PDA

View Full Version : прочетете и помогнете

---
04-07-2007, 11:28
имам проблем. срамните ми устни са по-тъмнички и на края не ся гладки се едно имат пъпчици,имам и бяло течение. без да ми давате съвети да ходя на гинеколог какво други можете да ме посъветвате.затова ме е срам примерно ако следващото ми гадже ме види отдолу. благодаря ви предварително.

Scandalous_lady
04-07-2007, 11:30
След като си готова да правиш секс и не те е срам, трябва да можеш дя идеш и на гинеколог без да те е е срам !!! :smt011

ThePainIsReaL
04-07-2007, 12:12
Не трябва да те е срам от собственото ти тяло. Това си ти и си красива каквато си. Нищо няма да се промени, ако гаджето ти те види.
А срамните устни винаги ли са ти били такива ?
Относно бялото течение - ако е много силно(обилно) и има специфична миризма, консултацията с гинеколог е желателна!

Kitana
04-07-2007, 12:47
мм дам приеми се такава каквато си за да се харесаш на себе си и на другите. а доколкото за срамните устни няма 2 еднакви.. те са като пръстовите отпе4атъци.
НО задължително посети гинеколог!!!. не искаш проблеми или йо=йо ефект с гаджето ти..ще стане по зле многооо по зле..

ChRiSTiaNo_07
04-07-2007, 13:02
Абе,тичай на генеколог

jony
04-07-2007, 14:04
Замини, веднага.
Ние не сме лекари, та да ти кажем какво да правиш!?!?!
След като се притесняваш от това, иди на лекар да ти помогне да премахнеш проблема.

girl_in_black
04-07-2007, 17:04
Ако срамните ти устни винаги са били такива няма защо да се притесняваш, все пак всеки е различен.А относно бялото течение е необходимо да посетиш гинеколог, може да имаш инфекция, а евентуално самолечение би могло да влоши нещата.

reablensse
04-07-2007, 21:10
значи,миличка,това не са пъпчици,кожата от вътрешната страна на устните трябва да е такава,не са пъпчици ами си специфика на кожата,аз не бих ходила на гинеколог,това е естествено,за тъмния цвят,съветвам те да видиш 1во в дата.бг на лични снимки или ххх и просто виж колко несъвършени жени има,тъмния цвят е нормален,зависи от тена ти,но като цяло всички го имат.не трябва да те е срам да се покажеш,всеки има своя чар особено за партмьора си

Adwokat
04-07-2007, 21:15
ОТЙВАИ НА ГИНЕКОЛОГ !! :)