View Full Version : Моля помогнете!!!
Аз съм от малко по- срамежливите момчета и искам да помоля за помощ. Влюбен съм в 1 момиче от моето даскало и горе долу добре се разбирам с нея, но още не сме излизали на среща. Онзи ден си писахме по скайпа и тя ми каза, че иска да се видим, но е заета тия дни, днес и се обадих и ми каза, че ще излиза утре с най-добрата и приятелка някъде и ако искам да отида с тях, ама аз искам да съм само с нея без други момичета. Какво да правя и моля ви дайте съвет за първата среща!!!
cherinka
04-07-2007, 19:37
Ами излез с нейната приятелка. Представи се добре и като се разделяте я оговори з следващия, или за по-следващия ден да се видите насаме.
Мисля, че е по-добре да излезете тримата.. (щом те е поканила), щото не се знае после кога ще се видите двамката..
crazy_m145
04-07-2007, 19:44
излез с тях направи добро впечатление и на двете ,после ще те обсъждат и накрая я покани да излезете някой др ден :)
Girl Next Door
04-07-2007, 19:57
Дали ще излезеш с двете утре си е изцяло твое решение. Но ако пък направиш добро впечатление на приятелката това само би ти помогнало.
А що се отнася до първата среща ако се притесняваш по-добре я заведи на кино, така няма да се налага да измисляш теми на разговор, а след това може да обсъдите самия филм и да се посмеете на веселите моменти (ако е комедия, разбира се).
Първо излезте тримата. Дръж се добре с нея, обръщай и внимание, забавлявайте се, пък тя като е свободна ще ти call да излезете само 2мата.
Еми, добра идея е да излезеш и с двете първо, за да не се притесняваш толкова, ако си само с нея.После може да си пишете по скайп(абе, важно е да се свържете някак си :wink: ) и да я поканиш да излезете двамата.
PoisoNGirL
04-07-2007, 20:30
Izglejda,che vsichki sme na edno mnenie.Hubavo e da izlezesh s tqh.Nqma da se pritesnqvash tolkova ako ne si samo s neq.A ako spechelish i priqtelkata s dobro povedenie imash oshte po-golqm shans.Nakraq prosto i kazvash,che si si prekarak priqtno i iskash da izlezete pak.Tq da reshi samo dvamata ili inache:PP uspeh.. i ne se pritesnqvai.. momichetata ne hapem:PP
Да ама ... и аз така слушах хората и летния флирт с една мадама точно заради една такава среща се прецака .. Нейната приятелка непрекъснато се дразнеше с мен , обиждаше ме , опитваше да ме затапи .. Накрая не издържах на шибах и няколко псувни и си тръгнах ... Не ме харесвала била ха-ха според мен е ревнувала като я гледам какъв кроко беше !
Sm1l3 и тоя момент го има. Ма на око и на момента момчето може да прецени що за човек е нейната приятелка :::
Еми, добра идея е да излезеш и с двете първо, за да не се притесняваш толкова, ако си само с нея.После може да си пишете по скайп(абе, важно е да се свържете някак си :wink: ) и да я поканиш да излезете двамата.
Съгласна :)
Katerichka
04-11-2007, 13:26
Аз съм от малко по- срамежливите момчета и искам да помоля за помощ. Влюбен съм в 1 момиче от моето даскало и горе долу добре се разбирам с нея, но още не сме излизали на среща. Онзи ден си писахме по скайпа и тя ми каза, че иска да се видим, но е заета тия дни, днес и се обадих и ми каза, че ще излиза утре с най-добрата и приятелка някъде и ако искам да отида с тях, ама аз искам да съм само с нея без други момичета. Какво да правя и моля ви дайте съвет за първата среща!!!
Спри с чекиите бе братле, осъзнай се, виж реалността! :mrgreen:
divo_kotence
04-11-2007, 13:31
излез с тях направи добро впечатление и на двете ,после ще те обсъждат и накрая я покани да излезете някой др ден :)
това е добра идея :wink:
sexi_lady_666
04-11-2007, 13:31
ami az predi sum imah edno takova sramejlivo gadje!!!nqma lo6o da izlezne6 s neinata nai dobra fr i s neq 6te si prekareate qko predpolagam taka 4e mislq 4e nqma da e lo6o!!!