View Full Version : прочетете и помогнете
имам проблем. срамните ми устни са по-тъмнички и на края не ся гладки се едно имат пъпчици,имам и бяло течение. без да ми давате съвети да ходя на гинеколог какво други можете да ме посъветвате.затова ме е срам примерно ако следващото ми гадже ме види отдолу. благодаря ви предварително.
Scandalous_lady
04-07-2007, 11:30
След като си готова да правиш секс и не те е срам, трябва да можеш дя идеш и на гинеколог без да те е е срам !!! :smt011
ThePainIsReaL
04-07-2007, 12:12
Не трябва да те е срам от собственото ти тяло. Това си ти и си красива каквато си. Нищо няма да се промени, ако гаджето ти те види.
А срамните устни винаги ли са ти били такива ?
Относно бялото течение - ако е много силно(обилно) и има специфична миризма, консултацията с гинеколог е желателна!
мм дам приеми се такава каквато си за да се харесаш на себе си и на другите. а доколкото за срамните устни няма 2 еднакви.. те са като пръстовите отпе4атъци.
НО задължително посети гинеколог!!!. не искаш проблеми или йо=йо ефект с гаджето ти..ще стане по зле многооо по зле..
ChRiSTiaNo_07
04-07-2007, 13:02
Абе,тичай на генеколог
Замини, веднага.
Ние не сме лекари, та да ти кажем какво да правиш!?!?!
След като се притесняваш от това, иди на лекар да ти помогне да премахнеш проблема.
girl_in_black
04-07-2007, 17:04
Ако срамните ти устни винаги са били такива няма защо да се притесняваш, все пак всеки е различен.А относно бялото течение е необходимо да посетиш гинеколог, може да имаш инфекция, а евентуално самолечение би могло да влоши нещата.
reablensse
04-07-2007, 21:10
значи,миличка,това не са пъпчици,кожата от вътрешната страна на устните трябва да е такава,не са пъпчици ами си специфика на кожата,аз не бих ходила на гинеколог,това е естествено,за тъмния цвят,съветвам те да видиш 1во в дата.бг на лични снимки или ххх и просто виж колко несъвършени жени има,тъмния цвят е нормален,зависи от тена ти,но като цяло всички го имат.не трябва да те е срам да се покажеш,всеки има своя чар особено за партмьора си
ОТЙВАИ НА ГИНЕКОЛОГ !! :)