.
Затворена тема
Страница 1 от 16 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 391
    НЕЩАСТЕН
    Guest

МОЛЯ ВИ,ПОМОГНЕТЕ МИ! Не искам да живея...

Здравейте, първо на всички!
    Едва сега събрах смелост,макар и под някакви анонимни имена да се подвизавам,да съобщя за проблема си,който адски мнооооого ме притеснява и на моменти не искам да съм на този свят...
    Първо да поясня,че съм момче на 15 години....
    До преди не доста време,винаги съм изпитвал всякакви сексуални влечения,влюбвал съм се в момичета както всички останали.Сега ми е малко трудно да си обясня нещо...имам чувството че съм наказан от Господ,и то по каква причина не ми е ясно....
    Всичко се случи тази учебна година,когато тръгнахме на даскало и се запознах с новия си клас.Всички са нови,непознати,естествено да имаш симпатий към хората около теб.Обаче ми направи впечатление,че започвам да изпитвам някакви доста странни симпатий към...едно момче...,започнах постоянно да мисля за него,тръпката ми към противоположния пол намаля,с една дума изпедерастях....
    Страшно ми е срамно,гадно,вулгарно,ужас о,извратено от САМАТА СИ ЛИЧНОСТ!Искам да се извиня на всички,които може би до някоя степен са се извратили от такова копеленце като мен....
    Моля ви,дайте ми някакъв съвет!Кажете,това психично заболяване ли е,какво е?Може ли да се излекува,помогнете ми,защото съм толкова отчаян,че съм способен и на най-лошото!Наистина искам да се оправя и да заживея нормален живот,не искам да съм хлътнал до уши в момче,което е толкова красиво и всички най-хубави качества са събрани в него!В момента не смея да споделя дори и с родителите си,страх ме е че може да се отрекат от мен,или да се червенея от срам до края на дните си...
    Това състояние е ужасно!Не го пожелавам на никой,незнам други хора като мен как са го преживяли,но немога да спя,не се храня на последък(свалил съм 15 кг за 2 месеца),не мога да живея,постоянно съм облят в горчиви сълзи от яд,характера ми коренно се промени,изнервен съм,агресивен съм станал и всичко ми е омразно...
    Депресийте са неизменна част от битието ми.А най-лошото!Изгората ми май разбра, че изпитвам нещо...немога да си отлепя погледа от него,постоянно се опитвам да осъществявам всякакъв контакт с него..
    Надявам се да ми помогнете!Наистина искам да съм като всички останали,ако ли не...няма да му мисля много!

Ами приятел... не знам какво да ти кажа. Това явно не зависи от теб...
    но единственото което мога да те посъветвам е да смениш училището и да се опиташ да забравиш това... момче. Защото иначе ще се побъркаш.
    Пък дано повече да няма такива симпатии към същия пол...
    Успех.

НЕЩАСТЕН
    Guest

.

Амии,незнам какво да ти кажа...мерси за съвета,обаче мисля че не съм с всичкия си вече...това постоянно да дремя при психолозите в у-ще,вечер да се нагълтвам с валериани и други успокоителни хапове,да изпадам в нервни сривове и истерий е нечувано....Немога...

Re: .

Цитирай Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
    Амии,незнам какво да ти кажа...мерси за съвета,обаче мисля че не съм с всичкия си вече...това постоянно да дремя при психолозите в у-ще,вечер да се нагълтвам с валериани и други успокоителни хапове,да изпадам в нервни сривове и истерий е нечувано....Немога...
    Ами човек... явно осъзнаваш че това не е нормално. Което само по себе си е добре.
    Но има и един друг момент - колкото повече мислиш за това, толкова повече мислиш за него и се вманиачаваш. Пробвай да се разнообразиш с някакъв вид спорт, ако наистина се чувстваш толкова зле е задължително да се преместиш. Не знам какво друго да ти кажа.
    Освен че имам един приятел който така на времето си падаше по едно момче... и той като теб се чудеше какво му става... но сега си има приятелка и всичко е наред.
    Така че горе главата !

chance_girl
    Guest
    spoko be 4ovek seki si ima takiva momenti ne tqra da se pritesnqva6 prez vsi4ko trqbva da se mine spoko prosto prai6 s ena lud, 4e nqma ni6to it ei 6te svikne6 i s vremeto puk i mislq 4e vsi4ko 6te otmine ;)
    p.p. ot kade si?

НЕЩАСТЕН
    Guest

.

Амии,да,дано да се оправя...
    Разбира се че чувствам,че това не е нормално и знам че не трябва да е така!Немога повече да се вманиача...както се пее "Я сошла с ума-Мне нужна она"!Единствено тази песен малко ме изважда от депресийте,но имам чувството че ако продължавам да се дрогирам като наркоман с всякакви такива упокоителни,защото веднъж заспах прав и за малко да си строша главата на бюрото като паднах,просто ми ежал за себе си...но чувствам погнуса и извращение от самия себе си!

Град
    Варна
    Спокойно всичко ще се нареди с времето!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Ми аз ш'ти предложа ПСИХОЛОГ , а не ПСИХИЯТЪР дет повечето ш'те откарат на там. Поговори с него/нея . Може би тя/той ш'ти даде най-ползените и добри съвети. А пък и тва е само разговор, нищо повече.

НЕЩАСТЕН
    Guest

.

Абе вие не разбирате,аз постоянно вися при психолозите в у-ще!На деня по 3 часа най-малко,и то заради разни простотий,които явно вече болният ми мозък прави от това,че съм такъв
    Нищо няма да ми помогне....ще си остана гнусен и гаден педераст

Абе вие не разбирате,аз постоянно вися при психолозите в у-ще!На деня по 3 часа най-малко,и то заради разни простотий,които явно вече болният ми мозък прави от това,че съм такъв

Дай малко по-конкретно, за кво говориш? Искаш да кажеш, че им отказваш съветите, че не правиш тва , което те съветват ли???

НЕЩАСТЕН
    Guest

.

Неее,в смисъл те незнаят точно причината....срам ме е да си призная,мен ме е срам пред самия себе си да кажа- Аз съм обратен!
    Мислят си,че нещо съм разтроен,или имам проблеми в семейството,а всичките магарий които правя са в резултат от това...нервна почва...

НЕЩАСТЕН
    Guest

.

Също проблема ми е,че няма с кого да споделям...и сигурно ви отегчавам с моите простотий,обаче майка ми е в Русия,баща ми го няма,живея с брат си,но не мисля нищо да му казвам на него,защото най-много да остана едно заплюто петно..

НЕЩАСТЕН
    Guest

.

Това е,явно няма спасение за такива мърши като мен...

Еми не могат да ти помогнат, след като не казваш истината. Все едно да те боли глава, а на докторите да кажеш, че те боли кръста, и вместо аналгин, ти изписват инжекции за кръст! Следиш ли ми мисълта? Просто тряя да им кажеш кфо е точно, за да могат да бъдат точно изчистени един след др. проблемите ти. От чувството, че си обратен, до депресиите.Ок?

Re: .

Цитирай Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
    Нищо няма да ми помогне....ще си остана гнусен и гаден гей
    Когато някой повтаря нещо много пъти и си го мисли, то става.
    Помогни си сам за да ти помогне и Антихриста.

НЕЩАСТЕН
    Guest

.

Ами така е...немога да разбера какъв е този дефект на природата...
    Честно казано, живота ми е сив ,денонощно съм осипан с мисли,сълзи,нервната ми система хич я няма,абе..лайняна история,незнам какво да правя,нищо няма да излекува тоя недъг

Ми ако си прочел, кво съм ти написал, ще се замислиш и в/у други неща, не само за тва как искаш еди кой си ....

Да не мисля и за др. неща дет искаш...т.е. мислиш си , че ги искаш!

П.П. Ми ако наистина стане, опташ от тва което искаш? Според тебе ква ще е "храната" - прясна или развалена, или с други думи, ш'ти хареса ли тва да спиш (правиш нещо си) с момче или няма да ти хареса.

НЕЩАСТЕН
    Guest

.

Ами да,аз съм се замислял върху всичко!Макар с разтроени нерви,трябва да призная че би ми харесало,но например само с това момче,в което съм влюбен,а миналата година си направих сефтето с МОМИЧЕ,и след това още два пъти,явно ми е харесало,обаче честно ви казвам, незнам дали бих се сдържал с товя момче...

Guest
    Бъди си гей щом природата го е решила така .. Напрай си и сефте с момче може да не ти хареса и да ти мине "гей-манията"

НЕЩАСТЕН
    Guest

.

Не е така!Изобщо не трябва и през ум да ми минават такива неща,ще вземе още повече да ми хареса ....
    В смисъл, аз не чувствам някакъв нагон за секс,или подобни плътски изживявания,а просто въздишам като влюбена ученичка...в смисъл не ми трябва един х*й през г*за с извинение,но дори итези сънища които сънувам по време на малкия сън който имам, не са сексуални...

НЕЩАСТЕН
    Guest

.

Има още нещо....
    Ако например,моята ситуация беше такава,че дадената персона да не ми обръща внимане и да ме игнорира,да ме псува и всякакви такива неща,много лесно бих се отдръпнал...
    Но аз чувствам и виждам,че това момче с изключение външната красота,която поне за мен е ненормална,вътрешната е 5 пъти повече...
    Сори пак,ако ви извращавам,но просто съм си самичък и няма с кой да споделям...

Guest
    Целуни го

НЕЩАСТЕН
    Guest

.

Разбира се,само това остава...
    Явно никой не разбира, че искам да съм си съвсем нормален,както преди съм си бил

Guest
    Хвани си гадже ... Женско

НЕЩАСТЕН
    Guest

.

Ооо,немога!АЗ написах всичко отначалото на темата....ума съм си изгубил, а не само и ума и здравето...и всичко...
    Много ми се иска да се оправя,дано това влечение да изчезне,с една дума просто мога да кажа че съжалявам, че такъв боклук се е родил на тази земя...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си