View Full Version : Vliubena sam do u6i ... HELP!
Ami ... az sam na 14 i mn haresvam edno mom4e to moq klas. Edna ot nai-dobrite mi fr sa6to mn go haresva(i tq e ot na6iq klas). Ama mai neq pove4e q haresva ot men :smt010 . Nikoi ot moite priqteli ne znae za nego. Nie dori s nqkolko 4oveka se opitvame da gi svatosvame a az se pravq 4e ne se int ot nego ... a ne e taka ... mn sam vLiubeNA :smt010 . Daite savet.
kat4enceto
04-08-2007, 20:49
покажи му какво чувства6 към него
ne moga 6te mi se izsmee ... a i priqtelkata mi 6te mi se razsardi ... a az sam luda po nego ... :smt010 :smt009 :smt010
hvani go nqkade i go naceluvai pak kakvoto e takova da ne ti puka ako priqtelkata ti ti se razsardi tegli i edna i na neq
ama toi ... offf nz ne me vazpriema taka ... daje ponqkoga si pravi mn grubi ebavki s men :smt010 a az go haresvam :smt007 .... :smt010 :smt009 :smt010
сподели чувствата си към него с приятелката ти
и му покажи че го харесваш
666том казва666, 4е не се инт. от теб, за666то 666те се занимава666 изоб666то??? :|
No_LiMiTe^f
04-08-2007, 21:13
Ами няма как да знаем дали той те хареесва!Или кажи на приятелката си или си харесай някое друго момче!Така или иначе ще има още много!
black_beauty
04-08-2007, 21:27
iskam da ti kaja 4e "No_LiMiTe^f" e mn prava az to4no v momenta sum v podobno polojenie i e normalno da haresvate edno i su6to mom4e no v slu4aq izborut e negov a ako priqtelkata ti se razsurdi za tova 4e izpitva6 nqkakvi 4uvstva kum nego i si mu gi priznala zna4i ne ti e nikva priqtelka a e egoisti4no 4ove4e koeto si tursi kompaniq za tova 1vo - POGOVORI s neq i preceni dali si zaslujava za6toto qvno ne iska6 da se karate i 2ro- ako re6i6 da si probva6 kusmeta mu priznai (ne e zaduljitelno da go izvika6 nasame i da mu se 4ervi6 obqsnqvaiki se v lubov ami moje i ei taka da mu go podhvurli6-mn po leko e) a ako ne iska6 ili ne ti otvurne nikoi ne moje da ti pomogne takuv e jivota i kolkoto i banalno da zvu4i pak 6te povtorq 4e ne e posledniq 4ovek ot mujki pol i mn skoro 6te ste "vlubena" v drug mila :) (ti sama 6te razbere6)
Charlie_Luciano
04-08-2007, 22:03
Ти си само на 14 през тази възраст не знаеш още какво точно искаш.
Ако искаш да си решиш проблема по-бързо говори с момчето и не се самоизмъчвай. Мисля че ако знаеш кво ще става ше ти е по спокойно отколкото да играеш няква роля. Предполагам че ти е мн. трудно да се праи6 на безразлична. Действай а не чакай ЖИВОТА НЕ ЧАКА !!! успех :) :|
Ami ... az sam na 14 i mn haresvam edno mom4e to moq klas. Edna ot nai-dobrite mi fr sa6to mn go haresva(i tq e ot na6iq klas). Ama mai neq pove4e q haresva ot men :smt010 . Nikoi ot moite priqteli ne znae za nego. Nie dori s nqkolko 4oveka se opitvame da gi svatosvame a az se pravq 4e ne se int ot nego ... a ne e taka ... mn sam vLiubeNA :smt010 . Daite savet.
Ти го харесваш, той си прави груби ебавки с тебе. Тва не е приемливо държание от негова страна. По-скоро го остави да реши сам за себе си какво иска, защото го има и тоя момент, да не знае какво иска, какво прави. Мисля, че и да си с него, пак няма да си щастлива, а само ще се залъгваш, че си. Все пак последното решение си е твое, а и знай, че всяко последно решение, е предпоследно. Успех малката :wink:
Казваш, че го харесваш, а после, че си много влюбена.Не знаеш явно какво изпитваш, определено не е любов, защото щеше да бъдеш убедена.Ами...какво да ти кажа, доста заплетена ситуация.По-добре не се забърквай и стой настрана.Ако тръгнеш с него, трябва да се изпокараш с приятелката си, което ако още мисли по детски може и да стане.Освен това не ми се вярва да прецени трезво нещата, само на 14 е.
mimibarby
04-10-2007, 21:31
Priznai mu 4uvstvata si! :!: Puk da stava kakvoto 6te!6te izbere edna ot dvete i ti 6te se prebere6 v ku6ti sled PRIZNANIETO ili 6tastliva ili ogor4ena!!!Ponqkoga si struva da opita6!Deistvai!!!Puk priqtelkata ti 6te te razbere predpolagam kakto ti razbira6 neq v momenta no ot uvajenie ne i kazva6 istinata!USPEH
Бла-бла-бла..влюбена на 14 години? :-D Утре ще си забравила за него вече.