедно и не сме спирали....Но от 3 седмици насам само се караме всяка ве4ер :smt010 дори днес тя изоб6то не ми отг като запо4нах разговор с нея направи се 4е не ме познава :smt011 какво и става плс ХЕЛП как да я накарам отново да има 4ъстфа к1м мен
10Х предварително
{IcEto0o}
04-06-2007, 20:18
emi pogovori s neq i tq 6te ti kaje no mislq 4e ti trqbva novo gadje aide uspex!
JoeBanana
04-06-2007, 20:18
не си го слагай на сърце :mrgreen:
още много "любови" ше срещнеш :mrgreen:
JuSt_A_vErMiN
04-06-2007, 20:23
Ми мрази те и те ненавижда... Зарязва те като те отбягва.. Хммм откажи се от нея вече не те обича... ( прочети ми подписа) н защо го правя но ми харесва :)уауууу колко сме сурови ХАХаххаХАХХхА ам така по темата ами пич всеки и на всеки казваме говори с него/нея и наистина така ще е най-добре,а пък ако тя не иска да говори с теб я зарязвай колкото и да не искаш,защото няма смисълд а си тровиш живота с няква си там аз съм сигурна,че ще намериш някоя наистина искренна и чиста любов.Няма смисъл сега когато си в най хубавата възраст да я погубваш по некво си момиче...замисли се малко колко още момичета ще срещнеш и колко много ще се влюбваш :wink: ае стига съм се обяснявала...с няколко думи говори с нея и тва е ако не стане я зарежи....
CrazyWitch
04-06-2007, 20:25
Във всяка една връзка има такива критични периоди, ако наистина се обичате ще минете през това.
Ако искаш й кажи да се разделите за малко за да прицени дали тя в крайна сметка има чувства към тебе, защото когато изгубиш това което си имал разбираш какво е то за теб.
Във всяка една връзка има такива критични периоди, ако наистина се обичате ще минете през това.
Ето тва е. Ако наистина се обичате ще минете през това. И по трудни моменти ви очакват, така че тряя да се научите, как да се справяте с такива неща.
Всеки има такива моменти във връзката си.Правете компромиси и се успокойте.Обичате се и няма защо да се карате за глупости.