View Full Version : Откачам!!!
NightShupPp
04-07-2007, 22:53
Не е истина колко ми е тъпо!!! Та да ви разкажа и моята история...Значи преди горе долу 2 години една приятелка ме запозна с едно момче.Минаха няколко дена и той ми каза,че ме харесвал,пък аз изобщо не му обръщах внимание. Минаха сигурно два месеца и на мен нещо ми стана и адски много почнах да го харесвам...и му казах и уж всичко добре ама дойде лятото и единия на една страна другия на друга и нищо не стана...(това беше когато аз бях 6-ти клас,той- 8 ) След тва дойде 7-ми клас(той се премести в друго училище...)и някакси много се отдалечихме,обаче мен постоянно нещо ме човъркаше(УЖАС!!!)Абе виждах го само в петъците,когато ходех на дискотека и изобщо нищо не му казвах,исках той да доиде при мен и тои да ми каже нещо...обаче това така и не стана!Ходех там с някви,които изобщо не признавам тои също ходеше с някви "идиотки"...И НИЩО! След този период на тъпотия,аз реших да се преместя да уча в съседния град да уча уж че били по-добри училищата,а всъщност за да го забравя най-накрая,ама нищо подобно! Всеки път когато го видя изпитвам същото както преди...кошмар някакъв е това! Честно! Обаче най-ми е кофти,че преди да речем 3 месеца чувствах че не е безразличен към мен...нз показваше ми го всичко в него,дори само при "Здравей"...обаче се появи НЕЩОТО с малкото тяло и голямата гора на главата си...и усещам че той я обича! Ей тва му е майката,аз ревнувам...wow :lol: Изобщо не ревнувам.......мразя я тая!!! С какво е по-добра от мен?! С това че е 1,55 и тежи 35 кг.?!Това ли харесват момчетата сега?! НеЕе!!!!!!!!! Да,пораснах вече ще правя 15 скоро...пък този глупак не мога да си го изкарам от главата,то си личи де седя по нощите и пиша тъпи теми...ама ми се пише,някъде бях чела че е добре да си записваш мислите някъде и после да ги четеш,ама няма значение! Та по тая тема ако искате недейте да пишете(е няма да се сърдя и ако пишете) ако не ви се занимава...Спирам с откровенията :shock: Най-накрая свърших...yeah! :)
NightShupPp
04-07-2007, 23:09
Стига,бе!Тва много дълго станало,а забравих да кажа че му писах смс н 1-ви април(не се усетих за датата) някви глупости че откачам по него и той нищо не ми отговори.Вчера ги видях с гаджето му,той нищо не ми каза...и малко след това станаха и си тръгнаха(бяхме в един парк с няколко фр и те бяха на 1 пейка която гледаше точно към нашата)...ужас...Мразя живота си!!!
Първо, добре е, че си решила да пишеш. Писането разтоварва ума, успокоява те поне за малко. Не мислиш за това, от което се измъчваш.
Второ, направи ми впечатление, че още от 6-ти клас си започнала да навлизаш в тия дълбоки води, наречени взаимоотношения м/у момчета и момичета.
Трето, видяла си вече, че от любовта или каквото там изпитваш, че не винаги ш'ти е сладко. Има и такива моменти.
Четвърто, успяваш по няк'в начин да се опиташ, да го забравиш, ама явно волята ти не е толкова силна и постоянно ти е в главата.
Пето, това, че си му писала "глупости" в момента само ще утъжни ситуацията.Ясно е, че той сега е зает, и може да не ти обърне тва внимание, което ти искаш.
Шесто, ако наистина я обича, както и подозираш мисля, че е най-добре да почнеш да си правиш кефа, както искаш ти, от колкото да се затормозяваш със едно момче.
Седмо, ако пък искаш да си с него, можеш да се постараеш, да му покажеш чувствата си, по някакъв начин, който няма да стане поредния "глупав" опит да му привлечеш вниманието.
Осмо, ако държиш на себе си толкова много, че да махнеш с ръка и да за*беш всичко, направи така, че да ти е густо на тебе, зарязваш го, почваш да излизаш с момчета и въпросът с любовта за сега приключва.
Девето, мисля, че ти е още рано, за да се изтезаваш по тоя начин, а и е минало много време от тогава.
Десето и последно, много пиша и хората започват да ме намразват, за тва :-$
Може да я харесва такава-слаба, но от къде знаеш, че е само заради това, че е слаба с нея.Човек не трябва да избира така половинките си, а и по характер.
Другото, което е-отиди и най-сетне му кажи какво чувстваш.Той най-вероятно не те харесва, но все пак няма да ти е толкова зле.И мисля, че е време да го забравиш, защото *две години са много време и *какъв е смисъла да се терзаеш за него, като той може и въобще не се сеща за теб.
ЦЕНЗУРА
Moderated by koalka
т.2 от Правилника!
Just_say_no
04-08-2007, 19:32
leleee zemi se uspokoi malko. posle se ogledai ... Ima6 li predstava kolko dobri vazmojnosti si iztarvala prez tova vreme???? =; spri da ti4a6 sled nego!! 6tom ne ti obra6ta nujnoto vnimanie zna4i ne e 4oveka za teb. :)ne se ot4aivai :)