View Full Version : МОЛЯ ВИ,ПОМОГНЕТЕ МИ! Не искам да живея...
Boje ne razbiram mnogo ot forumi ama nqma li na4in da se oturvem ot toq be baxti pedala 6te mi vika magistralna feq .Drislio deto nikoi drug ne mu obru6ta vnimanie trugnal da se zanimava s nas.nqma li nqkoi da mu zaklu4i temata.Moderatori,ne6to.....
НЕЩАСТЕН
04-23-2007, 17:37
Оо,ами то не е работа на МОДЕРАТОРИТЕ да заключват темите,заради някакви разгонени кучки, мила..
Това си е проблем, те разбират и не са такива курви като вас
АРЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИшЕТЕ ГЛУПОСТИ И ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГО ОБИЖДАТЕ НЕГО ТОЙ Е ПИСАЛ ТУК ЗА ПОМОщ А ВИЕ ГО ОБИЖДАТЕ ДОРИ НЕ ГО ПОЗНАВАТЕ ЕБАСИ ХОРАТА СТЕ.... :|
НЕЩАСТЕН
04-23-2007, 17:54
Абе остави ги, тя тая джени вече има опит от сводници...за това злобее..
Chukasimo
04-23-2007, 17:56
г-н НЕЩАСТНИК...хой се плякай някъде с баща си бе :smt005 супол и ти ли избиваш комплексите тука бееее...вие сте бездарници бееее
НЕЩАСТЕН
04-23-2007, 17:57
Е добре,аиде признавам си аз вече осазнах че сам педераз :( можете да ми заклучите темата!!!
НЕЩАСТЕН
04-23-2007, 17:59
Хи хи хи,ами копирвайте имената бе..
Аз няма да спра да ви гавря, копелдаци мършави :lol:
НЕЩАСТЕН
04-23-2007, 18:00
Поне като се опитвате да ме копирате, пишете правилно,и педерас се пише с Т накрая и с С-ПЕДЕРА-СТ,а не педераз...неграмотници
АРЕ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИшЕТЕ ГЛУПОСТИ И ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГО ОБИЖДАТЕ НЕГО ТОЙ Е ПИСАЛ ТУК ЗА ПОМОщ А ВИЕ ГО ОБИЖДАТЕ ДОРИ НЕ ГО ПОЗНАВАТЕ ЕБАСИ ХОРАТА СТЕ.... :|
ТИ ПЪК КАТ НЕ ЗНАЕШ ЗА КВО СТАВА ВЪПРОС НЕ СЕ ОБАЖДАЙ ТАКА НЕПОДГОТВЕН\A!!!
Защото, когато всички се опитвахме да му помогнем, той малко че не ни слушаше, а от горе на всичко продължаваше да си натяква на неговото... еми още какво???
НЕЩАСТЕН
04-24-2007, 19:57
И да ви слушам и да не-няма файда! :::
Вече немога да издържам...постоянно го гледам , а той се усети ме пита "к`во ме гледаш като пръднал?"
Просто няма никаква файда вече, ще си остана извратено малко и объркано момченце, при това грозно...
fak_you_maafaka
04-24-2007, 20:04
Ако е само към едно момче може да има нещо женско в него или просто да е маняк по характер. Ако искаш секс със него тва вече е педерастия. Всичко друго е привързаност. Хвани си нормално (женско) гадже или поне общувай повече с такива че да се влюбиш в някоя и да ти мине болката.
НЕЩАСТЕН
04-24-2007, 20:07
Мнее,ами само към него ме влече...
Какво да направя?Немога да мисля за друго, немога да ям,немога да спя,немога да живея изобщо...
Всичко искам от него,ако става въпрос..
fak_you_maafaka
04-24-2007, 20:09
хммм брат ако говориш за секс тва е педерастия, обаче преди това каза че ти се вижда гнусно, което не е педерастия... изясни малко
НЕЩАСТЕН
04-24-2007, 20:12
Абе и аз незнам, честно, много ми е объркано! :cry:
ИСкам да разбера какво чувства той към мен, дали е просто някакво привличане,дали е чист интерес незнам...а може би-нищо, защото аз постоянно го гледам, направо е като магнит за очите ми, нищо друго не ме интересува освен той....Поне да разбера, но съм толкова хлътнал,че дори в момента и на секс не бих отказал,просто заради него,а относно педерастията-да, извращавам се, но това може би е инцидент....
не съм въобще наясно, какво да направя?
НЕЩАСТЕН
04-24-2007, 20:15
Разберете- не ми е за секс,или хормон...просто съм влюбен, честно..
Просто,ако ви погледне с големите си и красиви сини очи..незнам..
Виж, ние не сме педераcи, на нас това няма да ни повлияе. :|
НЕЩАСТЕН:
...а той се усети ме пита "к`во ме гледаш като пръднал?"
Ахахаха :smt005 :smt044 :smt044
Както каза Digital, на нас тва не ни влияе, не ни интересува, не моем да го разберем, на кой се опитваш да обясняваш, че си момче и обичаш момче ?!?!?!?? Мъжете не моем те разберем, камо ли женските #-o #-o
mamacita
04-25-2007, 15:51
Добре де,казвай му наи-сетне вече!!! [-o<
НЕЩАСТЕН
04-25-2007, 17:22
Ами дааааа,ама как бе?Страх ме е единствено да не би да разпространи на всички,а аз се опитвам да скрия всички такива педалски привички...
Или ако го отвратя и стане така, че да не ми е и приятел,ако може да се нарече така дори и за химикали само??!??
mamacita
04-26-2007, 13:32
Ами щом не щеш да му казваш,кво тогава се оплакваш?!Да не би да чакаш той да дойде и да ти каж,че те харесва?!Ако чакаш това,повярвай ми-няма шанс да се случи...Така,че в този случай никой не може да ти помогне и ако може да ми кажеш с какво точно искаш ние от форума да ти помогнем???
Еми mamacita толкова ли е трудно да видиш, че тоя иска само да си флууди тука и напълнихме тая тема с простащина. Вече почти стигна 20 страници, еб*си нещото, еб*си драмата. Ни в клин , ни в ръкав.
НЕЩАСТЕН
04-26-2007, 14:38
Да- прави си байо,от такива профисионалисти като теб- ни в клин ни в ръкав,у г*за ти!
ice_cream_f
04-26-2007, 14:45
Ne se ot4aivai!Ti si si vtulpil 4e si idiot,sduhan i t.n.Ne trqbva da izpada6 v depresiq za6toto tova mn trudno se lekuva.Za6to prosto ne izlezne6 s priqteli? :-k
Да- прави си байо,от такива профисионалисти като теб- ни в клин ни в ръкав,у г*за ти!
Опитай се само :smt018 :smt013
mamacita
04-26-2007, 15:22
Bayo,наистина е доста упорит и според мен тая тема може да продалжи мноооооооооооооооооого време :smt017
НЕЩАСТЕН,вземи се в ръце!Не ти ли мина вече депресията?Гледам вече си се посвестил,почнал си да се заяждаш и да говориш нещо различно от тва момче!Много ми се иска да го видя,дето толкова го хвалиш...... =P~
Chikiponita
04-26-2007, 21:29
Първо да ти кажа- СПОКО ! Много момчета на тази възраст си мислят,че са обратни и че харесват някакво друго момче.Не е така.Е,не знам какво точно си мислиш за него,но според мен просто му се възхищаваш колко е хубаво и умно момче.Може би ти се иска да бъдеш като него,а не С него.Ако беше обратен за това,че се възхищаваш на някого,то тогава ние момичетата трябва половината да сме такива,защото почти всяка от нас харесва някоя актриса или певица,на която иска да прилича.И да,харесва й тялото,косата,очите,талант ...И какво от това.Просто се възхищаваш на красотата,която е създала природата (или индустрията :lol: )
Споко,според мен е това,което се случва с теб.
И вземи,че хапни.Като гледам ще си влошиш здравето за глупости.
НЕЩАСТЕН
04-27-2007, 04:51
MAMACITA(или там както ти беше ника,ако съм го сгрешил сори :lol: )
Ако искаш си дай скайп или айсикю и ще ти го покажа...
Наистина дано да е така, че му се възхищавам и да е само едно възхищение, защото някой път позеленявам от злоба че съм толкова дефектен...
Ами аз вече съм се поболял, ето днес не съм на училище защото имам хипотония(твърде ниско кръвно)от недояждане и успокоителни,също и кюнектевид.Дано да се оправя скоро, но това което ми е най-гадно, че почти винаги като харесвам някое момиче(говоря за момичета) се държи приятелски,докато не разбере че я харесвам и почне да ме отбягва, та това се случи май и с него, нещо подразбра и започна да ме отбягва и ми е много неприятно...
НЕЩАСТЕН
04-27-2007, 04:59
Сега реших, че и колкото да ми е неприятно,искам първо да ви се извиня и особено на BAYO, ззащото вие нищо не сте виновни и сега осъзнах, че ми е малко неприятно като съм плюл така по горкия човечец,а той първи тръгна да ми дава съвети :oops:
Сори още веднъж и се надявам мир и любов и колкото и странно да звучи :-D
Gadna rabota,mi smeni kompaniqta,smeni u4ili6teto,otdrapni se ot tova mom4e i taka po lesno 6te go zabravi6,kato ne go vijda6.
Сега реших, че и колкото да ми е неприятно,искам първо да ви се извиня и особено на BAYO, ззащото вие нищо не сте виновни и сега осъзнах, че ми е малко неприятно като съм плюл така по горкия човечец,а той първи тръгна да ми дава съвети :oops:
Сори още веднъж и се надявам мир и любов и колкото и странно да звучи :-D
Нещастното педерасче се извинява ? НЕ се приема ! [-X
Аре чупка гейче.
НЕЩАСТНО
04-27-2007, 09:42
Оо,ама аз забравих да кажа по-горе!
В смисъл, че се извинявам на байо и на другите,ама забравих да кажа че има едно бавто-развиващо дигитално устройство,което му сече диска и на него няма прошка!Бой и толкова за да се управи,на ремонт!
След дъжд качулка [-X Дано обаче си си взел поука да не се занимаваш с батковци, а с каки! Айде сУ здраве и крепко щастие :!: :!: :!:
НЕЩАСТЕН
04-27-2007, 09:45
Абе тя както е тръгнала ще се занимавам и с двете,ама айде :lol:
Забравих да кажа на дигиталното-нещастно гейче е майка ти, щом е родила такъв траверс като теб! :lol:
Невръстното гейче ме обиди. Използвайки особено остроумно лафче присъщо за осмокласник, то успя да нарани дълбоко чувствата ми. Мисля че здухах.
Чувстваш ли се силно гейче ?
НЕЩАСТЕН
04-27-2007, 09:50
Мдаа,аз първо не се чувствам,а се знам че съм силен.Тази фраза бих я преглътнал, но и колкото да те е боляло, казвам ти че аз помагам на сродни души като мен, не избивай комплекси от дългия си нос...моля те...защото носът ти е компенсиран,за разлика от нещо друго което е доста късо...сети се сам!
Мдаа,аз първо не се чувствам,а се знам че съм силен.Тази фраза бих я преглътнал, но и колкото да те е боляло, казвам ти че аз помагам на сродни души като мен, не избивай комплекси от дългия си нос...моля те...защото носът ти е комплексиран,за разлика от нещо друго което е доста късо...сети се сам!
Къв нос бе :smt005
гейче което си мисли че е силно. това ми харесва. :lol:
НЕЩАСТЕН
04-27-2007, 09:55
Ама разбира се че е забавно,даже и на мен ми е забавно, че като си пиша с толкова грозно и педофилско момче като теб избивам комплекс...така е,неможе всички да сме красиви, трябва да има и грозотий като теб,иначе кой ще мие клозетите?
говоря за носа на лицето ти, което има формата на настъпан патладжан и явно го компенсираш с други органи от тялото,които се налага да опъваш с пенсета за скубане на трета вежда.
Ама разбира се че е забавно,даже и на мен ми е забавно, че като си пиша с толкова грозно и педофилско момче като теб избивам комплекс...така е,неможе всички да сме красиви, трябва да има и грозотий като теб,иначе кой ще мие клозетите?
говоря за носа на лицето ти, което има формата на настъпан патладжан и явно го компенсираш с други органи от тялото,които се налага да опъваш с пенсета за скубане на трета вежда.
Гейчето продължава да се обяснява. :lol: Започвам да изпадам в екстаз. :smt005
Колко време ги мислиш тия обиди ? :-s
НЕЩАСТЕН
04-27-2007, 10:00
Нее, спокойно, за разлика от теб , мисловната ми дейност не е хванала паяжина,нито е плесенясала, имам си и такъв сборник,който съм преиздал.За жалост е само два броя,които ще излязат след два дни,един за мен и един за майка ми.Ако искаш да си поръчаш, звъни на номер- 0898576584-безплатна доставка, плюс синини.
НЕЩАСТЕН
04-27-2007, 10:03
Мда, разбира се, мерси за комплимента,а вземи вместо да ме хвалиш да си измиеш жълто-зелените зъби,че колкото и да са големи като павета е нужно паста и четка за зъби.Омръзна ми да ми смърдиш на семенна течност,или поне си забърсвай старателно работното място!
Ох ще се пръсна. :smt005
гейче :lol:
НЕЩАСТЕН
04-27-2007, 10:07
Не се пръскай,пий валериан,ако нямаш ела да ти услужа,иначе няма да има с кой да се гавря
НЕЩАСТЕН
04-27-2007, 10:12
ВЗЕМИ СИ СМЕНИ ЛАФА ЧЕ МИ ОМРЪЗНА...
НЕЩАСТЕН
04-27-2007, 10:33
И сега БАЙО, още на сърдит ли се правиш?Не видя ли че се извиних?
И сега БАЙО, още на сърдит ли се правиш?Не видя ли че се извиних?
тъпо гейче с тъпа логика
НЕЩАСТЕН
04-27-2007, 10:37
Умна херма, с раздвоение на личноста :-D
НЕЩАСТЕН
04-27-2007, 10:44
Абе дигитален, нали ти казвам-недей да се занимаваш с хора,които са повече от теб, дори да харесват хора от същия пол!
Стой си там, сери, сери си и китки бери си!
digital аре спри с тоя флууд деба мамка му, че изнервя :smt013
НЕЩАСТЕН Не ми е минало, нито ми е имало нещо, просто съм си непукис, не ми дреме, раз'ираш ли?
digital аре спри с тоя флууд деба мамка му, че изнервя
И аз кво чекия ли да си набия ?
НЕЩАСТЕН Не ми е минало, нито ми е имало нещо, просто съм си непукис, не ми дреме, раз'ираш ли?
И щот си непукист изписа 20 страници с обяснения аре bull shits.
А в същото време невръстно педерасче пуснало тема "МОЛЯ ВИ,ПОМОГНЕТЕ МИ! Не искам да живея..." ми се дърви и се мисли за оригинален и гениален ае стиа
НЕЩАСТЕН
04-27-2007, 10:52
Не, няма на кого.Вземи една федерка си направи, ще ти мине от раз ;-)
НЕЩАСТЕН
04-27-2007, 10:59
Ама моля ти се, кой бил невръстно гейче!Ти да не аргументираш случайно себе си?Кой е девствения в случая?Какво да направя, че единствено си влюбен в средния си пръст и лявата НЕатрофирала гърда...сложи и силикон, ще достигнеш размерите на виме, тъкмо като я мачкаш, ще е по-удобна и за възглавница. :lol:
digital аре спри с тоя флууд деба мамка му, че изнервя
И аз кво чекия ли да си набия ?
И щот си непукист изписа 20 страници с обяснения аре bull shits.
Ми кат не разбираш земи пообразовай се малко. Научи се на някои работи, не се яж във форума, еле пък все с мене еб*ти. От к'де тоя мерак в тебе нзн. В началото, както във всяко начало, естест. се опитвам да помогна, ма тфа неговото мина вс. граници, за туй ся не ми дреме на фара, чатиш? :smt018
НЕЩАСТЕН
04-27-2007, 11:10
Нее, явно го е яд че те няма покрай него да му направиш чикия, за това злобее :lol:
НЕЩАСТЕН
04-27-2007, 11:11
Тоест,той на теб да ти направи при това- турска, с една гърда :lol:
a ti otkade znae6 kvo e turska 4ekiq?!da ne bi da si q probval? :-D :-D :-D (nqa da se u4uda)
НЕЩАСТЕН
04-27-2007, 11:34
Ее,ами за жалост не съм..нямам стаж и най-важното,такива атрибути :lol:
Но дигиталната кучка може да ми услужи,тя е мой човечец
@НЕЩАСТЕН - За нещастен човек, който се оплаква в продължение на 20 страници и душата му е смачката в размер на опаковка от вафла Боровец определено можеш да говориш като селянин и да се държиш просташки.
Може би точно затова отблъскваш момичетата. Желая ти да не усетиш никога женска ласка и ако наистина страдаш (а не се правиш на интересен) терзанията ти да продължат и да ескалират в геометрична прогресия.
НЕЩАСТЕН
04-27-2007, 11:49
Ама сериозно ли?Не са хубави вафлите боровец, по-добре Троя,ама аз не съм селянин,нито простак, то си личи кой е комплексираното и смачкано като кутийка пепси човече...
Трябва да се замислите сериозно,аз по-принцип малко отблъсквам хората с вулгарния си език,ама нищо...
Ама сериозно ли?Не са хубави вафлите боровец, по-добре Троя,ама аз не съм селянин,нито простак, то си личи кой е комплексираното и смачкано като кутийка пепси човече...
Трябва да се замислите сериозно,аз по-принцип малко отблъсквам хората с вулгарния си език,ама нищо...
Същият човек съм.
Виждаш ли ? Точно за това ти говоря. Не оспорвай. Не ми подавай топката и да се опитваш да изкараш себе си светец, а мен грешник.
Аз че съм грешен - грешен съм (мамка му нямаш си и на представа колко) Но пък и ти не си цвете за мирисане. Сега умното нещо, което можеш да направиш е да напишеш един пост след моя, съдържайки една точка, с което да покажеш, че си прочел какво съм написал и си го осмислил.
А и да - имам си комплексите. Баси, кой ги няма ...
gore glavata i gledai samo napred.kogato nqkoi 4ovek ostavi drug zna4i prosto ne go e zaslujaval.
НЕЩАСТНИК наистина лази по нервите
Аз ги нямам, баси!
А отностно момичетата дето споменава ... те не влизат в менюто му. Така че нещо си се сбъркал:-$
Гост
Кат ти лази не чети, и на мен ми лази, ма поне има някой, който да ме занимава и през деня с нек'ви глупости, да ме разтоварва... :-$
НЕЩАСТЕН
04-27-2007, 18:40
О,ама разбира се че всеки е комплексар,но аз най-малко от вас всичките накуп.Като ви дразня-има ди успокоителни за тази цел,аз си ги пия и не ме дразните.Пийте, че клиниките са препълнени с душевно-болни хорица!
Аз ги нямам, баси!
А отностно момичетата дето споменава ... те не влизат в менюто му. Така че нещо си се сбъркал:-$
Гост
Кат ти лази не чети, и на мен ми лази, ма поне има някой, който да ме занимава и през деня с нек'ви глупости, да ме разтоварва... :-$
млъкни и ти ако обичаш защото и ти почваш да лазиш по нервите.като не те бърка не се меси и не командори кой да пише и кой не
НЕЩАСТЕН
04-27-2007, 18:52
А ти си бий морфин!
mamacita
04-27-2007, 21:10
Добре де,НЕЩАСТЕН,кажи с какво искаш да ти помогнем?Тука ти бяха дадени сумати съвети и коментари,а аз не забелязвам да са оказали някакво влияние върху теб...Ако ние не можем да ти помогнем,по-добре да се заключи темата :smt102
Аз ги нямам, баси!
Бре! Добре, щом казваш :)
maini4ka_sladka
04-28-2007, 08:37
смени даскалото иди в някое с много грозни момчета
НЕЩАСТЕН
04-28-2007, 14:03
Това е проблема че не искам,и все пак съм със силна воля и се надявам нещо да стане...ама незнам,вие като не ми давате умни съвети :roll:
Това е проблема че не искам,и все пак съм със силна воля и се надявам нещо да стане...ама незнам,вие като не ми давате умни съвети :roll:
К'ви съвети искаш от нас ??? Та ти ни прасна на сички по една майна до 9то коляно ? Ама мое ли си толкова нагъл, деба!?!? #-o
мечо космонафт
04-28-2007, 16:38
ей нещастний
не можах да прочета всички 22 странци с отговори
но ще се опитам да ти кажа неща от личен опит
1во временно е това със сигурност...нужно е обаче поне на един човек,на най-истинския си приятел или приятелка още по-добре да споделиш
след това
аз също съм била объркана само че за съжаление не може това да ти помогне,тъй кат моето беше само сексуално объркано
та питам аз
някое момиче досега дало ли ти е (или може ли да ти даде за в бъдеще) истинска подкрепа и любов,не само секс и редовното "ходене"
да ти даде повод да мислиш че си намерил човека на твойта честота и да сте в резонаанс,тъй да се каже
защото много е вероятно да я намериш
а за този младеж възлюбен
едно момче от моя клас беше по същия начин безпределно влюбено в мен
и ми казваше същите неща,които ти мислиш за онзи -ти си перфектна,душевно още повече,аз му казах ок когасто той ми признам,а аз бях и все още съм с моят резонансен и беше по същия начин невъзможно да отвърна(а и не исках)както ти мислиш че ще те отхвърли обществото и той вика "ти наистина си божествена,всяка друга би ме блокирала (щото беше в скайп)-а фактите са
далече съм аз лично от перфектна,едрогабаритно малко мече съм и не съм въобще типична перфектна
смятам че може и да си малко заслепен
любовта ги прави тези неща с мозъка
и се надявам (или нз,ти прецени) да прогледнеш един ден
па и квото са казали всички вероятно-не е престъпление да си хомосексуалист,един ден скоро обществото ще приема лесно
просто...сподели поне със себе си
не ми се ядосвай,имам желанието да ти помогна
лошо е да си объркан
па е често
extazygirl
04-28-2007, 17:13
emi sigurno si gei i sega go osaznava6 i ako naistina si gei nqma kak da se promeni6 to ako moje6e nqma6e da ima geiove....prosto trqbva da go prieme6 az imam priqtel gei(za sajalenie za6toto e perfekten)i toi si go priema i ne se smu6tava ot tova.Ima si priqteli i mom4eta i momi4eta i taka...NE MOJE6 DA SADI6 NQKOI KAV 4OVEK E SAMO PO SEKSUALNATA MU ORIENTACIQ!GLUPAVO E!A i az mn se kefq na geiove pone moje6 spokoino da govori6 s tqh a ne dokato si govorite i toi v sa6toto vreme da si te predstavq gola...ma kakto i da e.I iskam da ti kaja 4e ima mnooogo takiva kato tebe no prosto ne si go priznavat ili ne im li4i.
To na6to ob6testvo e malko s predrasadaci i ograni4eno i za tva mn mn ne prieme obratnite,no v kraina smetka vseki ima pravo da si jivee jivota kakto si poiska i pak iskam da povtorq 4e NE MOJE6 DA OPREDELQ6 4OVEKA SAMO PO TVA 4E E OBRATEN!
НЕЩАСТЕН
04-28-2007, 20:54
Ами ... какво да ти кажа,аз първо нямам най-добър приятел с който да споделям всичко,проблема ми е че мразя околния свят,мразя и себе си!
mamacita
04-28-2007, 21:00
Въобще недей да имаш наглостта да казваш,че съветите ни били тъпи!!!
Като са тъпи за теб,значи ти явно ти можеш да измислиш нещо по-умно!
ДАВАЙ!!!
НЕБЛАГОДАРНИК!!!!!!!!!!! [-X :smt014
НЕЩАСТЕН
04-28-2007, 21:24
mamacita нали искаш снимки?Дай скайп, думите вече са безсилни...
me4okosmonaft
04-28-2007, 21:37
нещастник
тъп ник си избрал,дай по-ведро
гледай в бъдещето
ето ит и моя скайп - me4okosmonaft
mamacita
04-29-2007, 15:15
:D
Пусни си яко порно.. С яки мацки... С много яки мацки,където ги спукват от секс. Набий си 2-3-5 чикии и мисля,че ще осъзнаеш,че не си гей. :wink:
Само че няма да стане щото е гей.
Пусни си яко порно.. С яки мацки... С много яки мацки,където ги спукват от секс. Набий си 2-3-5 чикии и мисля,че ще осъзнаеш,че не си гей. :wink:
Само че няма да стане щото е гей.
Е щом само по 1 момче си е паднал може и да бъде "спасен" и да се върне в правия път :)
Не защото е глупав и надут.
НЕЩАСТЕН
04-30-2007, 07:45
Ооо,ама кой бил моля ви тъпия и надутия...ти като му видиш само безмислиния ник, веднагически и моментално осъзнаваш, че има комплексирани и дигитални,изхабени моми.
Sidewinder
04-30-2007, 15:37
Доста коментари прочетох... Стори ми се че никой няма моята гледна точка ама аз пак ще си я кажа, дано само не ми се нахвърлите.
Нещастен, прочети това внимателно колкото и кратко да излезе. Това че си харесал друго момче не е фатално, не те прави шибан педерас и т.н. Твоята "изгора" явно си заслужава вниманието - ти сам казваш че е красив, мил и т.н. Всички сме хора, имаме правото да се влюбваме и то в който ни душа иска.
Вместо сам да се обиждаш и обвиняваш, вземи се замисли - явно си влюбен и в това няма нищо лошо. Личи си, че чувствата ти са силни и че това те плаши. А не трябва...
Love doesn't know age, colour or sex
или иначе казано - "правилата" и "нормите" на обществото не трябва да определят кого обичаш. Защото като си влюбен пола няма значение. Чувството пак е едно и също.
Съветвам те или да изчакаш известно време или . . . да се опиташ да се сближиш с това момче. Тогава ще разбереш дали нещата са такива каквито изглеждат или не.
Не се самоизмъчвай, няма смисъл.
qvno ne si naqsno ... vse pak si samo na 15 (to i az sym na tolkova) imam edna poznata koqto imashe syshtiq problem
"vliubi" se v obshta priqtelka ... az bqh pyrvtaa nauchila ot noviq klas za tova sled tova vyprosata "jertva" ... stranno beshe ... sled dva meseca da q narechem biseksualnata si nameri gadje ot protivopolojniq pol ... i v momenta e mnogo shtastliva ... \:D/
НЕЩАСТЕН
04-30-2007, 15:57
Мерси много за съветите ви и сега наистина се уверявам, че наистина не трябва да има някаква пречка за чувствата..това си е от само себе си, не го определям аз, но ми дайте съвети как мога да се сближа повече от необходимото с него?Моля Ви! :roll:
Sidewinder
04-30-2007, 16:04
Ми, аз мисля че най-спокойно трябва да отидеш при него, да го заговориш за нещо съвсем обикновено, да станете приятели ако може. А пък след това ... ако още го харесваш - най-приятелски можеш да го питаш какво мисли за лесбиийки, гейове и т.н (защото не е удобно да го питаш директно каква му е сексуалността). Може пък в крайна сметка да се окаже...че и той те харесва ;)
Успех.
Мерси много за съветите ви и сега наистина се уверявам, че наистина не трябва да има някаква пречка за чувствата..това си е от само себе си, не го определям аз, но ми дайте съвети как мога да се сближа повече от необходимото с него?Моля Ви! :roll:
Виж кво не разбра ли че момчето едва ли е педал. :shock: И ако му признаеш за чувствата си ще започне да те сочи с пръст и да ти вика "ПЕДАААЛ ПЕДАААЛ СМЕЙТЕ МУ СЕ ПЕДААААЛ ! :smt005 " и т.н. :roll:
Което ще е тъпо защото ти не си педал. :)
Ти си гейче.
НЕЩАСТЕН
04-30-2007, 16:09
Абе уж ми е приятел,ама в последно време нещо почна да ме отбягва..дедазнам..
Но и нали ви казвам,ила намеци от негова страна някой път,уж на шега...объркано ми е,дай още някой друг полезен съвет, ще са ми в полза ;-)
НЕШАСТЕН
04-30-2007, 16:11
Виж Дигитален, не ми е нужен твоя съвет, защото и даденото момче може да чувства нещо към мен..не всички са изключително слаборазвити и да имат толкова много излишък и липса на сиво вещество.Никой неможе да ти помогне, че си недъгав, сърди се на тъпата ти и некадърна майка и следващия път като го прави с коча, да не е психично болен! [-X
Sidewinder
04-30-2007, 16:12
Ааа, щом има намеци от негова страна значи .. . малко или много имаш напредък. Отбягва те, а? Не ми се вярва да е защото го нервиш или нещо такова... Вземи го покани да излезете (като приятели), говорете си повече и виж как ще се развият нещата.
НЕЩАСТЕН
04-30-2007, 16:14
Виж, много сте ми приятни такива хора като теб, да не говоря за други... :lol:
Ами да имало е някакви намеци,ама уж на майтап ей така, но как да го поканя?Или какво?
НЕЩАСТЕН
04-30-2007, 16:17
И аз немисля че ако ме отбягва ако го нервя или нещо такова,ако някой го нерви а и е логично да отидеш и да му запушиш устата,ама защо пък така?
Sidewinder
04-30-2007, 16:18
:D Радвам се. Мисля че в момента имаш нужда от подкрепа а не някой да те упреква и т.н.
Еми, сподели му че еди кой си филм те кефи примерно и се чудиш с кога да ходиш да го гледаш..и така по междодругото го питай дали и на него му се гледа. Той ако ти се кефи ще се усети и така.
Но все пак ако излезете не... прибързвай - той сам ще ти даде знак ако иска нещо...или някой... :::
НЕЩАСТЕН
04-30-2007, 16:19
Я ми дай скайпа си ако имаш, направо там да ти пиша, че ми стана интересно :)
Sidewinder
04-30-2007, 16:21
Имам ама тук не ми се иска да го давам. Кажи ти твоя ако искаш.
хаха
Радвам се че ти е интересно...
НЕЩАСТЕН
04-30-2007, 16:23
Ами това е проблема че и аз неискам :lol:
Пиши ми го на пощата
panzer__@abv.bg
Sidewinder
04-30-2007, 16:26
Готово :]
НЕЩАСТЕН
04-30-2007, 16:26
Да, намерих те, даже ти писах
Sidewinder
04-30-2007, 16:28
Oще не съм получила...нищо. Да не си писал на някой друг??
НЕЩАСТЕН
04-30-2007, 16:29
Офф, ще ти пиша по пощата за моя
brato,ebati geq si 4estno...ujas naprao mi se povru6ta ot takiva izvrateni... ](*,)
bai_brother
04-30-2007, 22:29
Да си падаш по хора от твоя пол не е срамно нито ненормално още помалко пък повод за самоубииство и така на татък.
Ако наистина мислиш че го харесваш значи няма какво да се вайкаш то ти е в кръвта и кадето и да отидеш от сега нататък все момчетата ще гледаш.
Такаче подобре го приеми и сподели с вашите , бъди сигурен че няма да те изселят от вас и ще те разберат (всепак за това са родителите).
Имам един приятел който като теб дълго време мислеше че това е гадно и срамно но после разбра че няма смисъл да крие и да се срамува каза на родителите си които първоначално бяха малко скептично настроени към тези му наклонности но въпреки това го подкрепиха в избора му , такаче действай смело и забрави за самоубиства и всякакви такива глупости ТОВА НЕ Е РЕШЕНИЕ.
Да си падаш по хора от твоя пол не е срамно нито ненормално още помалко пък повод за самоубииство и така на татък.
Тук си в голяяяма грешка. :roll: Редактирай си поста на
Да си падаш по хора от твоя пол е срамно и ненормално и е повод за самоубийство.гейче.
Sidewinder
04-30-2007, 22:32
Да си падаш по хора от твоя пол е срамно и ненормално и е повод за самоубийство.гейче.
Стига де. :-s
bai_brother
04-30-2007, 22:34
Много си ограничен.
Кажи ми кое е срамното че аз не се сещам.
И не съм гей макар че познавам доста такива.
Много си ограничен.
Кажи ми кое е срамното че аз не се сещам.
И не съм гей макар че познавам доста такива.
Ми не се учудвам че познаваш доста такива след като мислиш така. :roll:
Айде спрете се с оффтопиците де. :lol:
Плс. самоубии се, плс. :twisted:
moje pyk da si pada6 i po dvata pola :wink:
Dolce&Gabbana
04-30-2007, 23:55
Абе НЕЩАСТЕН я по-добре стига си си измислял.Следях ти вси4ко което си писал:първо казва6 4е не може6 да сподели6 с ва6те 6тото 6те те отхвърлят,а после казва6 4е ва6те ги няма(маика ти е в русия а ба6та ти го няма). Как става тая работа,а? :-k :-k :-k :|
НЕЩАСТЕН
05-01-2007, 06:21
Ами ако не знаеш, лесно става с фиш от ТОТО 6/49
Това че ги няма си е наистина така.Майка ми си идва в годината по няколко пъти и то за малко,а баща ми е изхвърлен като бъхлив помияр.Живея само с брат си.
НЕЩАСТЕН-ДО ДИГИТАЛНАТА
05-01-2007, 09:29
Незнам,ама това тъпо и ограничено същество направо буди съдизам!Направо искам да те хвана за врата и да стискам, докато и без това знаейки за последствията, паднат в краката ми-оцъклените и без това очички с кравешки поглед!МРИ! :twisted:
Незнам,ама това тъпо и ограничено същество направо буди съдизам!Направо искам да те хвана за врата и да стискам, докато и без това знаейки за последствията, паднат в краката ми-оцъклените и без това очички с кравешки поглед!МРИ! :twisted:
К'во става тук ?
gPa3HuTeJl
05-01-2007, 09:34
К'во става тук ?
Мазохист на хоризонта..
НЕЩАСТЕН
05-01-2007, 09:34
ТОВА с УДОВОЛСТВИЕ БИ СЕ СЛУЧИЛО НА ДИГИТАЛНАТА КУРВЕТИНА!
НЕЩАСТЕН
05-01-2007, 09:39
Нее, сериозно до такава степен ме дразни, че това ще е малко.Ще го закача на една кука и ще го дърля с една вила докато не го направя на ушав!Очите му ще си ги направя на супа и ще почерпя форума. ;-)
Аре стига с тия офтопици, спам, флууд и тем подобни. Ква е тая тема бе, да се заяждаме или да говорим кат хората нормално, да ви *ба в комплексарчетата :shock:
Nassgerrack
05-01-2007, 10:09
Тряа да говорим с koalka или Aleandra да заключат най-накрая таа тема.
ТОВА с УДОВОЛСТВИЕ БИ СЕ СЛУЧИЛО НА ДИГИТАЛНАТА КУРВЕТИНА!
Кое по-точно те дразни. Това че ти викам гейче ? Или това че си гейче.
НЕЩАСТЕН
05-01-2007, 10:29
Не, не ме дразни нито едно от двете.Дразни ме, че ти си такъв и не съди по себе си за другите.А относно това заключване, НЯМА ДА СТАНЕ защото не това е работата на модераторите.!
Не, не ме дразни нито едно от двете.Дразни ме, че ти си такъв и не съди по себе си за другите.А относно това заключване, НЯМА ДА СТАНЕ защото не това е работата на модераторите.!
Прав си - работата им е да изтрият темата., която 'И БЕЗ ДРУГОТО' се отклони от първоначалния си замисъл.
Прав си - работата им е да изтрият темата., която 'И БЕЗ ДРУГОТО' се отклони от първоначалния си замисъл.
Mda ne e zle da q zaklu4at.Tui 4e edno obru6tenie kum moderatorite:Alo xora zaklu4ete taz prosta tema pls
НЕЩАСТЕН
05-01-2007, 10:42
Джени, гледай аз да не ти заключа нещо друго, мръсница долна!
Джени, гледай аз да не ти заключа нещо друго, мръсница долна!
Ае спри се най-сетне. Не ти е виновно момичето.
НЕЩАСТЕН
05-01-2007, 11:00
Ми разбира се.Ходите с тая херма да си мерите водомерите , а после не била виновна!ООо, я стига!МЪРШИ БЕЗПОДОБНИ!
НЕЩАСТЕН
05-01-2007, 11:03
Оставям си я ДЖЕНИ, гъза не умила, путката не очесала, а ходи да се прави на интересна! :twisted:
На къде сме тръгнали ние може би, към гъзЪ на географията едва ли не...
Bayovica
05-02-2007, 07:44
Predlogy mu sex
Оставям си я ДЖЕНИ, гъза не умила, п*тката не очесала, а ходи да се прави на интересна! :twisted:
Nerazbiram za6to me obijda6 zaqvix 4e temata ti ve4e e iz4erpana i bezmislena ne e li taka ,moje6 li da go otre4e6.Ako misli6 4e obidite ti me trogvat ne ne me.Jalmi e za teb.Ti naistina si mnogo sburkam. :smt011
{Sweety_f}
05-02-2007, 10:02
Според мен това може да е само временно увлечение...
emi 6te osane6 mar6av grozen pederaz na koito i mom4etata nqma da mu obra6tat vnimanie i postoqnno 6te si izbiva6 komplexite vav tozi forum sas nepodgotveni lafove....sry ama taka sedqt ne6tata =;
ТО Е ЯСНО, ЧЕ САМО НЕПЪЛНОЦЕННИТЕ ЛИЧНОСТИ ПИШАТ ТВЪРДЕ МНОГО ВЪВ ФОРУМИ.
Тука мноо бъркаш моето дете. Кво общо има многото писане със непълноценностните хора ?!? Помисли първо за тва кво ще напишеш, пък тогава го напиши ш'тот си смешен :smt005
НЕЩАСТЕН ли си къв си не те знам обаче като правиш тъпотий и се заяждаш с хората който искат да ти помогнат няма нишо да стане. Я по добре се вземи в ръце и ставай човек! Като те гледам как обиждаш момичета значи верно си такъв какъвто не искаш да ставаш. Фани некое момиче и правете секс поне 2-3 пъти. Ако от това не се очовечиш значи нищо нема да стане от тебе. И те съветвам не обиждай тези който искат да ти помогнат!
НЕЩАСТЕН
05-03-2007, 18:49
И ти не пускай безмислени коментари!
е недей така бе пич! чак да не искаш да живееш... =; и то само защото ди изпитал привлимане към момче,а не към момиче.глупаво е. :wink: :smt006
И ти не пускай безмислени коментари!
ne6tasten kaji si skaipa moga da ti pomogna !!
gPa3HuTeJl
05-04-2007, 20:04
Пуснато на: Нед Апр 08, 2007 1:19 am
Не мислите ли да престанете да пишете вече по тази тема...
Моля модераторите да заключат темата поради причината че:
1.Малко е старичка.
2.Хората пишат в нея просто и единствено да си трупат мнения..
Благодаря на модераторите предварително.. 8)
НЕЩАСТЕН
05-05-2007, 07:10
Ами аз не мисля че трябва да ми се заключва темата.Първо защото мисля, че темите се заключват ако има подобни,а моята май я няма а мисля че имам още нужда от съвети!
Мисля, че gPa3HuTeJl е прав.Не се пише нищо смислено в нея, а само глупости.