View Full Version : da ne znae6 kakvo iska6
lesno i prosto izlizam s mom4e k1m koeto nqmam 4uvstva no mi e mnogo priqtno da s1m s nego tva kakvo e iii za6to taka obi4am edin 4ovek a toi ne e s men opitva mse da go zamestq no vseki sledva6t e bledo negovo kopie a tozi s koito izlizam mnogo me haresva ne sme zaedno no vseki p1t se celuvame a sme mnogo dobtri priqteli d1rja na nego kat o tak1v a toi iska ne6to pove4e ot celuvki
dai malko info za mom4eto ,koeto obi4a6.za6to ne ste zaedno?kakav e problemat?
cherinka
04-08-2007, 10:28
Защо се опитваш да го заместиш? Не е ли по-добре да го забравиш на пълно и да търсеш щастието си с някой друг. Ако не можеш да си с този, когото обичаш по ред причини, по-добре го забрави.
Защо искаш всеки следващ да прилича малко или много на него? Всеки е различен, всеки би могъл да ти даде различни неща..
lesno i prosto izlizam s mom4e k1m koeto nqmam 4uvstva no mi e mnogo priqtno da s1m s nego tva kakvo e iii za6to taka obi4am edin 4ovek a toi ne e s men opitva mse da go zamestq no vseki sledva6t e bledo negovo kopie a tozi s koito izlizam mnogo me haresva ne sme zaedno no vseki p1t se celuvame a sme mnogo dobtri priqteli d1rja na nego kat o tak1v a toi iska ne6to pove4e ot celuvki
"напоследък съм мн объркана" :lol:
Голяма грешка е да се опитваш да намериш момче като него, да ги сравняваш с него и т.н.Така единствено си пропиляваш шанса с това момче, защото търсиш него в това момче и не можеш да оцениш истинските му качества.Замисли се малко.Ако нямаш чувства-по-добре не бъди с него и не му давай напразни надежди, че нещо може да стане.
miss_survivor
04-08-2007, 10:55
nai-lo6oto koeto moje6 da napravi6 e da byde6 s 4ovek kym koito ne izpitva6 ni6to
a nai-dobroto da zabravi6 golqmata si lubov i da jivee6 jivota si kakti ti iska6 lubovta idvala sama pone taka kazvat :smt006
Има ли някои, който да знае какво иска!?
НЕ
Тогава какво!
Всичко е внушение!
Кофти работи правиш скъпа, ма не е за добро повярвай ми. Пък после се питай и се вайкай защо тва момче така прави, защо иска това, аз не съм му давала ник'ви надежди. Не го разигравай, че ако някой правеше същото с теб, едва ли щеше да ти е приятно. И мен са ме правили на глупак по тоя начин, не е готино, ма после само те са си знаели кво им и се е случвало. Колелото се върти... гледай да не дойде и при теб #-o
Кофти работи правиш скъпа, ма не е за добро повярвай ми. Пък после се питай и се вайкай защо тва момче така прави, защо иска това, аз не съм му давала ник'ви надежди. Не го разигравай, че ако някой правеше същото с теб, едва ли щеше да ти е приятно. И мен са ме правили на глупак по тоя начин, не е готино, ма после само те са си знаели кво им и се е случвало. Колелото се върти... гледай да не дойде и при теб #-o
BAYO е педaл але алее :lol:
SouL^*DiViNe
04-09-2007, 09:12
алоо,гостинино..я да не обиждаш съфорумниците [-X
алоо,гостинино..я да не обиждаш съфорумниците [-X
А Solu Дувайн е гей але алеее